Fulgusori Nov - Dec 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
A_driana spune:
parerea mea cred ca a fost inteleasa deja...
eu am trecut peste asta deja...
A_driana, de David-Andrei
roxyaly spune:
[quote]citat din mesajul lui Evy30
am si eu o intrebare pt DIANA , daca are timp sa imi raspunda,o rog muult
-bebele meu de la naste,re nu a avut cojite in cap , nici o problema
de trei zile insa,fix in crestetul capului , in tot crestetul capului, are pe piele niste cruste rosiatice-galbui . am incercat sa dau cu peria in sensul invers de crestere al parului si se ridica cojite ,dar parca si cu piele si par . in restul capului este curat .
ce pot face?
Si Matei a avut cojite si i-am facut la farmacie vaselina salicilica.Inainte de baita cu vreo 2 ore l-am uns bine pe capusor si apoi l-am spalat si gataaaaaa au disparut.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
ionelamaria spune:
Andre
Ancutzapentru mine e clar ca in seara asta nu-l mai infofolesc.... e mai periculoasa transpiratia decat aerul rece. Despre marea D... cred ca el e pregatit... eu nu sunt. O mai lungesc asa... apoi... am sa-mi fac si eu curaj... mi-am argumentat atat de bine ca se incepe la 6 luni... incat... nu ma simt capabila sa aduc argumente impotriva. deocamdata suntem ok asa... nu papa mai des...e vesel si ia in greutate... dar isi "rupe gatul" dupa orice bag in gura eu sau oricine altcineva pe care il vede... ba il mai si apauca plansul... Ieri seara se lupta cu mama pe o ceasca de 3in 1... dar clar nu incepem mare D cu cafea... deci... ghinion pe el...
Eu sunt total nepregatota... nu am nici vase... nici ala cu aburi pe care mi-am propus sa-l cumpar... nici ordine in ganduri... deci mai asteptam
LauraG, imi pare rau ca bebe nu e foarte bine. Noi am fost raciti... dar nu indraznesc sa-ti spun sa ii dai ceva din ce a luat Mihnea... ca eu tare nu i-as fi dat nimic. Daca ai cum... incearca aerosoli... sunt mai putin invazivi... si eu am avut un fix cu nasucul... sa poata respira fara sa scot toata ziua din el... am luat de la farmacie niste picaturi de pus in nas. colargol se numeste. Pateaza si ramane nasucul colorat ca dupa iod . e antiseptic si mai usuca mucoasa . Puneam dupa ce curatam bine nasucul... dar nu mai mult de 2 ori pe zi.
Poate are Diana niste sfaturi mai bune... Sanatate multa
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laviniablaga spune:
Andre, bafta la vaccin!
De o ora ma chinui sa termin mesajul asta
Am o veste frea...Andrei nepotelul nostru, bolnav de epilepsie, despre care ii povestisem lui Andre, a incetat din viata in urma cu jumatate de ora. In timpul unei crize si-a inghitit limba si s`a sufocat, iar manevrele de resuscitare au fost inutile. La doar 10 ani!
Viata e atat de scurta si de frumoasa, iar noi uneori uitam si ne incapatanam sa ne`o facem urata!!!! Sunt inca in stare de soc, siderata...si vreau sa va zic ca pentru prima oara constientizez cat de fragili si neajutorati sunt oamenii!
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Andre, bafta la vaccin! De o ora ma chinui sa termin mesajul asta Am o veste frea...Andrei nepotelul nostru, bolnav de epilepsie, despre care ii povestisem lui Andre, a incetat din viata in urma cu jumatate de ora. In timpul unei crize si-a inghitit limba si s`a sufocat, iar manevrele de resuscitare au fost inutile. La doar 10 ani! Viata e atat de scurta si de frumoasa, iar noi uneori uitam si ne incapatanam sa ne`o facem urata!!!! Sunt inca in stare de soc, siderata...si vreau sa va zic ca pentru prima oara constientizez cat de fragili si neajutorati sunt oamenii! |
pare tare rau, condoleante
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
ionelamaria spune:
Lavi, condoleante.... nu am cuvinte cat de rau imi pare....Eu am avut o eleva bolnava de epilepsie.... o fata extrem de desteapta si muncitoare... nu e drept sa i se intample asa ceva... sunt niste copii perfect integrabili cu un viitor ca al tuturor... nu stiu ce sa spun decat ca imi pare rau si le doresc multa putere parintilor si intregii familii. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laviniablaga spune:
Fetelor va multumesc tare mult S`a dus pe rapa starea mea de dispozitie buna....Ce sa zic, viata merge inainte....dar simt un gol in suflet imens!
Va multumesc tare mult si pt comentariile la poze!
roxyaly spune:
Lavi sincere condoleante!! e nedrept sa plece dintre noi niste copilasi,dar viata e ea in sine nedreapta asa ca nu avem ce sa facem.
da, si referitor la ce a zis Camy, si mie mi s-a parut urat ca Raluci i-a dat adresa unui cabinet psihologic.Nu cred ca are nevoie de asa ceva.Nu stiu cate dintre noi ar mai fi fost ok cum e Camy daca am fi pierdut un copilas.Asa ca fapt divers va spun ca mama e Neuropsihiatru deci Camy are pile bune!!!! insa nu are nevoie
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
DianaR spune:
Evy, la noi a mers cu crema de bebelusi, de corp sau de fata, sa fie nutritiva, cat mai grasa, atunci merge dintr-o incercare, daca nu e grasa trebuie mai multe zile. Dupa baita dai cu crema pe zona cu cojite, insisti sa intre bine in piele si a doua zi seara il speli pe cap, apoi uscat cu prosopul si dat cu peria. Daca nu s-au dus repeti operatia. Da inca le mai cade parul si acum.
LauraB am spus si eu de metoda sta, am gasit-o la noi ca autodiversificare, am dat si un link: http://autodiversificare.blogspot.com/2009/07/ghid-de-autodiversificare.html si am spus ca ma tenteaza tare mult.
Ionela, nu te ingrijora ca-i bine Mihnea cu greutatea.
Edit: Lavinia, simcere condoleante!
Citat: |
Poate are Diana niste sfaturi mai bune... |
Nu, Diana nu mai are sfaturi. Diana ia o bine meritata pauza. Pe bune de data asta. Pupici!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete