ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 7
grati.ela spune:
uitati aici ordinul ministerului:
IMPORTANT ! În aten#355;ia directorilor gr#259;dini#355;elor - ref.: înscrieri la gr#259;dini#355;#259;
http://www.isjcj.ro/htm/home.htm
bernix spune:
Multumin grati.ela!
Din ce scrie acolo, inteleg ca e la latitudinea gradinitelor cand incep inscrierile si ca nu se precizeaza o data exacta, decat ca voi fi dupa reinscrieri.
karligutza spune:
multumim gratiela.... am descarcat si eu documentul si cine nu poate sa-l vada de pe site il poate vedea aici:
http://picasaweb.google.com/karligutza/InscrieriGRADINITE20102011#5462233773572021106
BAFTA tuturor cu inscrierea copilasilor! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Androix spune:
Multumesc si eu de atentionare. La noi la gradinita nu s-a afisat inca nimic, in afara de greva generala de pe 22 
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
ralucis spune:
Eu am sunat azi la gradinita unde vreau sa le inscriu pe fete, 192, mi s-a zis categoric nu si nu si nu, ca nu au inceput inscrierile, nici ei nu stiu, asteapta de la minister informatii, sa vin, totusi, sa ma intersez la ei despre nr de locuri, ce acte ar trebui. M-a intrebat daca stam langa gradinita, am zis ca nu apartin de ea, ci ca are sotul serviciul langa, ca sa venim sa discutam. Sper sa ne primeasca, e sg varianta mai buna pe care o am, noi stam la marginea Bucurestiului, iar ca sa ajung la gradinta de care apartin e total peste mana, va trebui sa facem un efort cam mare, plus ca nu as vrea sa le dau acolo, de ce sa nu fiu sincera.
Kariris spune:
Multumesc Karli. Bineinteles ca inscrierile vor fi cand voi fi eu la Brasov: 1-8 mai...asa ca parca vad ca pregatesc dosarele si le las la portar.
Sau sa faca taticul inscrierile pentru ca el va ramane aici.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
karligutza spune:
cu placere lachi
si da, bineinteles ca si eu voiam sa imi cumpar bilet de tren pentru joi, si sa ma intorc undeva in luna mai
, dar nu mai plec, pt.ca eu am fost astazi pe la 17.30 la gradinita si 'dna.director' (ca sa ii zic pe functie) mi-a spus ca tocmai astazi a fost la Inspectorat si au primit noutatile de mai sus... asa incat, fiecare gradinita isi face programul, si nu ma risc sa aproximez eu in cate zile isi face fiecare reinscrierile... astept cu telefonul in mana sa imi spuna ca e ziua de inscrieri; ce e cert e ca incep reinscrierile si apoi inscrierile; daca dureaza 3 zile reinscrierile, eu ce fac?
pierd trenul? chiar nu pot sa plec joi ca sa ma intorc luni, marti... asa ca eu una imi aman plecarea la Moldova, pentru dupa inscrieri... tu nu poti amana BRASOVUL?
... eu una nu las pe mana sotului ca ce fac eu e "sfant" (am vrut sa spun "sigur"
).... 
bafta! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
roli25 spune:
In stil romanesc ... anunta in 19 aprilie ca reinscrierile incep in luna aprilie
. Si daca o directoare a facut repede pe genunchi reinscrierile ieri, azi a inceput inscrierile...
.
Of...maine la prima ora trebuie sa zbor la gradinita.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Eseea spune:
mi se pare de-a dreptul aberant!! pai gradinitele astea sunt stat in stat?? nu apartin aceleiasi mari institutii? cum adica face fiecare inscrierile cand vrea??? pai si cum aflam? ma duc de 2 ori pe zi la gradinita?? nu se anunta macar din timp? in perioada x va fi inscrierea, ce acte tb, etc??? pai io tre sa-mi scot adeverinta de salariat, certificat dela medicul copilului ( pana la urma tb astea amandoua si cat timp sunt valabile?) Reinscrierile cam cat dureaza? ca sa stiu cand incep inscrierile cu aproximatie!!
edit : tb sa scrie ceva anume pe adeverinta de serviciu? in afara ca sunt angajata la ei?
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata,doamnelor!
Am sunat si eu acum la gradinita 261 si insacrierile incep in 17.05.2010 si sunt disponibile 20 locuri in grupa mica,iar la 227 inca nu se stie data exacta,dar se va stabili in 2 zile!
Revin si eu cu detalii imediat ce aflu ceva concret!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii