Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Sheritra
E patroana si nu poate ! Mai usor e totusi cad muncesti la altul, uite exemplul meu, din ianuarie stau acasa ! Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Asa da, cand e firma ta nu prea ai de ales. Si eu stau acasa din ianuarie, nici un stres.
Cristina 25+ cu
adrianaBuc spune:
paula,
Shery, era bine daca eram patroana. Delegam toata munca la salariati si mergeam doar cu biciul pe acolo. Sunt un amarat de pfa, care nu castiga indeajuns incat sa angajaze pe cineva sa ii faca treaba. Si sa stii ca sunt de acord cu tine, din anumite puncte de vedere e mai bine cand esti angajat.
26+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
tina_80 spune:
Fetelor, am revenit de la testat piata!
Am fost la cateva magazine de prin oras si inca nu au primit bodyuri cu maneca scurta, dar in curand cica o sa aduca.
Preturile nu-s mari deloc, fata de ce am vazut eu la Careffour.
Un body costa intre 9-13 lei.
Mi-au placut unele f mult de la Pifou (Vaslui), un material super, cu capse pe burtica si finut colorate. Incercati sa intrati si pe site, dar nu iti dai seama de mare lucru...zic eu ca au lucruri mult mai frumoase in magazine.
Preturile sunt un pic mai mari pe site fata de ce am vazut eu in acel magazin.
Sheri, ai dreptate! Parca sunt prea multe 10 bodyuri. Am sa iau 5 pt 0+ si 5 buc pt 3luni cu maneca lunga dar sa fie un bumbacel mai subtire.
Multumesc de sfat!
Si eu recomand mierea de albine cu o lamaie taiata bucatele mici.
Multa sanatate!
Cris, la Dragonul rosu tb sa mergi pana in ora 11-12 ca dupa inchid
Adriana, cred ca majoritatea au luat ceva mai multe kg in plus, decat isi propusese.....asta e! ce nu facem noi pt minunile din burticile noastre
Cat despre banutzi....lasa ca noi ii facem pe ei nu ei pe noi!
Sa ne rugam la DD sa fie alaturi de noi si ne dea putere, sanatate, sa le ducem pe toate!
Un si
tina 24+ cu Stefan
Cris2010 spune:
Salutare burtici si de-acasa!
Adriana, capul sus. Nu mai fi suparici. Cand o vei tine in brate pe bebelina ta, o sa uiti de toate si o sa lupti pt ea.
Si eu am pus ceva kg, se vede la fund si la picioare (vorba lui Racusor ), am inceput sa ma abtin de la paine (sunt o mare mancatoare de paine), dulce si parca se vad rezultatele. In ultima perioada m-am mentinut. De la portocale am trecut la grefe si incerc ca ultima masa sa nu fie mai tarziu de 8. Cam asta e planul meu de bataie, binenteles ca exista si exceptii, dar destul de rar.
Eladea, imi dai si mie te rog info suplimentare despre mamicile care aduc haine?
In legatura cu contractiile, in ultimul timp burtica mea e tot timpul tare. Cateodata simt si o presiune jos, daca stau prea mult in picioare. DAr dureri nu am. Saptamana viitoare imi fac si eu programare la medicul ginecolog.
Cris 25+ cu
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Fetelor, am revenit de la testat piata! Mi-au placut unele f mult de la Pifou (Vaslui), un material super, cu capse pe burtica si finut colorate. Incercati sa intrati si pe site, dar nu iti dai seama de mare lucru...zic eu ca au lucruri mult mai frumoase in magazine. Preturile sunt un pic mai mari pe site fata de ce am vazut eu in acel magazin. Cris, la Dragonul rosu tb sa mergi pana in ora 11-12 ca dupa inchid tina 24+ cu Stefan |
Cris 25+ cu
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Cris 25+ cu |
Merci, Tina.
Am auzit si eu de Pifou. Pe site nu e mare lucru. M-au incantat cele din bumbac organic, dar nu au cu maneca scurta. Am inteles ca au stand si la Dragonul Rosu. Mai mult pt ei vreau sa ajung acolo.
Cris 25+ cu
Sheritra spune:
Cris, deci suntem "tize" de leneveala! Parca Carla bate recordul, parca din decembrie? Oricum la mine la munca a fost ok, pt ca abia ma intorsesem din CIC si intr-o sapt stiam ca-s gravida, asa ca fata care ma inlocuia a foist pastrata, toata lumea very happy!
Adriana, tare greu de tine, am muncit si eu in conta am fugit de ea dupa numai doi ani, urata fiinta! Si nici nu e vina ei, dar toate legile in schimbare si controalele!
Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
btz_ovi spune:
Hello fetelor si HRiSTOS A INVIAT!!!!
Nu am a avut timp sa intru,ieri ne-am intors si noi de la Cernavoda si abia acum am deschis laptopul,asa ca am de recuperat.
Am o mare PROBLEMA:mi-a aparut pe chilot o mica pata roz...am sunat-o pe doctorita si m-a ingrijorat un pic cam tare.I-am zis ca am si dureri de burtica si ca am facut un mic efort si mi-a zis cam ce ar fi :deschiderea colului,risc de avort spontan si nastere prematura,placenta joasa.Mi-a recomandat No-Spa 1/8h si jumatate tableta Gynipral (nu stiu daca am scris corect,ma scuzati)..iar luni daca nu sunt probleme pana atunci sa ma duc la dansa cum eram programata.Sper sa fie totul ok cu bebe,cred ca am exagerat si eu un pic astazi :am urcat o panta destul de abrupta pe caldura ..Daca ati avut si voi pete roz spuneti-mi ce ati facut va rog...Va
24+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
bumblebee spune:
Eu am lucrat in dec mai mult de acasa, si din ian oficial acasa... am prins radacini, ce sa mai
Alina 23+ cu
gargarita