FIV in Ungaria 100
Raspunsuri - Pagina 13
lidiadiana spune:
Paste Fericit la toata lumea!
Adipapazi, felicitari pentru reusita si sarcina usoara cu frumos(i)si sanatos(i)!Cat ma bucur ... majoreta]
Samira ,Speranta si Bytzi va pup fetelorsi Doamne-Ajuta !!!
FSH mare... urmeaza primul FIV
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Fara tratament. Doar procedura, adica: monitorizari, punctie, transfer... |
si tratamentul cat te-a costat ?
merci mult ptr raspunsuri .
yarrina spune:
Tratamentul m-a ajuns in jur de 42 mil. Am avut doze mari de Puregon + Diphereline-ul. Depinde de organism si cum raspunzi la stimulare.
Cu mare drag Tanoo.
paunas spune:
yarrina
poti sa imi spui de ce ai optat ptr fiv? ce probl au fost?
acesta este primul fiv ?
multumesc
pamy spune:
luck am primit reteta de la Kovacs pentru merional,pe care le-am luat din Ungaria.
Fetelor,azi incep injectiile dar rusii nu au aparut.Nu cred ca e nici o problema,nu?Voi cu ce seringi ati facut merionalul?Eu mi-am cumparat de insulina,or fi bune?Cu ce ac prepar?Cu acelasi cu care imi fac injectia? va pup
yarrina felicitari ptr reusita
tamaryllis gata bagajul?
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pamy azi incep injectiile dar rusii nu au aparut.Nu cred ca e nici o problema,nu?Voi cu ce seringi ati facut merionalul?Eu mi-am cumparat de insulina,or fi bune?Cu ce ac prepar?Cu acelasi cu care imi fac injectia? |
cu acul mare - ac obisnuit (cred ca ai luat si ace mari), prepari; cu cel mic, cel de insulina, te intepi.
succes!
yarrina spune:
Paunas da, este primul FIV. Am mai facut 4 inseminari dar fara reusita. Problema la noi este la sot, azoospermie.