ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Vivela asa este, la noi la gradi ne-a spus chiar ieri directoarea ca nu e nevoie acum de nimic de la MEDIC... doar:

- certificatul copilului (copie)
- adeverinta de serviciu de la unul din parinti (original)
- cartile de identitate ale parintilor (copii)
- cerere tip de la ei
- si dosar!

... iar cu activitatile tale independente, probabil e ok daca aduci adeverinta de la Administratia Financiara ca esti inregistrata la data curenta ca obtii venituri pe cont propriu si ca esti platitoare de taxe si impozite... aproximativ la fel ca si la obtinerea indemnizatiei de crestere copil (pana la 2 ani)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

e, cu veniturile din activ independente ma descurc altfel decat sa ajung pe la administratie (pai in conditiile astea, ma uita dumnezeu pe drumuri, probabil m-ar conditiona de plata la zi a taxelor si impozitelor...si m-ar chema peste 30 de zile sa mi-o dea...ca asa e la noi). vroiam doar sa scot in evidenta incorectitudinea expresiei "adeverinta de salariat".

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

vivela, ai perfecta dreptate in tot ce ai spus, si cu adeverinta de salariat si cu cea de la medic. am sunat si eu, nu e nevoie de cea de la medic, dar cica tb adev de la ambii parinti.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Eseea directoarea voastra e mai zeloasa cred.. cere adeverinta de la ambii parinti... "'ete ciuciu..." i-as zice eu... pai eu uite nu lucrez pentru ca dupa ce a implinit copilul 2 ani si pana il accepta la gradinita de stat (adica dupa 3 ani) am decis, noi parintii, ca intre cresa, bona si mama sa alegem mama ca fiind cea care sa aibe grija de copil!... e ok cu asta? nu cred sa fie o regula cea cu ambii parinti incadrati cumva in campul muncii...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu e o regula, dar iti dau o veste proasta: au intaietate copiii ai caror parintii sunt angajati amandoi. Pentru ca se presupune ca aia chiar nu au cu cine sa ramana acasa, nu conteaza ca si tie ti-o fi ajuns cutitul la os intre timp si e cam musai sa-ti cauti. Stiu pentru ca si eu am fost in aceeasi situatie anul trecut, pana la urma mi-am bagat juma de norma la firma sotului meu si am ramas asa pe jumatate si in ziua de azi, mi-am scris adeverinta singura, mi-am stampilat-o, sotul mi-a semnat-o cu bunavointa si asta a fost.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat sa zic, eu tocmai terminasem de cateva zile numai CIC-ul pentru fi-mea si nici ala n-a fost bun, adica trebuia sa cam alerg dupa o adeverinta pe care oricum nu mi-o mai dadea nimeni de la casa de asigurari, pentru ca se terminase perioada, chiar daca numai de cateva zile, si in plus nici directoarea nu era sigura daca se ia in considerare la o adica exact din motivul pe care l-am scris mai sus.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Androix, mercic... dar nu e o veste proasta pentru mine din simplul motiv ca nu conteaza ca nu lucrez si eu.... directoarea insasi a cerut O SINGURA ADEVERINTA de la UNUL din parinti... asa ca n-au cum face departajari pe criteriul asta...

mercic oricum de avertisment; n-am nici un stres; si-asa ca eu vreau sa ma angajez mai tarziu de 15 septembrie, pt.ca vreau sa fiu oarecum fara alte obligatii in prima luna de gradi a fetitei mele, dar daca pica acum un job nu-i bai, daca pica in decembrie la fel...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, noua la gradinita de pe Popa Tatu unde vreau sa le dau ni s-a cerut la dosar acum la inscriere pe langa copii de pe buletinele parintilor, certificate de nastere ale copiilor, adeverinte serviciu parinti si o fisa medicala cu vaccinarile copilului unde sa fie trecute de catre medicul copiilor toate vaccinarile facute de copii.

Avizul epidemiologic da, se ia doar inainte de intrarea in colectivitate.

Karli nu pot amana plecarea la BV pt ca merg sa fac parastasul mamei de 1 an. Va fi pe 8 mai dar m-am saturat sa merg tot pe fuga in ultimul moment, mai ales ca imi iau si plozii cu mine si merg singura si mai vreau sa fac si coliva eu...deci trebuie sa fiu cu cateva zile inainte acolo.

Io ma duc saptamana viitoare la directoare cu dosarele, le las si cu asta basta. Mai duc o serie si la gradi de langa mine si oi vedea unde le primeste.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna ziua!

Am o nedumerire legata de reinscrierea la aceeasi gradinita... Daca ma puteti ajuta, v-as fi recunoscatoare

Se cere: adeverinta de salariat (inteleg ca doar una care sa adevereasca statutul de angajat), fisa tip de la ei, si copia FISEI FISCALE!!!

E normal??? Ma gandesc ca salariul este cu caracter confidential, fisa fiscala deasemenea. Ma pot obliga? In toamna lui 2009 nu mi-a zis nimic ca nu apareau si sumele pe hartii....dar vreau sa stiu la ce sa ma astept

Am vazut pe pagina anterioara ca in raspunsul de la inspectorat nu era precizat acest aspect...sa fie oare la aprecierea fiecarei unitati de invatamant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

fisa fiscala este confidentiala nu au niciun drept sa o ceara ! este o aberatie ! eu nu stiu de unde apar directoarele astea!

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina

Buna ziua!

Am o nedumerire legata de reinscrierea la aceeasi gradinita... Daca ma puteti ajuta, v-as fi recunoscatoare

Se cere: adeverinta de salariat (inteleg ca doar una care sa adevereasca statutul de angajat), fisa tip de la ei, si copia FISEI FISCALE!!!

E normal??? Ma gandesc ca salariul este cu caracter confidential, fisa fiscala deasemenea. Ma pot obliga? In toamna lui 2009 nu mi-a zis nimic ca nu apareau si sumele pe hartii....dar vreau sa stiu la ce sa ma astept

Am vazut pe pagina anterioara ca in raspunsul de la inspectorat nu era precizat acest aspect...sa fie oare la aprecierea fiecarei unitati de invatamant?

Mergi la inceput