Pufuleti (25) HRISTOS A INVIAT!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

si nu mai vorbi de kile, da? ca ma faceti sa imi pierd bruma de mate pe care o mai stiu: adika daca tu ai 172cm si 58 kile, la care eu vreu sa ajung, dar am 166cm, ce sa zic? imi pun amr mai mare? of,of, femeile astea, niciodata nu-s multumite

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Io zic ca tine si de conformatie... nu? Mie imi pari perfecta asa cum esti acum, dar eu sunt obisnuita sa fiu mai slabanoaga...

Edit: ma vaitam mamei ca am cam ramas cu kg in plus, la care mama: "lasa mama, ai treij' de ani, doar n-oi vrea sa arati ca la 25?". BA DAAAA! (nu i-am mai zis...)

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Rebiana, cum mai esti?

Uitandu-ma la colaj mi-am dat seama ce de fete nu au mai trecut pe aici...

poze

povestea noastra

asa este...oani, sorina,analesia,arwen, roxy,simonete,vikinga,gabriela,alexia, nicolcris,maria,alicredo,lia, vivi, floricel, ofe,emanuele....etc

edit:am latit pag

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

fi-miu face o chestie f interesanta. sta in leagan si isi ridica piciorushele sa loveasca treburile alea de-i atarna pe acolo, o inimioara bleu mai exact....acum nu stiu daca doar ridica picioarele si intamplator e si aia pe traseu, dar eu vreau sa cred ca o face cu intentie...mor probabil nu zic nimic nou pt voi, dar mie mi se pare fantastic...cioara sunt

mama lui STEFAN

eee,cum sa nu fie fantastic asa cv ptr fiecare cioara.......micuta mea da cu manutele

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

a inceput fataiala...de parca dormise prea mult .... hmmm...merg sa dau 2 ture prin curte poate poate....revin

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:

si nu mai vorbi de kile, da? ca ma faceti sa imi pierd bruma de mate pe care o mai stiu: adika daca tu ai 172cm si 58 kile, la care eu vreu sa ajung, dar am 166cm, ce sa zic? imi pun amr mai mare? of,of, femeile astea, niciodata nu-s multumite

poze

povestea noastra

Io zic ca tine si de conformatie... nu? Mie imi pari perfecta asa cum esti acum, dar eu sunt obisnuita sa fiu mai slabanoaga...

Edit: ma vaitam mamei ca am cam ramas cu kg in plus, la care mama: "lasa mama, ai treij' de ani, doar n-oi vrea sa arati ca la 25?". BA DAAAA! (nu i-am mai zis...)

.io la 25 eram grasa, so, no way

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

ma scuzati va rog ca am refulat in halul asta dar nu stiu cum sa procedez ca nici nu vreau sa fiu "scorpia" dar nici nu suport asemenea comportament si mi se citeste pe fata scarba pentru ei ...si sotul se simte si el naspa ca e prins la mijloc si discutii

poze

daca as fi in aceeasi situatie, as prefera sa fiu scorpia si sa le spun ca am alti nasi. Urasc sa imi conduca cineva viata in felul asta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am gasit niste baterii prin casa, asa ca va anunt oficial ca ma gasiti pe mailul comun, impreuna cu Isabela si Irina, in exclusivitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Hristos a inviat!
Cum a fost de Paste?
Noi am fost la bunici la casa si am stat toata ziua afara la soare.
Avem o mica problema.
Bagam pumnul in gura dar nu vrem suzeta.
Stiu ca suptul degetelor face rau danturii pe cand suzeta nu.
Cum ma sfatuiti sa-l conving sa ia suzeta?
Era sa uit. Multumesc Cristies pentru colajul cu pufuletii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Vorbareteee mamaaaa! nu reusesc sa va ajung! am numa 3 zile fara sotz...vineri seara vine inapoi credeti ca va ajung pana atunci?
Am cititi si scriu sa nu uit

Cris D io-ti acord titlu de "Mama care trebuia sa o ia pe aratura cu vaca sa fara si e inca intreaga la minte" cam lung...
a propos te urasc ptr steluta.pai asa merge treaba? pleaca omu sa faca o sarbatoare si tu rpd o iei inainte?...adevaru e ca nu m-am mai uitat de mult cate mesaje mai am pan la 3 stelute dar sper ca nu multe....Pasaport nu am facut, Tatal insista sa facem pasaport grecesc, nu vrea sa auda de pasaport romanesc, i se pare ca si cum bb ar ramane cu stigmat daca ara pasaport romanesc noi am plecat ambele dati cu Laissez passer de la ambasada Greaca si si asa au facut mutre la control la pasapoate romanii ca domne da de ce nu i-am facut pasaport eee de aia ca nu am fost in Grecia, pai da romanesc ce are? ca e roman copilu ca sa ii facem etc etc.... Acum inca asteptam sa se dea fel de fel de comunicate prin grecia gen d-ale birocratiei de la primarie la prefectura la municipalitate etc ptr ca fiind baiat e mai complicat trebuie inregistrat si la armata ca aici armata e inca obligatorie etc. Cand or fi gata toate o sa emita ambasada Gr din Ro pasaport ptr gandacel.

diversificare ionu as vrea sa incep nimic inainte de 5 luni ptr ca am auzit ca starnes alergii diversificarile precoce, acum...om trai si om vedea, mai citim, mai intrebam, ne mai documenta,

Limbi straine io sunt cea mai mama locca! vorbesc in 3 limbi cu fi-miu(engleza, romana si greaca) si ii cant singurele cantece pe care le stiu ptr copii respectiv frere Jacques si Alouette gentile alouette si o mai dau si in Chere Elise deh am fost la intensiv franceza, multe spectacole poezii....maine poimaine incep cu Verlaine si Baudelaire si Fleurs du mal LOL!
Oricum am aici in Grecia o mama si mai loca, nasa noastra de cununie, ea s-a dus la psiholog ca ea vrea sa invete copilu engleza ca ea are rude prin anglia si na vrea sa ofere posibilitati copilului sa invete cat mai multe sa petreaca veri p-acolo etc si psihologul i-a zis ca daca vrea sa ii vorbeasca copilului in engleza atunci ea trebs a vb numai engleza inclusiv cu tatal copilului (nu in greaca) si atunci si-a dat seama ca o sa o scalde a un mom dat in greaca cu tati si mai bine nu incearca decat sa dea copilu peste cap. ca cik dak nu esti cionsecvent in a vorbi aceeasi limba copilul poate fii derutat pana la a refuza sa vorbeasca, cik copii din familii d-astea bilingve incep sa vb mai tarziu decat ceilalti.... Io vorbesc cu Yannis in romana cand suntem in Ro singuri acasa, vorbesc cu el in engleza cand e si ta-su de fatza si vorbesc cu el in greaca tot asa cand e tati sau cand suntm aici in grecia si altfel nu ar intelege lumea din jur ce vb cu coilul. mi se pare aiurea sa vorbesc numai in romana stiind ca lumea din jur sau tati nu inteleg ce balmajesc io copilului....nu stiu ce sa fac...Yannis pare dornic sa vorbeasca, ne boscorodeste de pe acuma o groaza, e galaala ga gaaa ga gaa toata ziua, deja sunt fraze intregi cu intonatii variate se uita in ochii tai rade si apoi incepe sa-ti "povesteasca"

Hai ca iar m-am intins...

Si mai vroiam sa zic ceva...imi amintesc io...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am gasit niste baterii prin casa, asa ca va anunt oficial ca ma gasiti pe mailul comun, impreuna cu Isabela si Irina, in exclusivitate!

Vazut 3 fete frumoase foc si culmea ... esti asa cum te imaginam .
Multumim ca ni te-ai aratat .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput