Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
ramo1901 spune:
buna dimineata fetelor...
imi place ce ati scris in ultimele zile...numai de bine,
Dragaica, felicitari ptr baietei, conteaza sa fie sanatosi, insa il compatimesc putin pe sotul tau... dar dupa ce se nasc ai sa vezi ca nu va vrea sa ii schimbe cu nici o fetita,
Maya scumpo si parerea mea este sa o lasi mai usor cu aerobicul. ocupa-ti timpul cu alte "activitati",...mult noroc,
felicitari tuturor burticilor care au fost la eco si au vesti bune,
Ramona 22+ ....cu o scumpica de
ramo1901 spune:
fetelor, acuma poate ma ajutati si pe mine cu un sfat....nici nu stiu cum sa incep. cert e ca aseara am simtit multe intepaturi in zona burtii, care cresteau in intensitate o data cu numarul lor...asa incat una din ele a fost cumplita,ca un cutit rasucit in rana,asa am sarit in pat...bebita in schimb era activa,am simtit-o azi-noapte,doar ca m-am speriat ingrozitor.
stiti ce poate fi?
scuze ca va stresez,
bumblebee spune:
Neata burtici!
Floretina, felicitari pt semnatura! Sa ajungeti sanatosi pana la 40
Ramo, eu cred ca e vorba de o intindere de ligamente, la mine asa se intampla, uneori nici nu pot sa ma intorc bine de ace, junghiuri, dar oricum, mai rar ca alta data...
Alina 23+ cu
gargarita
paula_m spune:
Neata
M-am trezit nervoasa, ca am visat ca mi-a fost inchis contul de pe DC...ala necaz, direct la calc am venit sa vad daca e adevarat.
Dragaica, sa-ti traiasca flacaiasii!!!
Btz Ovi, cum esti?
Katalina , si mie imi place mai mult Bogdan Petru.
O zi frumoasa sa aveti.
Paula, 24+ cu Andrei
ramo1901 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata burtici! Floretina, felicitari pt semnatura! Sa ajungeti sanatosi pana la 40 Ramo, eu cred ca e vorba de o intindere de ligamente, la mine asa se intampla, uneori nici nu pot sa ma intorc bine de ace, junghiuri, dar oricum, mai rar ca alta data... Alina 23+ cu gargarita |
Multumesc Alina, parca eram obisnuita cu alte durerei...nicidecum cu asa ceva, dar uite ca la ligamente nici nu m-am gandit...zici ca ar trebui sa nu imi fac griji? le simt doar cand stau intinsa pe spate,si asa ca o tensiune cum stau acum la birou. multumesc mult,esti o draguta,
beluistef spune:
Fetelor care luati fier....de care luati...mi-e nu mi-a prescris unul anume, dar este o gama atat de mare de fier incat nu stiu care este mai bun...
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
matusa77 spune:
citat din mesajul lui beluistef Neatza fetele cochetele Eu nu stiu ce sa ma fac cu ametelile, de vreo 3 zile nu--mi dau pace deloc...nu stiu ce sa mai fac. , iar nr. de tel al dr. nu il am O zi cat mai usoara la toate *************************************************** Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem ) Si eu am avut ameteli doctorul mi-a spus ca sunt normale in sarcina, tu trebuie sa sti mai bine, pe mine m-a ajutat foarte mult spanacul proaspat il fac salata, incearca vezi daca iti place. Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
saptamana 24 Ducu
Creatza11 spune:
buna dimineata, burtici! si preaiubita Maya!
Ma bucur ca sunteti bine cu toate, mai putin Adriana. Multi iti trimitem si noi, eu cu bebe meu, fi tare cu serviciul....caci la partea cu kg nici nu are rost sa vb ne stresam prea mult, asa se intampla, depinde de organism, nu e vina ta ca mananci prea mult sau nu faci ceva cum trebuie. Tot ce tebuie sa sti si sa crezi este ca vei ajunge iar la aceeasi silueta!!! Ne-am inteles? Ia exemplul lui Carmen, care si ea retine apa si a acumulat 10 kg.
Apropo, unde sunt Carmen cele 10 kg? La deletele de la picioare (care nu se vad in poze) si la titi? Frumoasa burtica !!!
Dragaica, sa-ti traiasca amandoi cucii, imi pare rau pt sotul tau acum, caci mai tarziu sunt sigura ca nu si-ar mai dori nici o fata in locul vreunuia dintre flacaii lui dragi!
bts-ovi, sper ca esti bine, ca a fost o simpla sperietura, insa sa o asculti pe dr sa stai linistita in pat pana luni, cand mergi la ea...
florentina mult inainte pana la 40, si mult inainte si mie....eu tot azi am schimbat semnatura!
Cu kg nu ma plang foarte rau.....am luat cam 6 pana acum, cred ca sunt pe undeva pe la mijloc, nici prea bine,nici prea rau.
Eu am alt of, din pacate. E acelasi despre care am mai tot scris.....nu-l simt pe bebe asa ca voi. Eu simt foarte, foarte rar niste atingeri usoare, exact cum exlicati voi la inceput cu fluturasii, niste palpaituri foarte firave. Simt ca mor, nu mai stiu ce sa mai fac..... nici macar valuri sau mai stiu eu ce tumbe ziceti voi nu am simtit absolut niciodata, mi-e frica.... o fi avand vreun retard de crestere, nu am mai fost la eco de pe 19 martie, mai am de asteptat pana luni, pe 12 cand mergem la morf. Dar pana atunci imi vine sa tip, sa nonstop.
Sper sa fie el asezat inr-o pozitie acolo in uter si din cauza asta sa nu-l simt. Mai precizez ca cele cateva atingeri nu le-am simtit niciodata stand pe scaun sau in picioare sau mergand, doar seara, in pat cand stau linistita, dar si asa foarte rar ( o data la 2-3-4 zile, cred)
Daca stiti ce cauze ar fi, please ajutati-ma!!!
22+ cu un invingator
ooana spune:
citat din mesajul lui Ana. Buna, eu sunt noua aici, abia m-am inscris. In sfarsit gasesc persoane cu aceleasi interese. Racusor apropo si eu merg la Active Center la gimnastica.Ma simt foarte bine dupa, nu ma mai doare spatele, dorm mai bine.Poate ne vedem pe acolo! |
Bun venit Ana
bumblebee spune:
Cratza, nu te mai gandi la bazaconii, stai linistita pana la morfo, acolo iti va lamuri tot, vorba ta, cine stie in ce pozitie sta el, de yoga, de medatie, il simti si asta e important!
Alina 23+ cu
gargarita