ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 24
alexionut spune:
Am incercat sa vb cu directoarea dar incep sa cred ca nu decide ea ci altii de mai sus. Cred ca pt gradinita aceasta admisii sunt impusi de catre inspectorat pentru ca dir5ectoarea mi-a spus clar ca intelege situatia mea dar nu are ce face deoarece i s-a impus sa nu primeasca copii decat de pe strazile aflate pe lista nu mi-a spus care sunt dar cei admisi sunt doar cei care stau in jurul gradinitei nu i-au primit nici macar pe cei care stau la cateva srazi departare. de ce? pentru ca asa au spus de la inspectorat.
Dar eu sunt f hotarata sa fac scandal chiar daca piticul meu nu va fi acceptat acolo ma voi duce la inspectoratul de sector,la cel al municipiului, la D.G.A.S.P.C si oriundeva fi nevoie poate intr-un final va deschide cineva ochii la ce se practica pe la noi.
absoluta spune:
Fetelor imi puteti spune si mie cand se afiseaza lista cu cei admisi la Gradinita 188?
Androix spune:
Azi ar fi trebuit, cred ca s-au afisat dar noi suntem chiulangii azi
poate trec si ma uit special pentru asta, ca si eu stau ca pe ace, o sa scriu daca ajung si ce gasesc acolo.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
Maya_I spune:
Buna, am primit si noi raspunsul favorabil de la gradinita 193.
Eseea, nu stiu daca ai luat o decizie in privinta celor 2 gradinite: eu as alege gradinita mai frumoasa, chiar daca e un pic mai departe, oricum tot iesi din casa, ce mai conteaza 10 minute in plus? Eu m-as gandi ca puiul meu sa mearga cu placere intr-un loc frumos chiar daca ar trebui sa fac un mic sacrificiu de... distanta. Si noi suntem de fapt in situatia de a merge mai mult (cam 25-30 minute de mers pe jos) pana la gradi, pentru ca la gradinita de care apartinem cu casa nu sunt locuri, dar si daca ar fi fost probabil ca as fi facut aceeasi alegere de acum. Avantajul la noi este ca gradinita e foarte aproape si de locuinta parintilor mei si de cea a socrilor. Acum tu stii ce decizie iei, sper ca parerile noastre sa-ti fie de folos.
Siuta spune:
Si la 241 s-au afisat admisii. Anastasia este admisa
. Chiar am avut emotii si ma bucur ca este ok. Eu doar traversez strada si am ajuns ( defapt acesta a fost primul motiv pentru care am optat pentru aceasta gradinita). Va urez bafta in noua etapa din viata noastra.
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Lala_D spune:
Si eu am raspuns pozitiv ![]()
La program scurt insa si au suplimentat locurile de sunt 30 in grupa ...asta e, bine ca am nimerit unde vroiam.
roli25 spune:
La noi la gradi au afisat asa: "sunt 360 de locuri si 506 inscrisi. Au fost aprobate toate dosarele". Nimic altceva, nici o lista de nume. Ce sa inteleg? Ca sunt inscrisi? Or mai anunta ceva? Si atunci cum ramane cu diferenta intre 360 si 506, ca nu mi se pare mica.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Lala_D spune:
Roli la noi au fost liste nominale cu afisarea grupelor.Si liste de respinsi. Initial au fost doar 40 de locuri, au suplimentat cu inca 20 astfel incat la 2 grupe mici acum sunt cate 30 in grupa, nu 20 cat afisasera initial.
Probabil se bazeaza ca multa lume a depus dosare la mai multe gradinite si se mai retrag dupa aceea.
Eu m-as duce in locul tau sa intreb, eventual te interesezi si de educatoare etc.
Androix spune:
Daca n-au afisat liste, n-au facut nici grupele deci nu se stie nici ce educatoare le revine. Ma rog prea multe nu pot fi
Eu zic ca nu trebuie sa=ti faci griji daca au zis ca toate dosarele sunt inscrise. Se mai bazeaza in plus si pe parinitii care isi retrag copiii pana in iarna, nu putini, din motive diverse: miscari de trupe, imbolnaviri prea dese, copilul plange si nu se acomodeaza etc.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
SuperMami_1 spune:
si noi am fost acceptati la gradi la care ne-am inscris..se pare ca vom fi colegi cu Eseea.
Albumele noastre