ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

imi pare si mie rau tare de copilasii care nu au fost inscrisi ( si mai ales de parinti). Eu zic totusi sa mai mergeti la gradinite sa mai intrebati, sunt f multi care vor renunta ( au depus dosare la mai multe gradinite).

felicitari si pt cei admisi.

ne-am hotarit si noi pt gradinita nr 1 ( am scris povestea acum cateva pagini), cea mai apropiata de casa, am mai urmarit lucrurile zilele astea, ne-am uitat mai atent pe acolo, fetita pana la urma a zis ca vrea la asta, ca e cu nisip. Azi am fost si am depus cererea oficiala, suntem la grupa mica program prelungit. am vizitat si gradinita ( clasele arata chiar f bine), am cunoscut-o si pe educatoare, am stat de vorba vreo 20 de minute cred, mi-a placut la prima vedere. Speram sa ne fie bine acolo.

imediat dupa m-am dus la gradinita cealalta unde am fost admisi, am retras cererea ( asa mi s-a parut normal si civilizat), directoarea ne-a multumit, i-am explicat de ce o retrag de acolo, a zis ca va inscrie alt copilas, ca inca mai vin parinti si bunici sa intrebe.

cam asta a fost, spre toamna speram sa infiintam alt topic, despre primele zile de gradinita.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna seara!
Si noi am aflat in seara asta ca am fostt admisi ,,pe bune'' si ,,fara atentii'' la gradinita la care ne doream,207-Floare Albastra,din sectorul 4!
Sunt asa de fericitaaaa!!!!!
Bafta celor care inca asteapta rezolutii!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna.
Si noi am fost admisi la 3 gradinite din 6, la una la program scurt, iar la alte doua la program prelungit, teoretic. La una din cele cu program prelungit (cea mai aproape de casa), ni s-a cerut sa luam copiii acasa la ora de somn pt ca nu au paturi suficiente pt toti copiii... Pe mine ma incurca rau treaba asta... A mai ramas una de cercetat. E vb de Floarea Soarelui. Stie careva ceva despre aceasta gradinita?

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna ziua tuturor,sper ca la voi e mai buna decat a mea...
La una din gradinitele la care ne inscriesem si cea mai apropiata de casa dupa discutii nesfarsite au suplimentat locurile si ne-am incadrat si noi; program scurt dar mai bine asa decat deloc.
Fericire mare pe noi care fusesem respinsi la 7 gradinite.....
Trec si i-au fisa medicala si lista cu ce trebuie sa aduc la dosarul copilului zilele trecute si azi pentru ca intram mai tarziu la serviciu zic sa rezolv si inscrierea copilului la gradi.
Si pentru ca am tot citit ca trebuie sa obisnuiesti copilul cu gradinita zic hai sa iau si copilul cu mine. Ajungem in programul stabilit de depunere dosare si d-na directoare era intr-o lectie deschisa iesim si asteptam afara cam 45 minute; am zis asta e si asa maine fiind ultima zi de depunere dosare nu puteam sa revin.
Cred ca in perioada asta copilul meu s-a plictisit foarte tare; si in momentul cand ne-am intalnit cu d-na directoare nu a vrut efectiv sa comunice stiti ce a iesit din asta??????? Nu pot sa-mi revin nici acum
nu mi-a mai primit dosarul pina nu vin cu un aviz de la psiholog.....Degeaba i-am spus eu ca stam pe afara si asteptam de 45 minute ca copilul este plictisit si ca oricum pentru el e ceva strain si ca tocmai de aceea l-am adus sa se obisnuiasca cu notiunea de gradi...nimic. Si noi facem 3 ani pe 1 septembrie; poate si asta a fost o problema....Nu stiu ce sa zic...Am innebunit eu sau ce???
Daca as putea tare nu mi-as mai duce copilul acolo...Nu la majoritatea copiilor sunt probleme in primele zile de gradinita??? Pina la urma daca ma duceam fara el imi luau dosarul si gata; nimeni nu mi-a zis sa aduc copilul. Scuze ca m-am intins dar sunt tare revoltata; aveam pretentie stiind ca lucreaza cu copii de zeci de ani.

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nu e normal ce v-a facut. Cum adica nu comunica? Pai ce te astepti, sa faci conversatie cu un copil de 2 ani si ceva?
Sigur ca nu-i nici o problema ca va implini 3 ani la 1 sept. Pai al meu la 1 sept va avea 2,7 ani si ne-a primit.
Ar trebui sa faci o reclamatie la inspectorat.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Mirella cuma viz de la psiholog??? nu exista asa ceva..L
Trebuie dus doar un aviz epidemiologic si o fisa mdicala..Mai dar directoarea aia e nebuna?? doamneee.. asta e o tampenie..fa reclamatie ca altfel vad ca nu se potolesc cu tampeniile.pai fimiu a plans 3 saptamani la gradinita zi de zi de nu puutea tine educatoarea lectia..dar au avut foarte mare rabdare cu el..(ce-i drept e la o particulara)..si acum merge cu mare drag la gradinita..eu l-am inscris si eu la 2 gradinite de stat la care a fost acceptat..din motive financiare l-as muta la stat..dar din alte motive nu..aici au un personal ff fain, care iubesc copii si al meu se simte nemaipomenit..Vom mai vedea pana in toamna.oricum la una dintre gradinite voi renunta..dar nu stiu cum sa ma hotarasc..una ecu program scurt, una cu prelungit..amandoua par ok..uff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasica spune:

Citesc mesajele voastre si imi cresc emotiile! Am inima cat un purice in aflarea raspunsului daca fata mea e "admisa" la gradi. Am inscris-o la 4 gradinite din zona mea (Timpuri Noi) si acum astept afisarea rezultatelor...Era s-o mai inscriu inca la una, dar m-au descurajat parintii care-mi spuneau ca nu sunt sanse, ca nu se formeaza grupa mica. Este vorba de gradinita nr. 17 (Puisorul Rasfatat) de pe Tohani.
Are cineva copilul acolo, imi poate da detalii "din interior" despre educatie, mancare , rabdarea educatoarelor?...Ma gandesc ca poate anul viitor sa revin si la aceasta gradinita cu inscrierea.
Multumesc anticipat si astept raspunsul vostru, m-ar avantaja mult mai mult aceasta gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirella76

Buna ziua tuturor,sper ca la voi e mai buna decat a mea...
La una din gradinitele la care ne inscriesem si cea mai apropiata de casa dupa discutii nesfarsite au suplimentat locurile si ne-am incadrat si noi; program scurt dar mai bine asa decat deloc.
Fericire mare pe noi care fusesem respinsi la 7 gradinite.....
Trec si i-au fisa medicala si lista cu ce trebuie sa aduc la dosarul copilului zilele trecute si azi pentru ca intram mai tarziu la serviciu zic sa rezolv si inscrierea copilului la gradi.
Si pentru ca am tot citit ca trebuie sa obisnuiesti copilul cu gradinita zic hai sa iau si copilul cu mine. Ajungem in programul stabilit de depunere dosare si d-na directoare era intr-o lectie deschisa iesim si asteptam afara cam 45 minute; am zis asta e si asa maine fiind ultima zi de depunere dosare nu puteam sa revin.
Cred ca in perioada asta copilul meu s-a plictisit foarte tare; si in momentul cand ne-am intalnit cu d-na directoare nu a vrut efectiv sa comunice stiti ce a iesit din asta??????? Nu pot sa-mi revin nici acum
nu mi-a mai primit dosarul pina nu vin cu un aviz de la psiholog.....Degeaba i-am spus eu ca stam pe afara si asteptam de 45 minute ca copilul este plictisit si ca oricum pentru el e ceva strain si ca tocmai de aceea l-am adus sa se obisnuiasca cu notiunea de gradi...nimic. Si noi facem 3 ani pe 1 septembrie; poate si asta a fost o problema....Nu stiu ce sa zic...Am innebunit eu sau ce???
Daca as putea tare nu mi-as mai duce copilul acolo...Nu la majoritatea copiilor sunt probleme in primele zile de gradinita??? Pina la urma daca ma duceam fara el imi luau dosarul si gata; nimeni nu mi-a zis sa aduc copilul. Scuze ca m-am intins dar sunt tare revoltata; aveam pretentie stiind ca lucreaza cu copii de zeci de ani.

Miruna Alexia 12.08.2008

Am trait sa o aud si p'asta
Mirela ...d-na directoare trebuie ea dusa un pic la psiholog sa inteleaga ce ar fi trebuit deja sa cunoasca : un copil sub 3 ani, in general, nu comunica lejer cu persoane straine.
Mai ales daca e plictisit si iritat dupa o ora de asteptare.

Eu l-am avut pe cel mare care a vorbit foarte devreme clar, mult si corect si a fost si extrem ,extrem de sociabil INSA mezinul prin comparatie parca a "crescut in padure ", abia a inceput sa vorbeasca cat de cat in romaneste( are 2 ani si jumatate), e mamos, se lipeste de mine pana se acomodeaza cu persoanele necunoscute etc
Si e absolut normal!
Iar directoarea si educatoarele l-au considerat mai mult decat apt de gradi

Nu te-as sfatui sa faci reclamatie deoarece tot voi veti suferi.
Insa du-te singura si ia fisa medicala ( de la asistenta nu de la director) , completeaza dosarul si fa-te ca acest incident nu a existat. Pana in toamna sigur uita de el.
Daca copilul apare pe lista de admisi nu are ce dosar sa iti mai primeasca doar ai depus actele inainte , nu ?
Acum in septembrie se aduce doar fisa de la pediatru si avizul.
Cel putin la noi asa e. Dosarul exista deja la gradi, a fost depus inainte, in perioada inscrierilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Multumesc de incurajari!
La aceasta gradinita nu s-a depus in perioada de inscriere decat o cerere; acum duceam fisa medicala si copiile necesare. problema e ca dosarul doar directoarea il ia; deci poate spune ca nu am adus actele necesare termenul de depunere este 1-4 iunie.
Stiti de ce ma enervez foarte tare??? Pentru ca baiatul vorbeste de la 1 an si 3 luni; vorbeste foarte clar si foarte mult, dar nu stiu ce a fost cu el, de obicei nu reactioneaza asa el a fost foarte comunicativ chiar si cu strainii de mic.

Miruna Alexia 12.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Am revenit si noi sa va spunem ca am intrat la gradinita! uraaaa, uraaa! cataaa bucuriiiiie! va imaginati, in conditiile in care stresul ca nu vom intra la niciuna era cat casa stiind ca sunt 9 pe loc, mai ceva la ca Medicina! ne-am depus dosar la 2 gradinite, am zis, hai la 2 ca de mai multe nu as fi avut nervi pt.atatea emotii! pana la urma ne-a admis la amandoua cu toate ca la una ne-a zis de la depunere ca nu avem nicio sansa ca sunt doar 30 de locuri la grupa mica (m-am cam indoit ca e asa, ca doar aveau 300 locuri disponibile in toata gradinita!) si cand colo au afisat 100 de admisi si 40 pe lista de asteptare... nu stiu de ce umbla cu minciuni, cred ca doar pentru descurajare; dar iata ca am intrat la aceasta gradi de sapt.trecuta si de azi si la cealalta pe care o prefer si la care o sa ramanem, asa ca am si retras-o pe fetita mea din lista de la "gradinita care umbla cu minciuna"

Mirela sunt de acord cu ce a zis Lala_D si mai ales cu fraza in care iti recomanda sa mergi singurica, sa depui dosarul cum poti printr-o alta persoana oficiala de acolo, nu neaparat directoarea si evenimentul cu "aviz de la psiholog" sa-l faci uitat ca sa nu existe "cazier" in mintea bolnava a directoarei respective! e chiar culmea sa spuna asa ceva avand in vedere ca e normal ca un copil asa micut sa fie poate intimidat, obosit, plictisit, sau pur si simplu nu vrea el sa vorbeasca ca nu-i place de figura cuiva! Nu mai departe, ieri pe noi, in plina strada, in plina amiaza, un nene la vreo 50 ani se opreste in dreptul nostru si se matzaia in fata Adelutei ca "ce fetita frumoasa" "cum te cheama?" "cati ani ai?" "imi dai si mie din covrigelul tau?" ("lasati-o sa vedem, imi da?" continua el catre mine... omu' era pus in priza!)..... am ramas tablou! Adeluta s-a blocat si n-a scos un sunet, iar eu i-am raspuns "Nu vorbeste ca in general nu vorbeste cu persoane straine! pe strada! (am adaugat mai soptit ca sa nu carecumva sa ma si plesneasca " in cazuri din astea ti se mai face si frica, mie una da! )

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput