Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
beluistef spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui matusa77
saptamana 24 Ducu |
II dau si eu cu salata de-asta, insa dr. mi-a zis sa iau si fier si acum nu stiu de care sa iau ...Sorbifer...ia careva ???
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Fetelor care luati fier....de care luati...mi-e nu mi-a prescris unul anume, dar este o gama atat de mare de fier incat nu stiu care este mai bun... *************************************************** Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem ) Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
belu mie mi-a recomandat dr niste comprimate care se numesc Ferretab, care e o combinatie de fier si magneziu si ma inteleg de minune cu ele ca le iau de la 3 luni. si sa-ti treaca ametelile
23+ cu Bogdan- Andrei
Creatza11 spune:
mersi Alina, sper din suflet sa fie asa....dar sti si tu ca oricat ai incerca, numai linistita nu poti sta, mai ales cand mai esti trecuta si prin altele... Oricum, imi zic in fieare zi ca bebe meu e bine, ca-i el cumintel si gata......asa am sa ajung cu bine in ziua de luni. Sigur nu e maine luni?
Felicitari si tie pt burtica nou iesita la suprafata....ca de cand o asteptam si noi....
22+ cu un invingator
beluistef spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui senty_mary
belu mie mi-a recomandat dr niste comprimate care se numesc Ferretab, care e o combinatie de fier si magneziu si ma inteleg de minune cu ele ca le iau de la 3 luni. si sa-ti treaca ametelile 23+ cu Bogdan- Andrei |
Si ti-a accentuat starea de constipatie ??? Ca am auzit ca fierul accentueaza constipatia. Ca eu am mari probleme cu asta
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 burtici, am o intrebare mai nu de alta, dar eu deja ma gandesc ca dupa ce nasc nu am cu ce ma imbraca Bulina 27 fix cu poznas |
esti mortala
...desi la acelasi lucru m-am gandit si eu acum cateva zile
matusa77 spune:
Eu i-au sorbifern si s-a accentuat starea de constipatie, dar tot il i-au , apropo si scaunul e negru.
saptamana 24 Ducu
grety_niku spune:
Buna dimineata burtici! maya!
va tentez la o limonada cu muuulta lamaie si miere? (ca altceva nu mere... ma doare gatul de mor si mi-e frica sa nu pateasca ceva bebe de la atata tuse)
20+ cu bebic rusinos
michelle1981 spune:
btz_ovi spune-ne cum mai esti, sper ca totul e bine!
Dragaica, soacra cu 2 nurori felicitari pentru al 2-lea cuculet! Ma gandesc ca poti schimba hainutele daca mai au eticheta.. O sa vezi ca sotul tau o sa fie foarte mandru de cei doi feciorasi!
Cand vad cat de grasuni sunt bebeii vostri intru la banuieli, de ce bebelina mea e asa slabuta.. desi am gasit un tabel si era oarecum in limita
Ce ar trebui sa mananc ca sa ia in greutate bebelina?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
senty_mary spune:
fetele va rog sa-mi trimiteti si mie PM cu parola sa va vad si eu burticile
23+ cu Bogdan- Andrei
crispro spune:
Neatza, burtici! Azi am intrat in saptamana 26. Sunt foarte fericita!!!
Creatza, sa stii ca eu am inceput sa il simt pe bebica mai tarziu, pe la 19 saptamani, cand toata lumea deja ma speria ca e tarziu. Asa ca pe la 22 saptamani (cat ai tu), miscarile lui erau destul de line. Insa cu fiecare zi e tot mai puternic, asa incat acum il simt si in timpul somnului (si eu chiar dorm bine, de regula). Nu iti fa probleme, fiecare bebel e diferit. Dar stiu ca si eu tare m-am stresat cu miscarile, ca greu le mai simteam.
Cantarul zice ca am pus deja 10 kg , mie mi se pare ca doar pe burtica am pus si ca nu arat atat de mare... Poate am mai mult lichid sau retin eu apa... imi tot caut scuze, ca nu mi se pare ca mananc exagerat...
Iar dimineata e litera de lege - de cand sunt graviduta, in fiecare dimi mananc gris in lapte cu scortisoara si sirop. Nu am mai mancat din copilarie. Dar de vreo 20 de saptamani acum mananc zilnic. Imi place la nebunie...
Cristina 26+ cu