Aspirante cu vechime medie (49)
Raspunsuri - Pagina 5
iepumic spune:
Iata c-am si ajuns! Ma gandeam ca ati mai scris 3 pagini pana acum!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepumic Iata c-am si ajuns! Ma gandeam ca ati mai scris 3 pagini pana acum! Iepumic Noi pozici cu Iepi-Mici www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR All's Well That Ends Well. |
Neah. Au disparut toate, nu vezi?
oana
"Where there's a will, there's a way."
kitzy spune:
P'aci si io! Momentan, ca pe Diana am lasat-o cu soacra.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
vrmoana spune:
citat din mesajul lui kitzy P'aci si io! Momentan, ca pe Diana am lasat-o cu soacra. Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Si mai asteptam.
oana
vrmoana spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Viitoare |
Hai fato iesi de dupa canapeaua aia.
oana
vrmoana spune:
S-o strigam si pe Ardeeeeeeeeeeeeeeeeeee .
oana
vias spune:
hellooooooooo
pai veniti dragelor toate la Brasov, nu ma supar...facem o petrecere si dansam pe mese...ca asa mi-e un doooooooooor
Si acum sa va zic de ciorba..
Este ciorba de fasole cu afumatura care nu se serveste in farfurie sau castron ci in paine..este o paine ca un tub, scos miezul si acolo pune ciorba..paine are coaja mai groasa..si cand bagi lingura iei paine de pe pereti... si aduc si ceapa rosie..
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vrmoana spune:
citat din mesajul lui camy_pus hellooooooooo pai veniti dragelor toate la Brasov, nu ma supar...facem o petrecere si dansam pe mese...ca asa mi-e un doooooooooor Si acum sa va zic de ciorba.. Este ciorba de fasole cu afumatura care nu se serveste in farfurie sau castron ci in paine..este o paine ca un tub, scos miezul si acolo pune ciorba..paine are coaja mai groasa..si cand bagi lingura iei paine de pe pereti... si aduc si ceapa rosie.. Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
oana
arde2010 spune:
Da forumeeeeeeeeeeee
Ma trezii pe la subiectul trecut...
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png