ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 23
xelanoimis spune:
Eu cred ca as alege gradinita mai frumoasa. Cred ca locul de joaca cu verdeata, fara noxe e foarte important, nu mai zic de grupurile sanitare sau de bucatarie.
Androix spune:
Astept si eu listele pe 31 cu sufletul la gura, sper sa nu patesc acelasi necaz ca tine Alinkav.
Essea, eu as alege gradinita mai frumoasa, dar eu sunt vesnic si in permanenta motorizata iar asta iarna daca n-am putut scoate masina din parcare am stat acasa cu amandoi. Pe de alta parte nu ai nici o garantie ca-i si scoate in curte, asa ca frumoasa sau mica si cu noxe nu inseamna mai nimic daca ei tot inauntru stau. Cu baia in schimb e alta treaba.
Ati vazut ca se inscriu in majoritatea gradinitelor toate dosarele depuse? ![]()
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
CameliaBianca spune:
Vad ca si pe noi ne-au primit la 248, de cand implinim 3 ani.
Pfff, cred ca era prost dispusa directoarea sau voia sa ma descurajeze, altfel nu-mi explic de ce mi-a zis ca las degeaba dosarul pentru ca nu mai primesc copii mai mici de 3 ani.
Eseea, eu in pricipiu gandesc cam ca iubu, sa fie aproape, ca e greu si pentru copil sa-l plimbi in fiecare dimineata. Dar dupa cum descrii gradinita apropiata, nu stiu ce sa zic, parca n-as risca, poti sa intrebi vreo mamica din zona daca au avut copiii boli din motive de mancare sau igiena? Poti sa faci cateva vizite in zona gradinitelor sa vezi daca ii scot afara si cam cum sunt supravegheati.
alexionut spune:
Pe piticul meu l-au respins la o gradinita unde erau 180 de locuri dar pe listele de admisi apar doar 48...restul numai ei stiu pt cine sunt date. Intradevar nu apartineam de aceasta gradinita dar era in drum spre serviciul meu si imi era f usor. Gradinita de care apartinem noi era aproape dar de un an s-a mutat la 3 statii de autobuz de noi (cea la care l-am inscris era la o statie departare)si nici nu am macar un autobuz care sa ma duca direct acolo.Cel mai usor ar fi ca eu si copilul sa mergem pe jos dar mi se pare o distanta f mare de strabatut zilnic pe jos chiar daca acum e bine ce facem la iarna?
As face plangere la inspectorat dar nu stiu daca are sens sa pierd atata timp cand probabil restul locurilor sunt date la copii celor de la inspectorat.
Sunt f suparata si nici nu mi se pare corect sa chinui copilul atata drum degeaba
dudu200705 spune:
Buna,mamici!
Vreau sa spun ca din 3 gradinite la care ne-am inscris am fost acceptati la una... tot e suuuper ok.
Bafta tuturor!
Eseea spune:
Alinkav, bine ca s-a rezolvat.
Androix, tinem pumnii.
Camelia si Dudu, bine ca ati intrat, felicitari.![]()
Alexionut, sincer chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Nu poti merge sa vb cu directoarea? cu un buchet de flori, o ciocolata ceva, din moment ce mai au locuri de ce nu v-ar primi?
si acum situatia noastra :
va multumesc tuturor pt raspunsuri si idei.
am fost acceptati si la gradi 1, s-au afisat listele, exact de ce imi era "frica" ( altfel ar fi fost clara alegerea). Pana acum imi era teama ca nu o sa intram la niciuna ( de aia am si pus dosarele la 2 ) si acum........
sa o iau pe rand :
nu exista nici un mijloc de transport pana la niciuna dintre gradinite ( noi stam pe o straduta, pt gradi 2 tb sa mergem in capatul strazii in intersectie, traversam si apoi intram pe alta straduta si tot mergem pana ajungem la gradinita)
acum nu va inchipuiti nici ca gradi 1 e vreo cocina de porci, arata mai urat ce-i drept pe dinafara, wc-urile sunt mai urate dar clasele arata bine, am intrat si alaltaseara putin
in ultimele luni am tot intrebat prin parc cam cum sunt gradinitele, am intrebat parinti, bunici, etc...la ambele am gasit parinti si bunici multumiti, in general. Deci nu am auzit de probleme de la mancare, curatenie.
alaltaseara am luat-o pe fetita mea si am facut amandoua drumul pe jos pana la ambele gradinite. Pana la gradi nr 2 am facut fix 20 de minute ( deci pe timp de iarna ar fi cam 30 zic eu), a reusit sa mearga desi se cam plangea ca a obosit si sa o iau in brate ( prin casa si prin parc se zbenguie toata ziua si nu obosesteee ). Pana la gradi 1 am facut 10 minute.
pana acum zicea ca vrea sa mearga la gradi cu "wc-uri mici si casute"( adica gradi 2), acum zice ca vrea la aia cu nisip ( gradi 1)
la telefon am aflat de la gradi 1 numele educatoarei ce va lua grupa mica dar nu am pe cine sa intreb cum e. poate sa incerc maine sa o caut direct sa vb un pic cu ea? si sa incerc sa merg si la gradi 2 sa aflu ?
sotul meu nu e nici el decis, dar ar cam trage spre gradi 2........
EDIT :
stie cineva, va rog, in cat timp tb sa ma decid?? in cat timp tb sa anunt?? am inteles tot de pe forum ca se duc cu listele la inspectorat si care gradi ajunge prima aia il inscrie ?
la gradinita nr 1 au afisat efectiv lista de inscrisi, cu numele copiilor, a mea e la grupa mica program prelungit si mai zice ca pana in 15 iunie sa mergem sa depunem efectiv cererea de inscriere si sa luam fisa aia pt pediatru, altfel pierdem locul
la gradi nr 2 nu au afisat decat ca au fost admise toate cererile si grupele se vor afisa in toamna, atat si nimic mai mult.
cum sa fac?? ca mi-e frica poate pierdem la amandoua locul sau se intampla ceva si ramanem fara nici una. Se poate sa se mai refaca vreo lista la gradi 2 pana in toamna si sa nu fim chiar daca acum e afis ca s-au acceptat toti copiii? ( in sensul ca noi nu apartinem efectiv de ea, stam in zona dar apartinem de gradi 1).
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
grati.ela spune:
Eseea, daca to esti nehotarata lasa-l pe Doamne Doamne sa decida: care gradi merge prima cu lista aceea e sa fie a fetei!
Eseea spune:
sa stii ca m-am gandit si la asta ![]()

Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
boticelina spune:
Eu, dupa ce am citit ce ai scis (si la celalalt subiect) as alege gradi nr 1
.
Motive:
1. Au afisat deja liste - sunt seriosi si-si fac treaba la timp
2. E mai aproape de casa - iarna conteaza enorm injumatatirea timpului de mers cu bb2 dupa bb1.
3. Cunosti deja numele educatoarei - iarasi organizare buna.
4. gradi 2 are wc-uri mici - who cares, acasa ai wc mic? Oricum o sa fie funny prima saptamana dupa aia nu mai conteaza.
5. Dupa cum par sa se miste, oricum vor ajunge primii la inspectorat cu listele.
6. Si gradi 2 are curte, e fain la nisip, chiar mai fain decat in iarba on the long run, poti sa-l scurmi si sa faci castele, iarba poti doar s-o jumulesti...
7. parinti multumiti exista de ambele parti, mancare ok la ambele, eu as alege-o clar pe cea mai apropiata. Gandeste-te ca de la anul ii vei duce probabil pe amandoi acolo, 20 de minute de mers pe jos cu un copil de 5 si unul de 3 ani nu e prea amuzant...
Monica si
Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
SuperMami_1 spune:
Eseea, ati fost acceptati la gradi ? S-au afisat deja locurile?
Eu n-am fost pe-acolo pentru ca aveam impresia ca luni afiseaza.
Cum se numeste educatoarea? poate vom fi colegi din toamna...
Albumele noastre