Fugeeee!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

la noi s-a rezolvat problema

varsta alergatoarei mele este 2 ani+, in familie existand si un exemplar de copil melc.

plecam la parcul dintre blocuri; eu cu copilul melc de mana ne taraiam intr-acolo, iepurele alerga in fata noastra. pana la parc avem de mers pe o alee pietonala, lunga, care trece printre blocuri. la un moment dat, aleea are un unghi mort, in care nu vad ce face alergatoarea, dar stiu sigur ca e safe. ei, si cum dispare ea in unghiul mort, o vad dupa cateva secunde reaparand, alergand cu toata puterea. parul ii sarea in toate directiile, obrajii saltau, striga ceva si un dulau mare si bland alerga fericit in spatele ei!

de-atunci, seara de seara, imi da manuta, oriunde am merge. magazin, parc, strada, trotuar.

stiu ca e o fericire de scurta durata dar inca ma bucur. eu am cam ras in seara aia pentru ca imaginea era luata din desene animate. ea a fost trista si acum o reimprietenesc cu animalele.

dar in rest functionam tot pe baza de tinut de gluga, tinut de maneca in locurile critice, sprint in spatele ei, etc.

si in general, e un copil care nu sta locului niciodata. cand vorbesc cu ea in casa, in general se sprijina de marginea patului cu spatele si cu picioarele se urca pe o comoda pana cand ajunge intr-o pozitie orizontala, paralela cu covorul, sau se urca pe manerele sertarelor, pe canapele, etc.

Maaaama, am ras in hohote!

Saracutzul copil... ce spaima a tras. Daca ma gandesc bine si cu Andrei am patit asa, dar cu cateii din curti, deja a memorat unde sunt curtile cu caini latratori, si-mi da preventiv mana, si mai si ocoleste curtea respectiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Deci mai avem putin si va incepe si a mea sa aiba cat de cat grija. Azi nu am avut de ales si a trebuit sa ies cu cel mic cu carutul si cu ea de mana asa ca am facut ceva urat, am mituit copilul. Am cumparat o revista frumoasa pentru copii si i-am spus ca o va primi daca se tine de caucior cat ne plimbam. A functionat cat de cat si nu a trebuit sa tip dupa ea decat de vreo 3 ori.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput