"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Hristos a inviat! Ne-am intors si noi de la Pastele petrecut la bunici si alintaceala sarbatoritului Iata cateva pozici aici

Multumim tuturor pentru urari! Novus, esti o dulceam citit aseara mesajul dar imi picau ochii in gura de somn de la drumul lung. Multumim Novus, Kea, Monnvas, Olishka, Adee, adrisimo, veron1ca ca s-au gandit la noi

Novus, Alexandra e superba ca de obicei Dar ce domnisoara elegata s-a facut ! Abia astept s-o vad la munte.

Kea, eu n-am cantarit niciodata 10-20 gr de carne, puneam mereu la ochi, la inceput cat cubuletul de knorr, dupa aceea am dublat doza, iar acum pun o bucata zdravana mai mare decat palma lui. Nu mai zic ca la Chisinau i-a facut buni o ciorbita cu pulpe de casa, dupa aceea i-am pasat eu iepure la ceaun ce am mancat si noi, iar cand am mers la gratar i-am dat si lui pui.

Anaan, eu abordasem mai demult problema. Eu incerc sa-i spun celuilalt copil ca nu e bine, ca doare, si daca bate in continuare si ma-sa e total impasibila, atunci imi iau odorul si plec. Nu vreau ca si copilul meu sa faca la fel.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ahhh, nu mai vorbiti de somn... Vorba cantecului, "mi te-ai lipit de suflet ca marca de scrisoare", asa si fiu-meu s-a lipit de ma-sa... Iar azi-noapte intre 1 si 2 a avut program de demolat carti din biblioteca. Asa ca azi imi mestec okii si visez la zile mai bune ca tot am descoperit coltzul nr.1 de la maseaua nr. 2, doar nu era sa iasa pe rand, nu-nu-nu, toate odata!

Si sunt si suparici-bosumflici ca tati i-a dat azi lu' puiu' mic o palmutza la pampers si nu intelege de ce-l amenintz cu protectia copilului

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pupacim si noi de zor absolventa Maia Andreea si pe mamica ei draga - saby

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

va povesteam eu ca atunci cand a facut varicela (adica pe la 7 luni) m-am mutat la ea in camera si dormim impreuna pe canapea
acum ma tot bate gandul sa o dezvat de acest obicei si sa o culc in patutul ei. In prima faza sa dormim fiecare in patul ei si apoi sa ramana singura in camera. La asa ceva visez, mai ales ca avem ganduri mari cu gradi si acolo cine sa ne mai adoarma peste zi... Dar... deocamdata studiez brazeltonul si imi tot fac curaj

avem 11 luni

Mergi la inceput

legat de varicela - sunt fff curioasa cam ce schema de vaccinare vom aborda (curioasa, vorba vine; am asa o strangere de inima...)

avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pupacim si noi de zor absolventa Maia Andreea si pe mamica ei draga - saby

Pupacim si noi!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

DORANNA, nu cred ca faci rau cu cerealele, eventual, daca ai indoieli, schimba forma: ii dai mai multa paine/covrigi/paste/budinci. E adevarat ca metabolismul meu (si constat ca Luca ma mosteneste) ma avantajeaza din punctul asta de vedere, ca eu mananc o paine pe zi, si pana la sarcina, n-am depasit in viata mea 46kg. Dar cerealele cred eu ca sunt de baza in alimentatie (painea cea de toate zilele, sau orezul mai la rasarit) si nu cred ca erau chiar prosti soldatii romani cu punga de grau la brau .
Noi seara mancam prin rotatie ce n-am mancat dimineata: daca dimineata am mancat iaurt/branza (langa fructe, ca noi nu le amestecam, doar le alaturam), atunci raman cerealele pentru seara...si invers.

http://www.lucamic.blogspot.com/

si pt raspuns

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - primul an si 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Anaan, eu abordasem mai demult problema. Eu incerc sa-i spun celuilalt copil ca nu e bine, ca doare, si daca bate in continuare si ma-sa e total impasibila, atunci imi iau odorul si plec. Nu vreau ca si copilul meu sa faca la fel.

mi se pare cea mai sanatoasa atitudine!!!

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - primul an si 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello again!

Am revenit de pe afara. Ii dau lui vladimir sa manance, bineinteles!

Avem MBS+galbenus de ou.

Am uitat de ce am intrat si ce vroiam sa scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Hristos a inviat !
LA MULTI ANI MAYA
Ilinca si Bogdan al meu se trezeste dimineata la 7-7.30 si Bianca pe la 8-8.30, tare matinal mai e.

Venim si noi la Sighisoara abia astept sa ne cunoastem.

Mergi la inceput