ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Vorbit si eu la telefon cu directoarea de la gradi 199 - "Stropi de roua". Inscrierile incep pe 17 mai, ca intai trebuie intrunit consiliul de administratie.
Cu circulara asta ce da atat libertate gradinitelor, vor fi cate bordee atatea obicee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La o gradinita din sector 1 unde vreau sa il mut de la anul, incep inscrierile prin mai, ne-a spus clar directoarea.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

La 248 mi-au spus azi ca nu s-a hotarat nimic, sa revin la inceputul lui mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Azi de dimineata mi-a spus directoarea ca au primit acea hartie, din care nu reiese cand sa inceapa inscrierea. Mi-a zis sa intreb in fiecare zi.
Haosul e la el acasa in Romania.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, v-am intrebat si eu..stie cineva? ce tb sa scrie pe adev de serviciu si pe cea de la medic?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Eu nu stiu, banuiesc ca e adeverinta-tip, adica stiu cei de la serv. respectiv medicul, daca nu are gradinita vreun model. Cel putin medicul sigur a mai dat asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Adeverinta de servici : ca esti salariat (fara sa se treaca salariul).
Adeverinta de la medic: ca e copilul apt de colectivitate/gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Adeverinta de servici : ca esti salariat (fara sa se treaca salariul).
Adeverinta de la medic: ca e copilul apt de colectivitate/gradinita.

Anya

pai si daca nu esti salariat? adica ai venituri din activitati independente, de exemplu, deci fara sa ai calitatea de "salariat"? (formularea e tampita, oricum).
si ce te faci daca ramai somer pana in septembrie? sau schimbi jobul?

iar adeverinta de la medic nu cred ca e necesara acum, eu am trimis o intrebare la inspectorat si nu mi-au zis ca ar fi printre documentele solicitate la inscriere. poate la inceperea anului scolar, da, mi se pare normal. ca poate acum, in aprilie, copilul e apt si in septembrie are varicela si atunci nu mai e apt...
iar avizul de intrare in colectivitate e valabil 24 de ore sau 48, nu mai tin minte, deci....

oricum, sa nu uitam ca traim totusi in Romania .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

fetelor, v-am intrebat si eu..stie cineva? ce tb sa scrie pe adev de serviciu si pe cea de la medic?

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

adeverinta de la servici (care tb sa aiba nr de inregistrare si data, sa fie stampilata si semnata de directorul societatii respective) trebuie sa fie ceva in genul: "subscrisa societatea X, cu sediul in ...., adeverim prin prezenta ca dl/dna. Z este salariat(a) a societatii noastre din data de..., avand contract individual de munca pe perioada nedeterminata inregistrat la ITM...)Prezenta s-a eliberat pt a fi folosita la Inspectoratul Scolar- inscriere gradinita."

ceva in genul asta, nu e ceva tip. vad ca cei de la inspectorat mi-au raspuns cu precizarea doar ca tb sa aiba nr de inregistrare si sa fie stampilata si semnata de dir societatii, deci astea ar fi cerintele obligatorii.

despre adeverinta medicala, raman la parerea ca nu e nevoie de ea acum, dar pe un aviz de intrare in colectivitate (pe care eu il duc pt fii-miu cand lipseste pt vreo viroza, dupa ce ii trece), scrie ca X-ulescu nu e invidente cu boli cronice, apoi urmeaza sintagma "fiind apt/inapt pentru colectivitate" (se taie "inapt"). e un bonulet cat un sfert dintr-o foaie A4.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor multumesc mult!!

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput