ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 4
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix S Eu inca sunt de parere ca situatia nu mai e asa de disperata, dar bursa zvonurilor asa o prezinta ![]() www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Eu as zice ca situatia nu e prea roz, ca multi parinti care pana acum isi permiteau particulara, nu mai au bani si sunt nevoiti sa-i mute la stat.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
anya spune:
Cred ca cel mai bine e sa-l inscrii la mai multe gradinite.
Eu asa am facut cu inscrierea la scoala. L-am inscris la 3 scoli. La una (bunicica dar f. aproape de casa) l-au respins, la una mai buna dar la ceva distanta l-au acceptat si acolo merge acum, iar cea de-a treia era de siguranta - slabuta dar de aia apartineam si erau obligati sa-l primeasca.
Anul trecut listele s-au afisat parca prin iunie, dupa ce au dezbatut cererile...
Roli, pai tu n-ai doi de inscris, ca unul e prea mic...normal ca ai speriat-o
. Problema e sa inscrii primul copil iar al doi-lea merge automat dupa primul, ba chiar ai si prioritate ![]()
mihailescu teodora spune:
Ingros si eu randurile mamicilor relativ stresate de admiterea la gradinitele de stat!

Tocmai ce m-am intors de la ,,discutii de curtoazie'' cu directoarele de la 3 gradinite din sect 4:
-gradinita 227 pe Rezonantei
-gradinita 261 pe Imparatul Traian
-gradinita 207-Lamotesti
Esec total.Foarte reci si sictirite,mi-au spus sa urmaresc TV-ul ca la stiri vor anunta cand incep inscrierile pentru gradinite.
Nimeni nu stia daca vor avea grupa mica,Mihnea va implini 3 ani in octombrie,pe 17
Sunt dezumflata maxim!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Jasmin012 spune:
Nu stiu cum va fi anul asta, dar mai in toti anii (chiar si anul trecut) cine se ducea in mai cu dosarelul avea surpriza sa nu mai gaseasca locuri, chiar din prima zi de inscrieri. De asta trebuie mers si vorbit inainte de inceperea oficiala a inscrierilor. Mereu a fost balamuc cu locurile insuficiente la gradinite. Dar sigur ca asta nu e o noutate. Succes tuturor.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
roli25 spune:
| citat din mesajul lui anya Roli, pai tu n-ai doi de inscris, ca unul e prea mic...normal ca ai speriat-o Anya |
Nu e mic. Va avea 2.8 ani si va merge in toamna asta. Mi s-a spus ca il ia daca nu are pampers.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
anya spune:
Roli, nu vreau sa te dezamagesc, dar sub 3 ani gradinitele de stat iau copii in doua variante: ori cu pila/spaga ori daca nu li se ocupa altfel locurile - putin probabil. Teoretic in grupa mica, la stat, sunt inscrisi copiii de la 3 la 4 ani. Uneori au si 4 ani si ceva...si diferenta de aproape 2 ani conteaza la varste atat de mici. Cel mic, al meu a facut 3 ani in octombrie si l-au acceptat pt ca avea fratele mai mare in gradinita, plus ca a fost anul in care au dat in folosinta un corp nou de cladire si au avut multe locuri, dar alta mamica, tot cu doi copii, unul in gradinita si cel mic facea in ianuarie 3 ani a ocupat locul (a si cotizat), dar a adus copilul abia dupa ce a implinit 3 ani, la jumatatea anului.
Toti copiii care merg la gradinita de stat au "conditie" fara pampers, sa stie sa ceara la toaleta singuri (nu ii incoloneaza la ora de pp) si sa stie sa manance singuri.
Cat despre planul de inavatamant...e dezastru, pentru ca nu stiu cine face grupa pregatitoare - scoala sau gradinita si functie de asta stiu ce disponibilitati au. Teoretic, cf legii, mai degraba sunt obligati sa suplimenteze cu grupe pregatitoare decat sa faca grupe mici. Plus ca au primit comunicate de reducere personal...
Deborah77 spune:
Roli...nu stiu cum e in alte parti, ca am fost si eu stresata cand am dat copilul de 2 ani si 10 luni. Ei bine, e printre cei mai mari din grupa, sunt care si-au aniversat 3 anisori si acum in martie. Iar cei, putini, care au implinit 4 ani prin ianuarie-februarie mi se par dezavantajati; intr-adevar, diferenta e mare, dar cei dezavanmtajati sunt cei mari...
karligutza spune:
din arhiva pe anul trecut...
Acte necesare pentru inscrierea la gradinita in anul scolar 2009-2010:
* Cerere scrisa de mana.
* Copie buletinul de identitate al parintilor.
* Copie certificatul de nastere al copilului
* Adeverinta de la locul de munca al parintilor din care sa reiasa ca acestia realizeaza venituri profesionale (unele gradinite cer ca in aceasta adeverinta sa se stipuleze ca parintii sunt angajati cu contract pe perioada nedeterminata si de asemenea, sa se mentioneze salariul).
* Fisa medicala a copilului (formular de la gradinita pe care il va completa medicul de familie al copilului).
* Aviz epidemiologic (acesta este necesar doar inainte de inceperea efectiva a anului scolar si are valabilitate redusa, de doar cateva zile).
In cazul in care sunteti cadru dicactic, este necesar sa se mentioneze acest lucru in adeverinta de la locul de munca, deoarece copii cadrelor didactice au prioritate la inscriere. De asemenea, daca adresa de rezidenta nu corespunde cu cea de pe buletin si doriti sa dati copilul la o gradinita aproape de casa in care efectiv locuiti va este necesara o adeverinta de la Asociatia de Proprietari, din care sa reiasa ca locuiti in imobilul respectiv.
Criteriile dupa care se face inscrierea:
* Existenta fratilor sau a surorilor in aceeasi gradinita.
* Domiciliul copiilor in circumscriptia scolara arondata gradinitei.
* Locul de munca al parintilor sau al sustinatorilor legali in apropierea gradinitei.
Desi initial se anuntase ca inscrierea la gradinita va incepe pe data de 15 mai, joi seara, in 14 mai asadar, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a revenit asupra deciziei, anuntand ca inscrierile vor incepe de luni, 18 mai 2009.
_
probabil ca datele se vor pastra oarecum pe aproape...
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Kariris spune:
eu sunt plina de draci. Acum m-a sunat o asistenta medicala de la o scoala din sectorul 1, pe care am luat-o tare pentru ca nu m-a anuntat ca au inceput inscrierile din martie (informatie din alta sursa, dar neverificabila inca) si imi spune ca in martie au fost reinscrierile si inscrierile au inceput de fapt la 1 aprilie dar se merge pe burta de aceea nu anunta si... ca atunci cand vor anunta deja vor fi ocupate locurile.
Doamne ce nebunie!
Am sunat si in Brasov la fostele mele colege educatoare si spun ca nu stiu sa fi inceput inscrierile acolo dar liste se fac in fiecare an si ca, nu toate inspectoratele se subordoneaza directivelor Ministerului ci pot da ordine locale. asta m-a lamurit in legatura cu ce am citit pe site-ul inspectoratului judetean bacau unde scrie clar ca inscrierile la prescolari ptt anul 2010-2011 au inceput la 1 martie si se termina la 31 mai.
O iau razna!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
roli25 spune:
| citat din mesajul lui lachione eu sunt plina de draci. Acum m-a sunat o asistenta medicala de la o scoala din sectorul 1, pe care am luat-o tare pentru ca nu m-a anuntat ca au inceput inscrierile din martie (informatie din alta sursa, dar neverificabila inca) si imi spune ca in martie au fost reinscrierile si inscrierile au inceput de fapt la 1 aprilie dar se merge pe burta de aceea nu anunta si... ca atunci cand vor anunta deja vor fi ocupate locurile. Lachi mamica de Karina si Iris http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna |
Nu stiu ce interes are respectiva persoana, dar iti spun din sursa sigura ca minte. Nu au inceput inscrierile oficiale. Doar alea pe care le fac anumite directoare pe listele lor personale.
Roli mami de Andrei
BAIETII MEI IUBITI