Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

www.crestinortodox.ro/liturgica/sarbatorile-69646.html" target="_blank">atazi este o mare sarbatoare

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lumi exact asa sunt eu cu frati'miu...nu pot sa inteleg cum de el nu a fost bolnav niciodata (cea mai mare boala a fost o febra de 40 care a scazut repede si o mahmureala de dimineata), iar eu pana la 26 de ani am facut si ulcer si pneumonie si raceli crunte la rinichi si apendicita si multe altele ...

pupam papusica frumoasa si cu scuzele de rigoare ii urez cu intarziere pt implinirea a 6 lunite

RamoC maimutica mea bea ceiut inainte, de vreo luna cam asa nu mai vrea si pace...nu-i mai trebuie... acum ma chinui cu ea sa soarba cate putin pt ca e constipata rau tare si nu stiu ce sa-i dau altceva in afara de ceiut...ma gandeam ca daca papa mar o sa-si revina dar nu e asa

ma bucur ca si-a revenit si ca papa bine Domi ...iubareala chiar a dat roade

Raluci azi nu mai scapi...te asteptam cu pozele

Tina daca ai folosit Hipp si iti plac , iar Stefanel le accepta de ce sa nu ramai la ele? bine, daca te roade curiozitatea poti cumpara si organix-urile...eu nu am folosit asa ceva deci nu pot sa-ti spun daca sunt ok sau nu...dar parca tot mai mare incredere as avea in firmele de renume (Hipp, Nestle)... (o sa incep sa scriu asta la fiecare mesaj: este doar parerea mea )

Alinush nu mai fi suparata,eu stiu ca pana pe la 9 luni ochisorii mai fug, nu trebuie sa te sperii.

Many of, saracutul Vladut ce mult a mai plans...bine ca s-a terminat si cu scosul firelor...cat despre partea cu bomba in decolteu si pe fata nu pot sa spun decat (stai linistita, ca nu cred ca au patit-o pt prima oara)

Evy da' ce ghinion au putut avea saracii oameni...imi inchipui ca numai chef de petrecere nu mai aveau cand copilasul era cum era...

Gabitza cum le curgea lapticul din gurita? stai ca nu am inteles eu ceva...pai cerealele date cu lingurita nu le-ai facut ca un piure asa? eu i-am dat Sabinei si cereale in laptele se seara si i-am pus mai putine astfel incat sa poata bea si i-am dat si cu lingurita dar am pus mai multe , astfel incat sa fie ca o pasta, ca un piure si sa nu-i curga din gurita...nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie ...

incearca sa le faci amestecul cu consistenta mai groasa si vezi poate merge asa...

Monis, Andre hai sa ne revenim la ale noastre

cam gata ca nu mai are stare printesa...va pup

ps: poate imi spune si mie cineva ce sa-i dau pt constipatie, atat se mai chinuie saracuta...si ziua si noaptea...si face de 3-4 ori pe zi cate-o maslinuta tare

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Diana , te asteptam cu drag inapoi, pupam cei 3 muschetari

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
De o ora ma chinui sa termin mesajul asta
Am o veste frea...Andrei nepotelul nostru, bolnav de epilepsie, despre care ii povestisem lui Andre, a incetat din viata in urma cu jumatate de ora. In timpul unei crize si-a inghitit limba si s`a sufocat, iar manevrele de resuscitare au fost inutile. La doar 10 ani!

Cat de nedreapta este viata! Nu suport sa aud de copii care sufera sau care sunt bolnavi, dar mai ales copii care ... nici nu pot sa scriu asta.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
ps: poate imi spune si mie cineva ce sa-i dau pt constipatie, atat se mai chinuie saracuta...si ziua si noaptea...si face de 3-4 ori pe zi cate-o maslinuta tare

eu de azi am inceput sa-i dai piure de para stiu ca-i laxativa, dar bubu nu e constipat ci are tranzitul puturos, dar ma gandesc ca ar merge si la voi

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Ashaaa, revenind

Pai am a va spune ca incep sa imi fac curaj din ce in ce mai tare sa rezolv marea D(ilema). Incep sa ma simt cat de cat confortabil cu ideea si nu extrem de vinovata ci doar vinovata ca o sa incepem la 5 luni...
Capisonel paste intr-una Ancutza, noaptea se trezeste la o ora jumate-2, el care avea si 6 ore de somn continuu. Azi noapte a fost apogeu..., trezit din ora in ora cu plansete...nu a mancat ca hamesit la fiecare trezire, dar cred ca si pentru ca era foarte obosit...

Ziua presteaza tot mai des...

In rest, ne pregatim si noi de botezul si aniversarea de maine, o sa am treaba, nu mai intru pana maine seara sau chiar luni...

Pup si zic ce mi-a ramas in minte de ieri:
Doamna K, pai nu e nimic contradictoriu dupa mine in ce spunea Andre- citisem si eu ca pot refuza laptele si asta ar fi semn de diversificare- astept si eu raspunsul de la Di, sunt curioasa.
Ce spuneai tu, incepe odata cu diversificarea, cand bbele simte ca e in pericol de a pierde tzatza sau hrana dintai ....S-ar putea sa se aplice si la LP.(caci se da tot din bratele mamei, etc....)

Si eu merg pe ideea legume/fructe coapte, fierte intai....sunt mai putin acide.
Monis, are in continuare o zgarietura vizibila, o sa sufar pana i-om face ceva si mai grav.

Fug ca am treaba si o sa intru maine seara sau luni.

Pup u

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Lavi condoleante.

Ancutza pana la 9 luni? Eu stiam ca pana la 6, de asta incep sa-mi fac griji...ca deja are 5 si inca ii fug... mai astept. oricum merci

Krelia, ei al tau e mai mare , ii merge bine, grasunel de Rares.

Mai fetelor, nasoala treba asta pe forum... Dar fara suparare, intr-adevar sunt multe bisericute pe aici, de cate ori n-am vb multe dintre noi singure, eu deja ma obisnuisem cu statutul de invisible, dar am scris in continuare ... off sunt multe chestii de spus ...
Eu am multe pe limba, dar mai bine tac...Atat vreau sa spun, ca nu a fost corect fata de A_driana, multe fete au intrebat verzi si uscate si li s-a raspuns, chiar daca s-a scris de 100 de ori lucrul acela ... Acum intelegeti si voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

buna fetelor!

nici nu mai stiu cum sa scriu sau mai bine zis ce sa scriu. stiu ca am scris putin pe forum dar eu chiar nu am timp sa stau mai mult. Poate nu ma stiu organiza , dar asta nu inseamna dupa parerea mea, ca atunci cand intru si cer un sfat sau mai va povestesc despre noi sa ma simt in plus. Inteleg ca intre fetele care scriu de mult sunt prietenii mai stranse, dar atatea intepaturi chiar nu le vad rostul. eu consider ca poti citi sfaturi si alegi ce ti se pare tie in regula. in fine sper sa nu supere pe nimeni mesajul meu si apropo de ce i s aintamplat lui Lavi sunt atatea necazuri in lumea asta si noi nu putem aprecia ce avem fumos.

pupici tuturor

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si acum Flavius a papat 100 ml supa ( e o supa crema de legume..3 legume mai exact...aici am ajuns)...Doamne Ajuta sa mearga la fel de bine!

Lavi, lasand rautatile la o parte... sincere condoleante...in primul rand parintilor! E adevarat ca nimic pe lumea asta nu-i mai rau decat sa-ti inmormantezi copilasul!Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingeras!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lavi imi pare atat de rau pt nepotel...nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput