Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
bumblebee spune:
Maya, eu una am renuntat la miscare inainte de a ramane... de fecundat ovulul se fcundeaza, dar sa nu se elimine menstrual, poate ar fi mai bine s-o lasi mai usor, macar de la ovulatie la CM, sau poate nu mai vin uratii
Alina 23+ cu
gargarita
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Otilia, ce fete frumoase ai! Adevarate nordice, blonde si cu ochi albastri, ptiu-ptiu! Ancuto Dragomanco, ce mai faci? Tin pumnii stransi in continuare! Nici n-am cautat inca numele, ca n-am imaginatie, inca caut pe net aplice la ele in camera, cand termin cuibul de pregatit cred ca atunci voi fi pregatita psihologic pt nume! Tina 10 bodyuri sunt prea multe, ok, trece caca prin unul, bagi la masina de spalat la program redus de juam de ora , se usuca ca-i vara in alta juma de ora, cand le poarta copilul pe toate? Iar daca e un mancau in doua sapt de la nastere ii raman mici! Le dai p'orma de pomana? Bumbulino, exact bodyuri vei primi cadou de nastere, de n-o sa stii unde sa le mai pui! Macar cumpara-le mai mari 3-6 luni daca te 'manca! Maya cum fu la ovulatie? XXX? Eu am nasul infundat de la vantul din wk, am stat cam mult afara, sau e de la maseaua de minte care-miiese taman acu, nici nu stiu, vai de capul meu! Oscilococcinum parca e ok? Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Sheritro/zapacito... la mine ovulatia a fost aprox pe 4-5 aprilie (de sarbatori... iti dai seama). Ne/am 'intalnit' ieri dar sper sa fie bine.
Ma tot uit si numar pe tabelul din 'INSTRUIRE IN METODA DE OVULA#354;IE BILLINGS' si ma rog la DD sa fie de data aceasta...
Otilia... tu mi/ai trimis link.ul cu 'Metoda Woomb'? sper ca nu am incurcat borcanele...
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Foarte bune bataile inimioarelor. Si oricum greutatea estimata nu e relevanta.Pot fi mai mari sau mai mici,ca dovada multi bebei se nasc cu o alta greutate decat cea estimata de dr. Mie totusi mi-a spus ca sunt maricei,iar dupa valorile masuratorilor pe parti: craniu,torace,femur,ca medie sunt mai mari cu 6-7 zile decat varsta gestationala.Tie ce ti-a spus vis-a-vis de acest lucru? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 22+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Nu , mi-a spus doar ca sunt ok pentru 20 de saptamani, atata.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
maya71 spune:
BunBebe, Carmen... de azi am inceput sa ma duc la sala... mi/era dor, nu am fost din septembrie si atat fizic cat si psihic simteam nevoia... asa ca azi am comis/o.
Cand am venit acasa ... mi/a venit inspiratia... si am intrat la banuieli...
racusor2010 spune:
maya, incearca ceva mai soft, daca tot vrei sa faci miscare
noi mergeam la dansuri in perioada aia, nu era asa solicitant, dar totusi faceam 2 ore de miscare de 2 ori pe saptamana...
pacat ca de la greturi nu am mai putut merge, ca la inceput m-as fi descurcat cu miscarea
bafta multa sa iasa !!
(ma bine luna viitoare la ovulatie fugiti in concediu...acolo uitati de stres, oboseala, si cine stie...)
Bulina 27 fix cu poznas
racusor2010 spune:
Neata dragutelor
Azi eu vin cu micul dejun...cereale cu lapte, da? gata de acum cu cozonacii si pastile
aseara am picat moarta de somn la 10...dar am fost la film pe jos, ca masina e la doctor (va amintiti ca acum multa vreme ne-am gasit-o lovita in parcare, ei bine, abia acum a ajuns masina la doctor...)
o zi minunata! azi, maine si iar vine weekendul
Bulina 27+ cu poznas
matusa77 spune:
Neata!
Multumim pentru cereale cu lapte, in asta consta si masa noastra de dimineata plus suc din portocale.
Aseara ne-am culcat devreme si nu am mai citit, DRAGAICA baieteii tai sunt maricei mai ales ca sunt doi in burtica, bebe al meu la 20 saptamani era mai mic, dar si cate antibioatice i-am dat in perioada respectiva deci la mai mare si sa-ti taraiasca.
saptamana 24 Ducu
Florentina_C spune:
Neata' si de la mine...
Racusor multumim de mic dejun...
Azi implinim 20 sapt. Am ajuns la jumatate si am schimbat si prefixul.
Va
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
racusor2010 spune:
Adriana, m-am uitat acum pe oferta de la Active Center
10 sedinte de gimnastica gravide costa 300 RON.
eventual poti merge aici la gimnastica, dar cursurile sa le faci la un spital...cursurile sunt mai scumpe aici
Bulina 27+ cu poznas
beluistef spune:
Neatza fetele cochetele
Racusor multumim de micul dejun
Florentina la 40 inainte , sa cresteti mari si sanatosi.
Dragaica felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru al 2-lea cuculetz. Important este sa fie ei si tu sanatosi ca va veni si fetita lu tata
Referitor la Kg nu va faceti griji ca se dau jos dupa nastere in timpul alaptarii...eu la cea mica am plecat in sarcina de la 52 si dupa ce am nascut si am alaptat am ajuns la 46.Asa ca nu va faceti griji si eu cred ca am pus ceva bine...ca ma vad si simt tot mai grea...dar mi s-a stricat cantarul si nu ma mai pot cantari.
Eu nu stiu ce sa ma fac cu ametelile, de vreo 3 zile nu--mi dau pace deloc...nu stiu ce sa mai fac. , iar nr. de tel al dr. nu il am
O zi cat mai usoara la toate
Elena, 26+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)