Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
bumblebee spune:
Gabitza, e cumva gelatinos? Ca din dopul ala gelatinos? Poate totusi n-o fi grav... din cate stiu sunt femei care elimina dopul mai devreme fara sa implice nasterea prematura... Stai cumintica, ia tratamentul, daca te ia cu dureri, contractii, te duci la spital fara sa stai pe ganduri! Sanatate multa, liniste si totul va fi bine!
Alina 23+ cu
gargarita
btz_ovi spune:
Nuuuuu,a fost o pata roz mica si atat,nimic gelatinos,doar un pic urat mirositor.Pai mai stau pana maine daca nu...direct la Iasi.I-am zis lui bebe ca el tre sa iasa rac sau leu ,sa nu fie berbec ca masa si tat-so
24+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
adrianaBuc spune:
btz_ovi, stai linistita la patut si va fi bine.
26+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Dragaica spune:
Fetelor la noi e dezastru national, sotu e ofticat foc , dupa cum preconizam pasarica s-a transformat in cuc
tre sa sterg caruciorul roz si sa inceapa din nou "dezbaterile" pentru nume, nu avem nimic de rezerva
Katalina si eu care radeam de tine ca esti soacra cu 3 nurori uite-ma si pe mine soacra cu 2 nurori vezi daca-am ras de tine.
sheri si Denisa imi puteti da si mie rezultatele voastre de la morfofetala, va rog frumos, as vrea sa fac comparatii.
BB1 are 360g si BB2 are 400g, restu masuratorilor sunt perfecte, colul a urcat la 4,7, ceea ce ma bucura enorm.
Cam atat cu noutatile, acum tre sa gasesc o fetita sa dau lucrusoarele roz
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix
adrianaBuc spune:
Dragaica, am o prietena care are baiat si il imbraca (prin casa) cu body-uri care au mult roz. Ii place ei cum ii vin. Felicitari pentru al2lea cuc, ma bucur ca au iesit bine la masuratori.
26+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc racusor, unde mergi la pilates si cursuri? Eu am o stare foarte foarte proasta. Nu mai pot sa muncesc deloc, imi vine sa plang cand ma gandesc la munca. Bani nu am, muncesc doar sa platesc rate si facturi; nu imi permit sa imi cumpar nici macar o haina frumoasa de gravida. In plus sunt cat o vacuta, m-am facut imensa si nu imi dau seama cum reusesc sa iau asa in greutate. 26+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! |
Te rog frumos ...daca tu esti cat o vacutza, eu cat sunt? am pus deja 11 kg.mi-e rusine tare...de hainutze, stai linistita, gasesti vreo 2-3 magazine de gravidutze: rococo , de la asta mi-am luat eu sarafan si niste raiati. aaa si o bluzitza cu carucior pe ea.daca te uiti la pozele cu mine, te sperii.hai sa nu mai fim suparat, ca tot aia e.dupa ce nastem, o sa slabim, o sa vezi.hai, curaj, de ce vrei sa superi bebelina?!
pupici
Laura 23+ cu
CarmenAlbu spune:
Racusor am inteles ca de dupa 25-30 sapt ne vom mari putin ca se pregateste canalul, acum nu stiu daca sunt legende, dr a zis ca nu toate femeile!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu
katalina spune:
Katalina si eu care radeam de tine ca esti soacra cu 3 nurori uite-ma si pe mine soacra cu 2 nurori vezi daca-am ras de tine. [ Cam atat cu noutatile, acum tre sa gasesc o fetita sa dau lucrusoarele roz http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix |
Lasa mai DRAGAICA,ei sa fie sanatosi,si noi mindre ca avem baieti!
Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Racusor am inteles ca de dupa 25-30 sapt ne vom mari putin ca se pregateste canalul, acum nu stiu daca sunt legende, dr a zis ca nu toate femeile! Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 23+ cu |
la mine nu e legenda
Bulina 27 fix cu poznas
katalina spune:
Fetelor, nu va mai cintariti toata ziua,io asa faco data la 2 saptamini, ceeeel mult..Si tare-s linistita
Cum ar suna: Marc Petru Tudoran sau Bogdan Petru Tudoran
Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)