ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Eu as zice ca situatia nu e prea roz, ca multi parinti care pana acum isi permiteau particulara, nu mai au bani si sunt nevoiti sa-i mute la stat. |
O geanta de 5 milioane
pe subiectul ala de 30 de pagini...Jasmin, e a treia oara cand povestesc si va jur si ultima
Lachi, cum e fata ca am ajuns sa vorbim de gradinita?
Voi chiar nu realizati ca va inversunati singure aici, subiectele de genul asta dupa un punct nu mai sunt constructive ci distructive. Relax!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Kariris spune:
Androixo e extraordinar de super fain ca am ajuns sa vorbim de gradinite! ![]()
Azi noapte pe la ora 1 ce crezi ca faceam? citeam pe blogul tau.![]()
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
roli25 spune:
Anya, la 256 nu mi-l primeste nici pe cel mare, ce sa mai zic de cel mic. Intre timp am sapat si am aflat dedesubturile...probabil merge cu spaga, dar nici aia nu e sigura ca risc sa ajung la program scurt si n-am facut nici o afacere. Directoarea actuala, care ii tine locul celei titulare pe post face jocurile cum vrea ea. M-am reorientat.
La gradinita unde sper sa-i inscriu mi-a spus ca il ia daca nu are pampers. Ca ii ia pe amandoi si ca nu face liste, ca are obligatia sa accepte toate dosarele celor care au domiciliul in apropiere.
Problema mea e ca mi-am pierdut increderea in ce spun directoarele si desi sper ca spune adevarul, incerc sa imi asigur intrarea.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Androix, da-mi voie sa te contrazic. Eu l-am avut pe pusti la particulara pt ca l-am dat la 1,9 ani si nu aveam alta varianta. Asta nu inseamna ca imi permiteam luxul...a fost un efort, pe care acum nu-l mai pot face pt unul, dar pt. 2.
Si acum daca il mut la stat, te asigur ca nu imi permit nici macar spaga normala, barosana nici atat. Si probabil sunt multi ca mine.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
greierash spune:
buna dimineata, eu am fost si la gradinita, am sunat si la inspectorat, am si scris, si toate raspunsurile sunt: inca nu a venit nimic de la ISMB....nu stim, mai sunati, mai intrebati....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
bernix spune:
am fost si eu azi la gradinita de care apartinem, nr.199 - Stropi de roua - in Berceni. Am vazut in mare gradinita, am vorbit cu directoarea care mi-a zis ca nu se stie inca nimic de inscrieri, ca inca nu s-a hotarat daca grupa pregatitoare va fi la scoala sau tot la gradinita in anul scolar 2010-2011, dar ca pot lasa o cerere (mi-a dat ea tipizatul valabil anul trecut)si o copie de pe certificatul de nastereal copilului, ca le prinde bine si lor o evidenta cu nr. apoximativ de copii care vor intra in gradinita toamna viitoare. Directoarea a fost destul de amabila, mi-a dat o carte de vizita si a ramas sa sun eu spre sfarsitul saptamanii viitoare. Nu sunt nici incantata, nici dezumflata... Ma gandesc sa incerc inscriere si la Dumbrava minunata, ca am referinte bune despre acel loc.
Pe de alta parte, la Stropi de roua s-a dat in folosinta un corp nou, e curte mare, interiorul e spatios si bine compartimentat. Nu stiu daca se doarme in sala de grupa, ca n-am de gand s-o las la somn. De fapt, eu intentionez sa o introduc in colectivitate din primavara viitoare, dar mi-ar prinde bine sa am confortul locului acupat, sa nu merg atunci cu saru' mana.
mihailescu teodora spune:
Bernix
,ai mers cumva si cu vreo ,,atentie''?![]()
Ca eu m-am dus chiar cu mana goala,dar mi s-au parut tare acre madamele dereftorese!
Acelasi text cu grupa pregatitoare mi l-au bagat si mie.
Sunt destul de incantata de gradinita 261,Micul Print,de pe Imparatul Traian.Parca aici ma trage ata mai degraba,decat la 227-Raza de Soare, de care teoretic am apartine cu domiciliul(e chiar in spatele blocului nostru,nu faci nici 1 minut pina la gradi).
E mare lucru ca ti-au cerut copie dupa certificatul Anei si cererea completata!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
anya spune:
Roli, tu ai putea incerca si alta varianta...Sa gasesti o relatie sau sa dai ceva ca sa-l primeasca pe cel mare acum la o gradi. In grupa la fiul meu a aparut de ieri un pusti nou, iar o colega a reusit acum o luna sa mute doi copii de la particulara la stat. Ideea e ca se poate. Important e sa puna piciorul in gradinita primul copil, pentru ca al doilea sunt obligati sa-l ia - la toamna.
La gradinitele la care se da in folosinta corp de cladire nou, nu vor fi probleme cu locurile iar cladirile nou facute sunt spatioase si frumoase.
Personal nu cred ca vor ajunge pregatitoarele la scoala nici anul asta, nici urmatorul..asa ca nu va bazati ca vor aparea locuri pe motivul asta.
bernix spune:
Teo, m-am dus adormita si ciufulita,
cu geanta pe umar. Fara flori sau alte alea.
Daca ma hotarasc s-o duc pe Ana la Dumbrava minunata, chiar tre' sa cotizez ca nu apartinem de acolo. Despre Stropi de roua am auzit mamici vecine cu noi vorbind ca n-au cotizat deloc.
Om vedea acu' ce si cum o fi pana la urma.
ioanaradu spune:
am fost si eu azi la gradinita 178, Flori de tei, din sectorul 5.
directoarea nici draguta, nici antipatica. mi-a zis ca nu stie nimic mai mult decat ce a scris pe usa. nu are tipizate pt inscrieri, nu primeste copie dupa certificat. pe usa scria ca pana pe 30.04 se fac reinscrierile si abia dupa 15.05 se anunta ce e cu inscrierile. ne-a zis totusi portarul sa venim in fiecare saptamana sa verificam dc nu cumva a schimbat ceva pe usa. o sa trecem si noi la 2-3 zile pe acolo.