ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione
[br
Si fetelor, inscrierile se fac in aceeasi perioada la toate gradinitele. Ce tot vorbiti "la gradi la noi se fac deja" sau "cand o sa se faca la noi va anunt". Spagile se fac probabil de anul trecut iar oficialele vor fi la toate odata.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Foarte corect, numai ca unele directoare "zeloase" si-au facut liste si te invita la plimbare. Eu am patit-o prin martie, desi vorbisem cu ea inca din noiembrie si m-a asigurat ca nu face liste, ca are locuri sa vin linistita in mai. In martie, cand m-am dus eu, prevazatoare vezi doamne, mi-a trantit-o ca nu mai are locuri.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

A, am insistat, rugaminti, apropos-uri...zice...bine...dati-mi numele copilului, dar nu promit...ii zic ca am 2 si sare de fund in sus...2? Nici sa nu va faceti iluzii!

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

karli faceam si eu referire la ce am citit global. Stii ca eu nu imi incarc memoria cu cine ce a zis ci retin ideea (uneori) Asa ca bine ca ne-am lamurit. Cum vine una dintre noi si spune ca s-a dat startul oficial cum dam buzna cu plozii la inscriere!
Mentionez ca atunci cand spun "plozi" ma refer strict la ai mei.
you all.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

O reclamatie scrisa depusa la inspectoratul scolar al sectorului in care locuiti in care sa spuneti ceea ce scrieti si aici si sa vedeti ce corect ar decurge lucrurile.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am intrebat azi ca am platit azi: nu se stie nimic, se asteapta directive de la inspectorat. Cu siguranta vom afla cand sunt inscrierile pentru ca urmeaza imediat dupa reinscrieri. Am facut un apropo si de liste si mi-a spus ceva care are logica pe undeva. Ca au venit foarte multi parinti sa se intereseze deja si acolo si ca o lista e utila in sensul ca trebuie sa-si faca o idee despre numarul de copii la care sa se astepte. Dar asta sub nici o forma nu inseamna ca lista aia e batuta in cuie, ca reprezinta o promisiune de inscriere a copilului. De primit dosare nici atat. Se aplica principiile si se studiaza fiecare dosar depus in parte, atunci cand se fac inscrieri nu mai devreme. Eu o cred, asa cum am spus mie mi s-a parut o doamna foarte in regula, niciodata nu mi-a dat de inteles ca ar merge si pe ocolite, mi-a vorbit frumos, a avut mereu rabdare sa imi raspunda. In nici un caz nu pare falsa, adica daca ma insel ma insel rau de tot

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAO spune:

Multumesc Androix. L-am tot batut la cap pe sotul meu sa intrebe despre inscrieri si reinscrieri (el duce fetita dimineata la gradi), dar nu a avut timp pana acum ...
Si noi suntem in aceeasi situatie cu fetitele: Alexia este la grupa mijlocie (tot in cladirea veche, la etaj) si Olivia, care implineste 3 ani in iulie, asteapta cu "interes" sa fie inscrisa la grupa mica. S-ar putea sa fim colege din toamna ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu se fac inca reinscrierile. Eu am copilul la gradi si nu ne-au zis inca nimic.

In mod oficial, toate dosarele, atat cele de dinaintea perioadei oficiale cat si cele depuse in perioada oficiala vor fi pe masa comisiei de educatori, la sfarsitul perioadei de inscrieri. Se vor analiza dosarele si, sa zicem, din 150 de dosare depuse - 50 nu corespund criteriilor impuse de minister/inspectorat...Raman 100 de dosare valabile, dar gradinita face 1 singura grupa mica, adica 25 de copii. Asa ca vor avea prioritate cei - sa zicem 10 copii cu frati mai mari in gradi, 5 copii de cadre didactice din sector...si mai raman 10 locuri pentru cei care ori au dat primii, ori au venit cu interventie de sus. Toti au dosarele ok, deci nici-o inspectie nu va putea sa reproseze ceva comisiei....Cam asta e sistemul. Daca s-ar face 4 grupe mici - ar intra toti cei 100 de copii cu dosare eligibile. Din pacate nu exista spatiile necesare.
Asta mi s-a intamplat si mie cu scoala. Scoala de vis-a-vis de mine nu mi-a primit copilul pe motiv ca nu apartinem - erau 3 clase si nu m-am dus cu spaga - iar o scoala la 2 statii de tramvai distanta si cotata mai bine mi l-a primit pentru ca a facut 8 clase de 1-a - (spaga n-am dat nici aici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Anya, ai idee si cum se anunta castigatorii? la sfarsitul perioadei de depunere a dosarelor se iau la puricat dupa cum ai explicat mai sus, dar noi cand stim daca ne-a fost acceptat sau nu dosarul? se afiseaza lista pe usa gradinitei si daca da cand? imediat dupa inscrieri sau abia la 15 septembrie? sau cum? si daca ni-l refuza la prima gradinita, cum putem sa ne mai inscriem la o alta? ramane "sa dam la gradinita" cum se da la facultate... la 2/3/9 odata? ciudat sistem!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sa afiseaza liste la intrarea in gradinita dupa ce se analizeaza dosarele. Aplicati la gradinite mari, care eventual au construit si corpuri noi pentru ca au mai primit fonduri acum 2 ani, si va spun din experienta ca vor fi inscrisi toti aplicantii. Eu anul trecut l-am inscris pe Filip la 3 gradinite de frica mortii si apoi am mai alergat o data sa il dez-inscriu de la doua. Si la toate trei fusesera admise absolut toate dosarele depuse. Acum doi ani la fel: am aplicat insa la o singura gradinita de cartier din berceni, dar marisoara si tot la fel a inscris toti copiii care au depus dosar si indeplineau conditiile desigur, de varsta si parinti care sa aibe loc de munca si domiciliul in sector. Eu inca sunt de parere ca situatia nu mai e asa de disperata, dar bursa zvonurilor asa o prezinta

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Parca am da examen si asteptam sa se afiseze rezultatele admis/respins .

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput