Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello fetelor si HRiSTOS A INVIAT!!!!
Nu am a avut timp sa intru,ieri ne-am intors si noi de la Cernavoda si abia acum am deschis laptopul,asa ca am de recuperat.
Am o mare PROBLEMA:mi-a aparut pe chilot o mica pata roz...am sunat-o pe doctorita si m-a ingrijorat un pic cam tare.I-am zis ca am si dureri de burtica si ca am facut un mic efort si mi-a zis cam ce ar fi :deschiderea colului,risc de avort spontan si nastere prematura,placenta joasa.Mi-a recomandat No-Spa 1/8h si jumatate tableta Gynipral (nu stiu daca am scris corect,ma scuzati)..iar luni daca nu sunt probleme pana atunci sa ma duc la dansa cum eram programata.Sper sa fie totul ok cu bebe,cred ca am exagerat si eu un pic astazi :am urcat o panta destul de abrupta pe caldura ..Daca ati avut si voi pete roz spuneti-mi ce ati facut va rog...Va
_
24+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

iubita, ia tratamentul si stai in patut linistita, iar daca te simti tot rau te rog frumos du-te repede la doctor! si rushinica pentru doctor... mi se pare ca a fost prea brutala, nu mi se pare ca tb sa te alarmeze atat... apoi dc era asa de grav de ce nu te-a chemat la ea? (sa nu te superi pe mine, dar nu mi se pare ok)
multi pentru amandoi

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

a si am uitat sa-ti spun ca le iau la fel ca tine: 1 tb Ferretab pe zi si 1 de Natalvit

23+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mersi fetelor de lamuriri...dar zici ca eu sunt acum la prima sarcina si sunt nestiutoare, dar la fete nu am luat fier in sarcina si acum gine mi-a zis sa iau si ca nu conteaza de care, doar sa iau Fe. si de aia sunt in maaare dilema., iar cum am vazut ca starile de ameteala sau accentuat trebuie sa ma apuc de el, ca nu mai tine...

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor la noi e dezastru national, sotu e ofticat foc , dupa cum preconizam pasarica s-a transformat in cuc
tre sa sterg caruciorul roz si sa inceapa din nou "dezbaterile" pentru nume, nu avem nimic de rezerva
Katalina si eu care radeam de tine ca esti soacra cu 3 nurori uite-ma si pe mine soacra cu 2 nurori vezi daca-am ras de tine.

sheri si Denisa imi puteti da si mie rezultatele voastre de la morfofetala, va rog frumos, as vrea sa fac comparatii.
BB1 are 360g si BB2 are 400g, restu masuratorilor sunt perfecte, colul a urcat la 4,7, ceea ce ma bucura enorm.

Cam atat cu noutatile, acum tre sa gasesc o fetita sa dau lucrusoarele roz

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix

multi pentru perechea de nazdravani si pentru tatic, stiu ca ii este greu dar o sa se obisnuiasca si nu o sa isi mai doreasca sa schimbe putzica pe pasa; asta pana la bb3
iar cu greutatea bebeilor, stai linistita, ca sunt in grafic... adica in toate graficele pe care le am eu pe calculator
multi de la mine si de la bb al meu!

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

sa incepi cu fierul si sa vezi te vei simti mai bine

saptamana 24 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

multumesc Mihaela

23+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

grety ziceai ca ai niste grafice cu greutatea bebelusului.. poti sa le trimiti pe mailul comun?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Adriana, eu te inteleg perfect, oarecum sunt in aceeasi situatie. Stiu cat e de frustrant...

Exista insa o posibilitate .... chiar daca esti PFA, de la stat tot poti lua cei 85% din venitul declarat (cf decl.)+ alocatia pt copil. Problema este ca pe perioada in care primesti acesti banuti nu poti taia facturi. Probabil ca tie iti e teama sa nu pierzi clientii si atunci ai 2 variante: ori esti gata sa renunti la clienti si peste 2 ani sa o iei de la capat sau sa te angajezi intr-o firma de contabilitate sau varianta pe care incerc sa o fac eu: voi incerca sa tai facturi nu pe numele meu si astfel sa primesc si banii de la stat si banii de la clienti . Sa vedem daca merge.....
La tine poti fie: sa tai facturi pe alt pfa (o colega ceva) si evident sa ii platesti impozitul sau poate unele sume mai mici sa le iei fara factura. Sau in cazul tau, cred ca poti sa iti infiintezi si o firma si facturezi pe ea.

Intereseaza-te si ia in calcul si variantele de mai sus. Stiu, vei munci in continuare dar macar vei avea satisfactia ca vei lua mai multi banuti - si de colo si de colo - si asa vei putea lua mai multe lucruri si pt bebe si pt tine.

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Adriana nu esti singura care e speriata de kg si eu sunt in aceiasi situatie, ar trebui sa facem un club

Bun venit, Ana!

saptamana 24 Ducu

...ma alatur si eu "clubului de fete speriate de kg"

Oana 26+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor la noi e dezastru national, sotu e ofticat foc , dupa cum preconizam pasarica s-a transformat in cuc
tre sa sterg caruciorul roz si sa inceapa din nou "dezbaterile" pentru nume, nu avem nimic de rezerva
Katalina si eu care radeam de tine ca esti soacra cu 3 nurori uite-ma si pe mine soacra cu 2 nurori vezi daca-am ras de tine.

sheri si Denisa imi puteti da si mie rezultatele voastre de la morfofetala, va rog frumos, as vrea sa fac comparatii.
BB1 are 360g si BB2 are 400g, restu masuratorilor sunt perfecte, colul a urcat la 4,7, ceea ce ma bucura enorm.

Cam atat cu noutatile, acum tre sa gasesc o fetita sa dau lucrusoarele roz

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix

aoleu saracu sot...i-ai distrus si ultima speranta de cuculet...lasa ca o sa fie mandru posesor de doi cuculeti... n-o sa-i dea pe toate fetele din lume, o sa vada el..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput