Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Eu i-au sorbifern si s-a accentuat starea de constipatie, dar tot il i-au , apropo si scaunul e negru. saptamana 24 Ducu |
eu nu iau decat elevit, si tot asa e negru am inteles ca de la toate suplimentele care au fier se face asa... cu constipatia nu am probl, decat cateodata , cand nu mananc ce trebuie.
20+ cu bebic rusinos
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 racusor, ai PM... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
...si eu vreau
michelle1981 spune:
Creatza si la mine tot asa se simte, foarte slab, nu se vad proeminente prin burta (adica nu ia forme burta) .. insa simt activitate zilnic dimineata, la pranz si seara
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
matusa77 spune:
Si pe langa Sorbifer i-au si acid folic nu l-am intrerupt, multivitamine nu mi-a prescris medicul
saptamana 24 Ducu
senty_mary spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui beluistef
Si ti-a accentuat starea de constipatie ??? Ca am auzit ca fierul accentueaza constipatia. Ca eu am mari probleme cu asta *************************************************** Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem ) Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
23+ cu Bogdan- Andrei
grety_niku spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
nu sunt in Cluj si nu le cunosc decat de pe net...imi trimit pachetul acasa cu psota/curierul...daca te intere iti dau detalii... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
imi trimiti si mie te rog detaliile fetelor? ca as fi tare interesata.
20+ cu bebic rusinos
beluistef spune:
citat din mesajul lui matusa77 Eu i-au sorbifern si s-a accentuat starea de constipatie, dar tot il i-au , apropo si scaunul e negru. saptamana 24 Ducu |
Si cate iei pe zi, mi-e mi-a zis sa iau doar o tableta plus prenatalele. Tot la Sorbifer vroiam sa ma opresc si eu, dar am vrut sa vad voi de care luati si ma gandeam la problema cu constipatia
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
grety_niku spune:
citat din mesajul lui nela_didea Buna fetelor! Am intrat sa vad ce mai faceti. Toata lumea mancata si odihnita, foarte bine Bun venit noilor burticute. Maine merg la eco sa vad ce mai face bebele meu, poate poate se indura sa ne arate si ce ascunde intre picioruse ca sa putem incepe si noi cumparaturile. Vad ca voi deja ati inceput. Apropo de bebel...mai acu o saptamana ma plangeam ca nu-l simt miscand. Vreau sa stiti ca de vreo 3-4 zile il simt din ce in ce mai des si mai intens.. Doamne ce fericita sunt. Va pup, paaa 20 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
pentru bebe miscator si pentru mamica mai linistita... asteptam vesti bune de la eco!
20+ cu bebic rusinos
senty_mary spune:
scuze am incadrat aiurea mesajul mai sus.
belu mie nu mi-a accentuat constipatie si am si eu aceeasi problema ca tine si nu e de la sarcina. asa sunt de cand m-am nascut
23+ cu Bogdan- Andrei
matusa77 spune:
Iubita in trimestrul I si II de sarcina se da cate o pastila de Sorbifer pe zi in trim III cate doua pe zi. Tu esti in trim III de sarcina, nu? Legat de constipatie ma ajuta mult supozitorul cu glicrina, in fiecare zi.
saptamana 24 Ducu