Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

buna dimineata, burtici! si preaiubita Maya!
Eu am alt of, din pacate. E acelasi despre care am mai tot scris.....nu-l simt pe bebe asa ca voi. Eu simt foarte, foarte rar niste atingeri usoare, exact cum exlicati voi la inceput cu fluturasii, niste palpaituri foarte firave. Simt ca mor, nu mai stiu ce sa mai fac..... nici macar valuri sau mai stiu eu ce tumbe ziceti voi nu am simtit absolut niciodata, mi-e frica.... o fi avand vreun retard de crestere, nu am mai fost la eco de pe 19 martie, mai am de asteptat pana luni, pe 12 cand mergem la morf. Dar pana atunci imi vine sa tip, sa nonstop.
Sper sa fie el asezat inr-o pozitie acolo in uter si din cauza asta sa nu-l simt. Mai precizez ca cele cateva atingeri nu le-am simtit niciodata stand pe scaun sau in picioare sau mergand, doar seara, in pat cand stau linistita, dar si asa foarte rar ( o data la 2-3-4 zile, cred)
Daca stiti ce cauze ar fi, please ajutati-ma!!!
22+ cu un invingator

eu zic sa nu te ingrijorezi, important este ca il simti pe bebe, e el mai delicat sau are o pozitie ciudata si de-aia nu il simti, ai sa vezi la ecografie ca e totul in regula. nici eu nu il simt pe bebe in fiecare zi... bb misca mai mult la pranz (ca deh e puturos ca maica-sa) si daca nu stau locului, in pat sau pe scaun nu il simt.
Apoi suntem colege de suferinta... si eu am programare la morfofetala pe 12... dar atat de greu trec zilele astea.
sa ne auzim cu vesti bune luni dupa-masa!

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

grety ziceai ca ai niste grafice cu greutatea bebelusului.. poti sa le trimiti pe mailul comun?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

trimit iubita, am vre-o doua la purtator

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

uitasem sa schimb semnatura

si eu ma alatur clubului vostru, stau f prost cu kg ; acum dupa paste am 10 in plus, ba chiar spre 11..

de azi intru in program restrictiv

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Sa va zic ce am visat azi noapte ... Ca am dat startul la nasteri ...probabil de prea multe ganduri...si mai era o fata, dar nici sa ma impuscati nu-mi mai aduc aminte care era...si nascusem prin iunie, dupa jumatatea lunii

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

uitasem sa schimb semnatura

si eu ma alatur clubului vostru, stau f prost cu kg ; acum dupa paste am 10 in plus, ba chiar spre 11..

de azi intru in program restrictiv

27+ cu

Este normal sa iei intre 8-10Kg in trim.II, stai sa vezi acum din al 3-lea cand vom pune grame pe saptamana....

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra
Ancuto Dragomanco, ce mai faci? Tin pumnii stransi in continuare! Nici n-am cautat inca numele, ca n-am imaginatie, inca caut pe net aplice la ele in camera, cand termin cuibul de pregatit cred ca atunci voi fi pregatita psihologic pt nume!

Nu am mai facut nimic ,astept ca nu am ce face si sa vedem ce iese lunile astea
Lasa ca iti vine tie inspiratia ca doar nu lasi fetele fara nume

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, cred ca era Andreea :):)
michelle, nu cred ca trebuie sa mananci tu exagerat ca sa creasca bb. uite eu la prima sarcina am pus pe mine fff tarziu, dupa 5 luni, si intr-un final vreo 13 kg, iar bb a avut si el acolo aproape 3 kile ( fara 50 gr :):)
acum stau mai bine..:) siguuuuuuuuur voi depasi +13 kg.placenta e cea care face transferul de hrana la bb. ea tb sa functioneze bine, sa nu fie imbatranita. eu mai iau si cate un aspenter la doua zile (dc nu uit)ca bb iese mai micut la masuratori..dar nu am stresez prea tare.

cu miscarile eu v-am mai zis. regula e ca de pe la 20 de sapt il simti, intai incetuc..apoi de pe la 24/25 te suteaza de numa :):)

eu ca de obicei, dureri de coaste si spate- lateral dreapta...

si de fier tre sa ma apuc..
parca in trim 3 tre sa luam si iod, nu?

Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

grety ziceai ca ai niste grafice cu greutatea bebelusului.. poti sa le trimiti pe mailul comun?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

trimit iubita, am vre-o doua la purtator

20+ cu bebic rusinos

nu pot intra de la servici pe mailul comun... asa ca un tabel il gasiti aici(cu lungimea si greutatea) si altul www.centrus.com.br/DiplomaFMF/SeriesFMF/18-23-weeks/appendix-03/normal_fetal_biometry/appendix-03.htm" target="_blank">aici(cu alte masuratori luate la eco, BD, FL etc)

daca puteti voi, va rog sa le adaugati si pe contul comun.

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumim grety_niku, am adaugat in google docs.

Se pare ca la mine era ok greutatea la 21 saptamani si 2 zile (330g, iar in tabel e 360g).. avand in vedere ca ecograful are o eroare de +/- 70g
Eu sper sa fie sanatos bb, ca de ingrasat il ingras eu dupa ce iese

Multumesc pentru raspuns Victo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

dragaica, sanatosi sa fie sa va traiasca!

katalina in legatura cu pop, nu stiu exact cat m-a tinut inauntru, am intrat cu intarziere de o ora ca a venit mai tarziu doctorul. acolo a stat si a masurat, si la sfarsit mi-a zis concluzia si ce nu e in regula. am fost nitel ofticata ca mormolocul asta mic a dormit si nu am avut pe cd decat cateva poze si 3 filmulete de 3 secunde. eu ma asteptam sa fie pe cd toata ecografia. si am dat 580 ron.daca am uitat ceva ce mai vroiai sa afli sa imi spui

btz_ovi stai in pat si ia ce trebuie. eu zic ca e ok daca a fost doar atat

eu azi cand eram la supermarket m-am uitat fara sa vreau la mine in geam si m-am speriat de burta ca a crescut si nu mi-am dat seama decat cand m-am vazut. credea sotul ca m-a luat vreo durere la cum am reactionat. el mi-a zis ca arat de 9 luni un dragut ce sa mai

----------------------------------------------
my somebody....

25+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Neata fetele!!
Stai linistita...eu cand m-am urcat in avion s-a speriat stewardesa si m-a intrebat: cate luni?era cam disperata .Aseara am fost la dr:luni merg la analize de sange, mi-a dat un ceai diuretic pentru picioarele umflate..si mi-a recomandat sa stau 2 saptamani in medical, asta daca simt nevoia.ma gandesc si la banutzi.ca nah, conteaza fiecare leu.in afara de picioare, ma simt bine..nu am tensiune, mi-a zis ca din cauza sarcinii se umfla.m-am mai linistit.

Laura 23+ cu

Mergi la inceput