ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRMA spune:

buna,

eu sunt din sect. 4. am auzit de la o prietena, ca anul acesta inscrierile la gradi se fac direct la primarie??? mai stie cineva, ceva de asta?

eu am fost la directoarea de gradi de unde apartinem ca si adresa, i-am dat dosarul, i-am lasat un buchet de flori, si mi-a spus ca l-a acceptat pe micut! asta, fara spaga... cand am fost la ea sa ma interesez de inscrieri, mi-a spus ca incep din 15 martie. eu am fost pe 9 martie sau pe 10, nu mai tin minte... sa o intreb daca sunt bune adeverintele de la munca. si m-a pus sa completez cererea pentru inscriere, mi-a luat adeverintele, copia dupa certificatul de nastere al copilului, copiile dupa buletin. am dosarul aproape complet, mai lipseste acel aviz epidemiologic care inteleg ca il dau atunci cand il duc efectiv. copilul meu face 3 ani in decembrie. deci, am vorbit sa il aduc din ianuarie.

acum, ma ingrijorez, pt ca ea mi-a zis ca incep inscrierile din 15 martie??? si mai aud si treaba cu primaria? pai eu am sau nu am copilul inscris la gradi? ca nu mai inteleg nimic...

oricum, si pe mine a incercat sa ma descurajeze la prima vizita. ca nu sunt locuri, ca este prea mic, ca nu face la olita... etc. apoi, mi-a zis ca il accepta.... el stie deja sa manance singur, chiar si supe/ciorbe. mai avem de munca cu acea olita, dar avem timp suficient, zic eu...

stie cineva, unde exact m-as putea interesa? ma repet, dar eu nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

la Micul Print de pe Imparatul Traian vreau sa-l dau si eu pe Dudu. El implineste 3 ani pe 29 ianuarie deci ar merge din semestrul doi. Spuneti ca trebuie depus dosarul acum? Si, in nestiinta mea, ce trebuie sa contina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

la Micul Print de pe Imparatul Traian vreau sa-l dau si eu pe Dudu. El implineste 3 ani pe 29 ianuarie deci ar merge din semestrul doi. Spuneti ca trebuie depus dosarul acum? Si, in nestiinta mea, ce trebuie sa contina?

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

- copie certificat nastere
-copie CI parinti
-adeverinta de salariat cel putin un parinte
-cerere tip
-adeverinta medic de famile - "apt pentru colectivitate"
-un dosar

Nici la gradi unde doresc eu sa inregimentez piticul nu au inceput reinscrierile, dupa 1 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Irma,spune-mi te rog,despre ce gradinita este vorba?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Grati acum trebuie sa depui dosarul, ca in iarna nu te mai inscrie nimeni, decat cu pile.
Dar sa stii ca sunt gradinite care ti-l iau si din toamna. Mie mi-a zis ca-l ia pe Andrei, da tb. sa scapam de pampers. Si oricum sunt convinsa ca daca ii bagi cate ceva in buzunar vreunei ingrijitoare, ii pune pampersul la somn.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Revin cu informatii foarte oficiale de la directoarea gradinitei fiica-mii care cu siguranta stie ce si cum. Inca nu au primit comunicat de la inspectorat (sect2) nici macar sa se inceapa reinscrierile. Deci nici vorba de noi inscrieri momentan.

Mai sunt directoare care nu stiu pe ce lume sunt si primesc dosare desi nici nu au facut reinscrierea...e exemplul directoarei mele. Dar ea e caz special, si probabil ca din cauza celor ca ea se aud tot felul de zvonuri.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Brazuca, multumim frumos...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Revin cu niste informatii aflate azi:
Se pare ca sunt unele gradinite care au primit dosare, dar ASTA NU INSEAMNA CA AU SI INSCRIS COPIII. Vor sa aiba o evidenta a copiilor ce doresc inscrierea, si apoi vor afisa lista cu copiii acceptati si grupele formate.
Poate si din cauza ca unii directori nu specifica foarte clar asta, (cazul gradinitei mele) se creaza zvonuri si barfe si atata harababura.

Deci pana nu au hartie oficiala, nu cred sa inscrie OFICIAL copiii.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Multumim Brazuca!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput