ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

lachi abia miercuri incepem...cu mari emotii pentru mine.

Stiu ca oficial e in luna mai perioada de inscrieri, dar in multe locuri se fac "jocurile" mai devreme. Cel mai bine e sa intrebati direct la gradinita dorita.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Brazuca pai si eu tot la perioada oficiala ma refeream, ca asa de tatonat am fost si noi azi... si o sa mai mergem odata pana in mai. Le-am luat cu mine, le-am pus sa spuna toate poeziile de grupa mica pe care le stiau, rugaciuni, mers in clasa la grupa mica si participat la activitati, ajutat educatoarea sa stranga jucariile, venit ora mesei si..... problema: "noi de ce nu mancam aici"? Sa intru in pamant, vroiau sa manance acolo! Cu greu le-am convins ca stam la 2 cladiri distanta si sa mancam totusi acasa.

Multa bafta pentru prima zi de gradinita! Cred ca mai greu va fi pt tine!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

Eu mi-am reinscris copii de 3 saptamani. Cred ca deja s-au facut liste si se fac insrieri peste tot.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

La ce gradinita i-ai reinscris? Credeam ca reinscrierile incep peste tot o data. La noi la gradinita nu se fac inca reinscrieri. E vorba de 188. Adica inteleg ca se merge deja cu spaga pentru inscriere dar reinscriere deja??? Sunt foarte nedumerita O, Doamne, iar o iau razna ca anul trecut si acum TEORETIC nici nu mai am de ce, dar spaga bate filmu, deci mai stii??? Cred ca cel mai bine nu mai citesc pe-aici un timp. O sa intru totusi cand se da stratul legal si oficial la reinscrieri ca sa ma tin de promisiunea facuta...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Si eu astept inscrierile la gradinita 188. Stiu ca trebuie sa vina nu stiu ce formulare pentru inscriere. Daca afla cineva cand vin sa fim si noi anuntate.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu voi anunta oricum aici cand aflu despre inscrierea oficiala la gradinita de stat unde vom merge noi, asa incat, din punctul asta de vedere, puteti sta linistite ca nu pierdeti informatia si mai ales ca o veti primi la timp!

o zi buna va doresc!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Karligutza la ce gradi vreti sa va inscrieti?

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Si eu astept inscrierile la gradinita 188. Stiu ca trebuie sa vina nu stiu ce formulare pentru inscriere. Daca afla cineva cand vin sa fim si noi anuntate.
Multumesc!

Intreb eu maine ca platesc hrana pe aprilie si vroiam sa intreb ce si cum, sper sa fie timp 2 minute sa pot vorbi.

uite ca tot citesc, dar pe bune ma panicati. Am vorbit azi cu educatoarea lui Filip si ea mi-a spus ca din ce stie ea nu se practica listele la gradinita asta si chiar se tine cont de principiile de prioritate asa ca sa nu-mi fac griji pentru Georgi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Androixo de spagi si liste pe bune nu am auzit nici eu, cel putin nu la gradi unde am fost noi ieri. Mi s-a spus doar ca inscrierile vor fi anul acesta in luna mai, de reinscrieri nu am intrebat ca nu ma interesa si, mi-a mai spus ce acte sunt necesare. Nu mi s-a dat nici de inteles ca ar fi bine sa ma prezint cu ceva si crede-ma ca m-as simti total aiurea sa ma duc cu vreun plocon inainte de inscrieri. Cum la fel de nashpa m-as fi simtit si daca mi s-ar fi sugerat sa dau ceva inainte, ca sa se rezolve. Daca le insrie la aceasta gradinita, cadou vor primi directoarea si educatoarele de la grupa + ingrijitoarele dar numai la deschiderea noului an scolar.

Cred ca pana la urma o sa fac cum ai facut tu si am sa aplic la 2-3 gradi si cu asta basta.

Io n-am frate tupeu sa merg cu plicul sau ceva de genul, chiar mi-e ca ma da pe usa afara. Am fost si eu cadru didactic 6 ani si eu asa as fi facut. Si nu am de ce.

Si fetelor, inscrierile se fac in aceeasi perioada la toate gradinitele. Ce tot vorbiti "la gradi la noi se fac deja" sau "cand o sa se faca la noi va anunt". Spagile se fac probabil de anul trecut iar oficialele vor fi la toate odata.

Mergi la inceput

greierash, iti spun in PM daca vrei sa stii numarul ei; de ce intrebi? oricum e in sectorul 5 si e de stat...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lachione

Androixo de spagi si liste pe bune nu am auzit nici eu, cel putin nu la gradi unde am fost noi ieri. Mi s-a spus doar ca inscrierile vor fi anul acesta in luna mai, de reinscrieri nu am intrebat ca nu ma interesa si, mi-a mai spus ce acte sunt necesare. Nu mi s-a dat nici de inteles ca ar fi bine sa ma prezint cu ceva si crede-ma ca m-as simti total aiurea sa ma duc cu vreun plocon inainte de inscrieri. Cum la fel de nashpa m-as fi simtit si daca mi s-ar fi sugerat sa dau ceva inainte, ca sa se rezolve. Daca le insrie la aceasta gradinita, cadou vor primi directoarea si educatoarele de la grupa + ingrijitoarele dar numai la deschiderea noului an scolar.

Cred ca pana la urma o sa fac cum ai facut tu si am sa aplic la 2-3 gradi si cu asta basta.

Io n-am frate tupeu sa merg cu plicul sau ceva de genul, chiar mi-e ca ma da pe usa afara. Am fost si eu cadru didactic 6 ani si eu asa as fi facut. Si nu am de ce.

Si fetelor, inscrierile se fac in aceeasi perioada la toate gradinitele. Ce tot vorbiti "la gradi la noi se fac deja" sau "cand o sa se faca la noi va anunt". Spagile se fac probabil de anul trecut iar oficialele vor fi la toate odata.

Lachi, daca faci referire la ce am postat eu doua randuri mai sus in ceea ce priveste faptul ca o sa anunt imediat ce aflu ca se fac inscrierile la gradinita "unde vom merge noi", am spus asa ca sa se inteleaga fix ce ai subliniat si tu... ca daca incepe la una de stat, incepe la toate! deci cei care doresc sa inscrie la stat, pot avea incredere ca programul oficial se va fi deschis si pot fi siguri ca afla la timp si de aici... cu toate ca ma mir de ce lucrurile astea nu se stiu/afla cu mai mult timp inainte de la Inspectorat sau de unde vor ei.. pentru ca pe mine sincer ma impiedica sa imi programez o vacanta de 2 saptamani si nu stiu cand sa plec... la sfarsitul lui aprilie, la inceputul lui mai, dupa 15 mai... ma incurca ideea asta ca aflu de azi pe maine cand incep inscrierile astea...

numai bine la toata lumea!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput