Dinti ingalbeniti la 2 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Irlandeza si eu am probema asta cu fetita cea mica. Cei 4 dinti de sus din fata au o dunga galbena orizontal. O spal pe dntisori insa nu corect ca sta foarte putin la periat. Eu ma gandeam ca poate s-a format in cauza stagnarii . I-au crescut foarte greu dintisorii si acum la 2,3 ani inca nu ar caninii iesiti.
Daca te duci cu ea la dr in Irlanda sa imi spui si mie ce a zis. Aici in oras la mine nu am incredere in stomatologi.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Criss Alexia e in Ro. acum la parintii mei, acolo o sa mearga la stoma, dar nu stiu cand. Ca acum merge in spital pt. alte controale .
Ea avea cei 2 dinti de sus galbeni de la jumatate in sus spre gingie. Acum zice mama ca nu mai sunt galbeni. Eu ai dadusem aici ulei de peste in lapte si de aceea se galbenisera.
Eu m-am mai linistit, ca citisem despre carii si dinti scosi la copii de 2 anisi am inteles ca una din cauze e ca beau laptele cu biberonul, noaptea, mama acum ai da laptele cu cana sau cu paiul.
Dar cand vorm merge la dentist te anunt.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput