"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am aterizat si noi de la pietricele pe la 6.30pm...am facut baie (ea, eu urmez dupa ce ii spal cele 3 perechi de blugi pe care le-a facut praf azi), am indopat-o, am culcat-o. Iar sint eu mai ostenita decit ea...

Ma duc la spalat bulendrele sa se usuce pina miine...sa fac dus...poate sa apuc sa si maninc ceva pe ziua de azi. Cred ca pina la vara ajung in mare forma fizica daca o tinem tot asa cu programul, dar nu ma pling, de cind stam toata ziua pe afara e taaare bine.

Geanina, da ce are varicela cu schema de vaccinare? Intreb si eu de curiozitate...ca am impresia ca imi scapa ceva.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Scotocind prin cap trecut sa vad cine intreba de copii care tot nu adorm singurei - KEA, nici al meu nu adoarme decat pe mine... - , am dat de SHASA pilita ! grozav de simpatica!

MONNVAS, nu cred ca realizeaza Cristian ce-i aia palmutza la funduletz, asa ca ai timp sa corectezi greseala lui tati, inainte sa devina obicei. Chiscutza "batut"! Si si pe tine sa ai rabdare...cu amandoi (ca nu cred ca a "incasat-o" Cristian degeaba)

Si mai am si eu doua intrebari existentiale ( am uitat sa multumesc pentru raspunsurile primite la intrebarile mele dinainte de Pasti..., o fac acum: MULTUMESC!):

1) Mai e vreun tatic (ca Mimi) care n-a schimbat niciodata scutecul copilului? Eu acum am realizat lucrul asta...ba chiar sunt singura care l-a schimbat vreodata pe fecioru-meu!

2) Banal: muuuulta lume imi confunda baiatul cu o fetita...Dar azi, 4 persoane din 4 cu care am vb in parc, au zis fara ezitare: cum o cheama pe fetita? Si am intrat la banuieli...oare il imbrac eu ca pe o fata si nu-mi dau seama? Ca n-as vrea sa-l sacaie copiii la gradi ca e "fetita mamei"...L-am si pozat azi: http://lucamic.blogspot.com/2010/04/lop-adica-lots-of-pictures.html
Voua vi se pare fetita?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mi-am amintit ce am uitat!!
LA MULTI ANI! MAIA!! Pupici multi si tie si mamicii tale.
Simplyana, sincer, in ultimele poze si eu as fi zis ca e fetitza, o data ca-vorba aia care va enerveaza pe voi, mamele de baieti: e frumos ca o fata- dar si pentru ca palariutza are o croiala feminina, in acceptiunea mea + bulinutzele, iar un "detaliu" feminin. Te consoleaza cu ceva ca Sophiphi e baiat fiindca n-are cercei? Mai ales cand ii dau hanorac gri sau albastru.
Azi am avut o zi foarte faina dar n-am vreme de detaliat acum ca Sophiphi vrea sa vada "il gato puzzolone" Revin sa va povestesc ce succes am la copii mai maricei (3+)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou !!

Alexandra s-a pus la somn asa ca eu sunt gata de povesti

Sa o luam cu inceputul adica

Maia

1 AN

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Novus, merci de invitatie!!!Iti dai seama ca, daca avem drum prin zona, chiar nu ratam ocazia s-o admiram live pe Alexandra!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Pai va puteti face drum ca suntem in judete vecine

Si puteti veni la Sighisoara, ce ziceti ??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Hai sa va zic ce-am patit, poate-mi dati un sfat:am o vecina cu un bebe mai mic cu o saptamana decat Andrei, ii mai plimbam impreuna etc.De-o vreme incoace S. (asa-l cheama pe baietel)a prins obiceiul sa le arda niste dragi de scatoalce peste fata tuturor copiilor cu care intra in contact, spre marea incantare a ma-sii care nu mai poate de fericire ca " lui S. ii plac asaaa de mult copiii!". Ba mai mult, il tine ea in brate si il aduce inspre sarmanele victime nevinovate, sa le poata altoi mai bine. Nici gand sa-i faca vreo observatie sau sa incerce sa evite situatiile asteaAndrei si-a primit portia de cateva ori si nu-l mai suporta pe saracu' copil, cand am fost la ei a stat doar langa usa sa plecamEu am incercat sa abordez problema cu mama copilului, dar nici ca-i pasa.In ultimul timp ii evitam, dar, fiind vecini, intalnirile sunt inevitabile...Intr-o zi, ca riposta la atac, Andrei l-a apucat de par(el nefacand de-astea de obicei), iar eu l-am oprit repede si i-am spus ca nu e bine etc.Dupa aceea, judecand mai la rece, mi s-a parut ca ar fi fost mai bine sa las copilu' sa-si faca dreptate...poate se invata minte dusmanu'...Nici nu stiu cum sa mai fac...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Pai daca zici ca mama nu reactioneaza chiar nu stiu cum sa procedezi !
Sa incerci sa-i explici baietelului ei ca nu e bine cu toate ca daca parintii nu ii zic nimic ba din contra il incurajeaza

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

vreau de mai multa vreme sa va intreb daca voi dati zilnic cereale la copii
eu ii dau la masa de seara, in jur de 8, iaurt cu cereale, dar nu stiu daca e ok sa-i dau zilnic; sigur, alternez cerealele, sa nu se plictiseasca, dar...
dr. mi-a zis sa-i fac papanasi, budinci, etc, dar recunosc ca mi-e mult mai usor sa-i dau cereale
voi ce le dati seara?????

Eu ii dau zilnic dar dimineata si zau ca nu se vede

Seara Alexandra mananca doar iaurt, na stiti voi cu masa dupa 18

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

DORANNA, nu cred ca faci rau cu cerealele, eventual, daca ai indoieli, schimba forma: ii dai mai multa paine/covrigi/paste/budinci. E adevarat ca metabolismul meu (si constat ca Luca ma mosteneste) ma avantajeaza din punctul asta de vedere, ca eu mananc o paine pe zi, si pana la sarcina, n-am depasit in viata mea 46kg. Dar cerealele cred eu ca sunt de baza in alimentatie (painea cea de toate zilele, sau orezul mai la rasarit) si nu cred ca erau chiar prosti soldatii romani cu punga de grau la brau .

Ca bine le zici !
Asa sunt si eu din punctul asta de vedere, fainoasele sunt baza la mine si Alexandra cred ca ma mosteneste si la metabolism

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

BIANCA, exact asta remarcasem si eu (cand am vazut pozele, ca evident ca am uitat sa mai si zic), ce copil cuminte e Mutzu! Luca sta numai in picioare in cada, si se aseaza in fund atunci cand vreau sa-l scot .

Si mie mi-ati luat vorba din gura !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Maia Andreea
Saby

Mergi la inceput