Copilasi de Iulie - August 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc fete frumoase. Nu v-am spus cum l-am sarbatorit...l-am lasat dadaca acasa si am plecat la dans...3 ore si jumate.

Mey m-ati ametit de cap cu birocratia de acolo...Olivia bafta.

V-am pupat.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, azi dau eu cafeaua de dimineata ca sunt libera si lenevim pe acasa
Polux, sa-ti traiasca sotul
Kim, vazut pozele
Rox, unde iejti ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!

Olivia, au dreptate fetele in privinta duratei actelor...
Eu am apelat la o firma de cadastru care s-a ocupat de absolut tot - au venit si au masurat apartamentul, au intocmit schita cadastrala, au intabulat apartamentul.
Termenul normal este de vreo doua saptamani, in care iese si intabularea. Cu taxa de urgenta obtii schita cadastrala in 3 sau 5 zile.
Eu stiu ca nu iti primeste dosarul la banca daca nu ai schita cadastrala si intabularea.
Despre riscuri - nu vad ce ar putea sa fie, doar asa cum s-a mai spus, sa nu le aprobe dosarul si exista riscul de a pierde cateva saptamani.

Eu ma lovesc acum de o alta birocratie...Terenul nostru a fost candva teren agricol. Cand l-am cumparat, primaria ne-a dat o adeverinta precum ca este situat in extindere intravilan Iasi, acum cica trebuie sa asteptam pana in noiembrie sa se aprobe Planul Urbanistic General... Daca terenul nu este intravilan, nu putem intabula casa si deci nu o putem pune gaj la banca pentru creditul care ne trebuie sa o terminam...Romanik

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Apnee e aia cand face ca omu meu, sforaie ce sforaie si apoi pauza... de zic doamne feri sa nu fi uitat sa plateasca asigurarea??

Mergi la inceput

meyy n`am nika cu fata c`o iubesc de cind ierea la tele`m.
zahar am, oleac` de vitriol gasesc, mai imi trebe cloratu` ala si mac la sef sa`mi cer banii care nu mi`i mai da;))

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Carmencita iti vand un pont pentru fundatia lui Gabi...un pic de zahar un pic de clorat de potasiu si o picatura de acid sulfuric si buumm

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

gabi, imi transmiti o stare te bine cu activitatile tale, te admir, bravo, daca te ocupai cu gradinaritu` de acu doi ani, aveam si io casa acu;))

Mergi la inceput

Meyyyyy.... ma doare capul de capiez, nu ma faceti acu' sa ma gandesc sa stau cu pusca langa fundatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Io fac bombe (adeca-s in laboratorul de chimie amestecand in eprubete), noroc ca-s substantele expirate si nu-mi ies

Roberta, tre' sa-tz iei catzel din ala anti-tero...nu te pui cu Carmen...:)))
Te-am admirat pe mosie, sexi sexi...

Corina, fix exact!
Carmen, tz-am zis ca albesc vizibil de fiecare data cand pleaca John?! Pai cand vaz ca Maria uita sa respire in somn juma' de minut ma ia durerea de inima.

Eu mi-am inceput ziua bine, admirand rasadurile Gabrielei...:) Bravo!
Propun sa pui o poza cu prima salata de castraveti si rosii asezonata cu busuioc , toate din gradina ta!

Olivia, mai la relanti trebe sa lucrezi...succese cu casele, actele si toate cele!
O zi excelenta sa aveti!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

te crez, bre, cum sa nu... io propun pe linga salata aia si pui la ceaun, tot productie proprie (oar` daca pun iconu` asta se ia?;))

Citat:
citat din mesajul lui cristalina

Neata!
Io fac bombe (adeca-s in laboratorul de chimie amestecand in eprubete), noroc ca-s substantele expirate si nu-mi ies

Roberta, tre' sa-tz iei catzel din ala anti-tero...nu te pui cu Carmen...:)))
Te-am admirat pe mosie, sexi sexi...

Corina, fix exact!
Carmen, tz-am zis ca albesc vizibil de fiecare data cand pleaca John?! Pai cand vaz ca Maria uita sa respire in somn juma' de minut ma ia durerea de inima.

Eu mi-am inceput ziua bine, admirand rasadurile Gabrielei...:) Bravo!
Propun sa pui o poza cu prima salata de castraveti si rosii asezonata cu busuioc , toate din gradina ta!

Olivia, mai la relanti trebe sa lucrezi...succese cu casele, actele si toate cele!
O zi excelenta sa aveti!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Monica, am caine :) antrenat anti-vrabii

Sa stii ca si la Matei am observat perioade in care nu mai respira pentru cateva secunde. Ce-i drept, s-au rarit odata cu varsta dar pe mine ma sperie in continuare.

Gabi, eu abia astept sa facem schimb de experienta in domeniul gradinaritului. Probabil din toamna abia ma bag si eu, pana atunci nu are sens... Deocamdata, ma laud cu o salcie pe care mi-au plantat-o constructorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

[quote]citat din mesajul lui carmenp

meyy n`am nika cu fata c`o iubesc de cind ierea la tele`m.
zahar am, oleac` de vitriol gasesc, mai imi trebe cloratu` ala si mac la sef sa`mi cer banii care nu mi`i mai da;))
[quote]
..daca-s pentru sefi,atunci distribui gratis neshte clorat
Adica Robi a noastra a fost la tele'm si io n-am vazut-o?
Cristalina mai insista..ca io mi-am facut teza numai cu substante expirate
Meii m-am apucat si io de gradinarit,am scos muscatele pe geam afara
Vivia nervi de otel va doresc,io cred ca dupa toate experientele cu casa si vanzarea apartamentului veti fi imuni la birocratia din romanika
Liliana ia baga niste detalii despre dans,cum arata instructorul...cu cine faci pereche ca devine din ce in ce mai interesant
Sa va zic si ultima noutate,Maria mea nu mai vrea sa mearga la gradi
hai sa avem o zi buna
(meii de ieri simt ca parca mi se invart toate rotitzele in cap ca-n reclama aia la cafea parca..oare cu ce sa ma tratez)

Mergi la inceput