ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 27
CameliaBianca spune:
Ce figura si directoarea asta! Mirela, nu poti sa trimiti taticul sau pe altcineva sa rezolve cu dosarul? Nu cred ca a retinut ea numele.
Daca tot e asa stricta perioada nu e obligatoriu sa fie parintii disponibili si sa vina personal.
monicabo spune:
Offf, Mirella, ce prostie! Ok, pana la urma ce a facut copilul? Doar ca n-a vorbit cu ea? Da, si? Pai si a mea cea mare la fel e, cand vede pe cineva strain, si o intreaba cateceva, tace in toate limbile, sau se ascunde dupa mine, abia cand se mai obisnuieste cu persoana respectiva isi "da drumul"... Sa nu mai spun ca pe la 1 an jumatate - 2 ani asa, chiar urla de-a dreptul cand ne intalneam cu cineva strain, adica din afara familiei.... Si chiar e un copil dezvoltat ok, cum este si Raul al tau.. Pai asta e, e timida, ok si? Asta e si unul din rolurile gradinitei, sa-i invete sa comunice, scializeze, sa-si exprima sentimente etc etc...
A avut o idee buna Camelia, nu se poate duce maine altcineva singur cu dosarul, ca sa nu te mai vada directoarea tot pe tine?
Cum te descurci cu 2 copii mici? La voi e diferenta si mai mica, de nici 1 an... Hai, capul sus, incearca sa te linistesti, ma doare pe mine ceea ce a zis directoarea aia...
Karligutza, felicitari pt reusita! Si felicitari tuturor!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
xelanoimis spune:
Cata nesimtire din partea directoarei. E o idee buna sa trimiti pe altcineva cu dosarul, sa stai linistita peste vara, daca nu merge, poti incerca si in toamna ca nu cred ca tine minte incidentul. Am auzit multe cazuri in care s-au inscris copii si dupa inceperea anulul scolar, eu asa vroiam sa fac daca nu ar fi fost admis acum.
Pe mine ma enerveaza la culme oamenii care incearca sa intre in vorba cu baiatul meu si cand acesta nu raspunde, il iau cu "n-ai limba","ti-a mancat pisica limba",etc. Imi vine sa-i zic sa le arate limba
, dar cred ca as fi prea subtila. Adica eu ma straduiesc sa-l incurajez sa comunice(copilul vorbeste foarte frumos cand ii place o persoana sau cand vede ceva interesant) si vin unii "urati" sa-l steseze aiurea cand nu e cazul si sa strice cu o vorba ce m-am chinuit eu zile intregi sa obtin.
mirella76 spune:

Sunteti niste dragute; multumesc tuturor mi-am revenit dupa socul de ieri; in general pe forumul asta am gasit persoane dragute...
Am hotarat sa mai incerc la o alta gradinita unde directoarea a fost draguta si a stat de vorba si cu cei respinsi ne-a zis ca nu e totul pierdut ca poate mai renunta persoane inscrise in mai multe locuri sau noua ca ne-a vazut cu doi copii ne spusese ca poate o ia pe cea mica la pitici-o grupa sub 3 ani si atunci imi va fi mai usor sa-l bag si pe Albert.
Inteleg ca oricum pentru faptul ca m-a afisat pe lista de admisi locul de la gradinita cu 4 ore unde am avut incidentul neplacut cu d-na directoare poate fi revendicat de mine oricand chiar si la toamna. O sa mai vad pe parcurs.
Monica este destul de greu cu cei doi pitici mai ales ca eu m-am intors la serviciu foarte devreme; este adevarat ca doar cu 4-5 ore. Sta mama cu ei in timp ce eu sunt plecata, iar in rest rabdare cat cuprinde.In fiecare zi nu spun decat cat este de dificil sa fii parinte.Consider ca trebuia un pic mai mare diferenta; este dificil pentru ca nu te poti intelege inca cu niciunul...
weekend placut ...
Bucurati-va de vremea de afara.....
Mirela
Albert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
absoluta spune:
La Gradinita nr 188 stie cineva cand se afiseaza lista cu admisii. Cand trebuie sa mergem sa luam adeverinta aia medicala?
Mie directoarea mi-a zis pe 7 sa vin dar fiind grabita nu am intrebat care 7. Ma poate ajuta cineva?
Androix spune:
Pai cred ca azi, dar dimineata nu afisase nimic, poate in cursul zilei. Daca nu ai vreme sa ajungi iti spun eu diseara daca a afisat ceva. Eu merg sa iau copilul la 16 dar iar pe net o sa mai intru seara tarziu cand ne culegem de prin parcuri.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
mykymario spune:
la gradinita 188 au fost acceptate toate dosarele,mamicile care au depus trebuie sa se duca in cladirea cealalta la asistenta ptr a lua fisa medicala.
Androix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mykymario la gradinita 188 au fost acceptate toate dosarele,mamicile care au depus trebuie sa se duca in cladirea cealalta la asistenta ptr a lua fisa medicala. |
da
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!