ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Multa bafta piticilor gradinari de la toamna!!!

La gradi la noi de maine ne cere sa facem un alt dosar care va cuprinde si fisa medicala copil dar si adeverinte de salariu pt parinti! (da..fara gluma, scrie exact adeverinta de salar)
Fetelor, ati mai auzit asa ceva - adeverinta de salariu pt gradinita??? Dar ce-i banca?! Noua ni s-a parut cel putin stupid...O sa facem adeverinta de salariat...nicicum cu salariul trecut acolo...
Mai e cineva in situatia asta? Cu ce drept cer adeverinta de salariu pt gradi???
Puipici tuturor!
Mami lui DUDU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna seara si felicitari "viitorilor gradinari" v-ati nascut norocosi...V-am urmarit din umbra cu teama ca voi ajunge in situatia asta...Pe principiul fara cunostinte si spaga ne-am inscris nici mai mult nici mai putin decat 7 gradinite si surpriza suntrem pe lista de respinsi la toate.....Credeti ca mai rezolv ceva facand o plangere la inspectoratul de sector??? Acum urmarim sa vanam locurile lasate libere de altii...Si cum intreba si altcineva mai sus in cate zile se duc listele la inspectorat???
Oricum ar trebui sa rezolv ceva anul asta caci la anul va trebui sa o dau si pe pitica...

o seara buna tuturor

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mirella, imi pare rau, chiar ca ati avut ghinion...
Si eu zic sa faci contestatie la inspectorat, pt gradinita de care apartii, cea mai aproape de casa. Banuiesc ca l-ai inscris si acolo, nu? Ca acolo sunt obligati sa te primeasca. Deci fa plangere.
Probabil ca la celelalte gradinite v-au respins deoarece nu aveati prioritate la criteriul "domiciliu in apropierea gradinitei".
Bafta multa, sper sa reusiti!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexionut spune:

si noi am avut ghinion ne-am inscris la 2 gradinite si nu am fost acceptati la nici una deci astazi ma voi ocupa de reclamatii.Nu mi se pare corect sa mi se impuna sa-mi duc copilul la gradinita de care apartin care s-a mutat la 3 statii de autobuz de noi cand am 2 gradinite doar la o statie distanta. pana acum am primit numai raspunsuri seci de genul"asa ni s-a cerut de la inspectorat" dar astazi m-am hotarat sa merg la inspectorat sa ma conving eu ca asa este.
Daca nu se schimba nimic vom merge pe metoda clasica practicata in Romania si vom gasi o posibilitate sa ne accepte probabil ca asta se asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

La Gradinita 188 nu s-a afisat nimic, am trecut eu de dimineata. Stie cineva cand se afiseaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asta intrasem si eu sa scriu. N-am avut cu cine vorbi ca si azi am chiulit, am trecut asa intr-o doara. O sa incerc o intrebare zilele astea cand platesc hrana pentru baiat. Te anunt daca aflu ceva.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

happy happy

cum ar spune Teo, voinikul meu de 3 ani si un pic

e pe lista de admisi la gradi!!!

am reusit ...nu am dat nik, nu am avut nicio pila

la gradi 197 de vis a vis de Cora Lujeruluu

parca e o victorie..un lucru care ar trebui sa fie normalitate...

stie cineva ceva despre aceasta gradi???

am inteles ca au grupa step by step si ca acolo va fi omuletzul meu

sunt happy!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Imi pare tare rau pentru copiii care nu au fost admisi la gradi. Chiar nu inteleg cum e posibil sa fie respinsi cei care apartin de acea gradinita!! E revoltator. Cum sa-i spui copilului ca ai incercat sa-l inscrii la gradi dar nu l-au primit??? e foarte nedrept. sper sa se rezolve cumva si pentru ei.

Noi am fost admise la unica gradinita la care am depus dosarele, la cea de pe Popa Tatu unde apartinem cu domiciliul. Dar, mi-a spus directoarea ca as fi putut merge la orice gradi din zona pentru ca avem dreptul la toate, deci nu peste tot se "impune" de la inspectorat sa primeasca copii doar de pe anumite strazi. Noi am vrut insa la aceasta pentru ca e la 2 minute de firma noastra si la 5 de domiciliul din buletin (de locuit locuim in alta parte).
Suntem la grupa mica, orar prelungit.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu am depus dosare la 6 gradinite (stiu ca pare cam mult), a fost admis la 2 din ele (la cea mai apropiata si la cea mai departata). la alte 2 de langa cea mai apropiata (e distanta intre ele cred ca de 200 de m) a fost respins pe motiv ca nu avem domiciliul aproape , la una- pt neindeplinirea conditiei de varsta (fi-miu e nascut pe 2 sept, cica trebuia sa aiba 3 ani la 1 septembrie, mie mi s-a parut un motiv de 2 bani, e singura gradinita la care mi s-a zis asta).

am anuntat azi la cea de-a doua unde a fost admis ca renuntam la loc, ne-a notat directoarea, mi-a multumit ca am anuntat. eu zic ca asa e corect, macar sa dati un telefon sa anuntati ca renuntati, ca locurile libere se vacanteaza si probabil (sper), ii suna pe cei care n-au avut sansa sa prinda un loc.

deci eu zic ca cei care au ramas neinscrisi sa mai dea un telefon la gradinita si sa roage directoarea - ca in situatia in care se elibereaza vreun loc - sa fie anuntati.

pentru cei care stau in zona Titan - Nicolae Grigorescu - Billa - am vazut ca la gradinita 66 parca (sper sa nu confund, e una in spatele pietei salajan) scria ca "parintii a caror dosare (sac!)" au fost respinse, sa se adreseze directiunii de la gradinita de pe codrii neamtului, de unde am dedus eu ca acolo ar fi ramas locuri neocupate. deci cine e interesat, ar putea incerca un telefon acolo,

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (38+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykymario spune:

la 188 am inteles ca se afiseaza luni.......astept si eu sa vad daca am fost admisi desi suntem deja inscrisii la o alta gradinita dar noi vrem la 188,daca nu se poate ramanem la asta.....

Mergi la inceput