Aspirante cu vechime medie (49)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Nu ca era harababura aici,eu z6 asa ca am de asteptat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
kitzy spune:
Peste nici 3 saptamani incep serviciul
Nici nu stiu daca sa ma bucur ca am un loc de munca unde sa ma intorc, sau sa plang ca rup cordonul ombilical
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
ancadragoman spune:
Poti sa plangi de amandoua,gata las-o sa se rupa un pic de tine ca e mai bine asa.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Peste nici 3 saptamani incep serviciul Nici nu stiu daca sa ma bucur ca am un loc de munca unde sa ma intorc, sau sa plang ca rup cordonul ombilical Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Kitzy nu plange. O sa faci bebe 2 si o stai iar acasa.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
Stie cineva cum fac sa apara cap 48 pe prima pagina langa celelate?
Help!
oana
CrisaS spune:
Hai sa traiti!
Da ce ''vrenice'' sunteti!
Ati terminat capitolul..apoi ati inceput altul si ati si scris 4 pagini , maica mea!!!!
Dana unde o fi?
http://lt1f.lilypie.com/CuqKm4.png
vrmoana spune:
[quote]citat din mesajul lui CrisaS
Hai sa traiti!
Da ce ''vrenice'' sunteti!
Ati terminat capitolul..apoi ati inceput altul si ati si scris 4 pagini , maica mea!!!!
Dana unde o fi?
http://lt1f.lilypie.com/CuqKm4.png
[/quote]
Se plimba.
oana
iepumic spune:
Stati asa, ca aveti o viteza la scris de nu pot tine pasul!! .
N-am inca intarziere, sunt z22 iar ovulatia a fost in z11/12 cam asa, cand am si deci sanse ar fi. Sangerarile le-am avut doar in z 19 si z 20, foarte usoare dar foarte evidente. ORicum departe de a crede ca este un CM dar suficiente cat sa ma intreb ce-i cu ele.
Mi-e frica sa nu fie iar alarma falsa, pe de o parte, si pe de alta mi-e teama sa fac testul ala cu glucoza, mi-e sa nu faca rau daca chiar sunt cu bebeloi in burta.
Acum plec spre Bucuresti asa ca mai apuc sa scriu abia diseara.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepumic Stati asa, ca aveti o viteza la scris de nu pot tine pasul!! . N-am inca intarziere, sunt z22 iar ovulatia a fost in z11/12 cam asa, cand am si deci sanse ar fi. Sangerarile le-am avut doar in z 19 si z 20, foarte usoare dar foarte evidente. ORicum departe de a crede ca este un CM dar suficiente cat sa ma intreb ce-i cu ele. Mi-e frica sa nu fie iar alarma falsa, pe de o parte, si pe de alta mi-e teama sa fac testul ala cu glucoza, mi-e sa nu faca rau daca chiar sunt cu bebeloi in burta. Acum plec spre Bucuresti asa ca mai apuc sa scriu abia diseara. Iepumic Noi pozici cu Iepi-Mici www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR All's Well That Ends Well. |
Ne gasesti aici.
oana