ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 20
CameliaBianca spune:
La biserica Mavrogheni am vazut eu anunt pe gardul lor ca trebuie sa aiba min. 3 ani la 1 sept. deci nu ne incadram, iar la gradi. 95 citisem ca nu au grupa mica, pentru ca au capacitate f mica, 3 grupe de 20 si n-au decat pregatitoare, mare si mijlocie deci pentru noi iar iesea din calcul.
Adevarat ca n-am fost sa depun dosar la niciuna, desi mi-ar fi foarte aproape, ma gandeam ca la biserica sunt preferati copiii sau rudele celor care frecventeaza des si oricum nu aveam 3 ani.
CameliaBianca spune:
de fapt e gradi nr 2, de ce stiam eu ca e 95 :), cea de pe monetariei, zic.
am sunat acum si zice ca au grupa mica si ca s-au terminat inscrierile... da' mai veniti, ca au mai venit parinti :)
magdacol02 spune:
In sectorul 6 se fac inscrieri la gradinite saptamana aceasta. Nu strica sa va depuneti cerere la mai multe gradinite...pentru sanse mai mari.
Eu am depus ieri 3 cereri si astept raspunsul pe 31 mai.
Toate gradinitele au zis ca au numarul de locuri deja ocupat, dar intotdeauna inscriu mai multi copii pentru ca multi se retrag pe parcurs, unii sunt mai bolnaviciosi si stau perioade mai mari acasa, unii mai pleca la bunici din cand in cand...si educatoarele au totusi nevoie de o frecventa minima de 15 copii la grupa.
iubu77 spune:
da gradi de langa sc 11 are program pana la 13..
eh ce sa zic cu terminatul.. cum s-au terminat ca inscrierile sunt intre 17 si 21 mai..ma deci io cand aud texte din astea atunci ma apuca.. Si eu stau in zona cami...si am auzit ca e buna gradinita..nu arata grozav..de ex cea din curtea bisericii e mult mai faina..
iar unei prietene i-a zis sa vina parca pe 20 pt inscrieri...
L-as inscrie si eu si la asta si astfel ar fi la 3:)))
CameliaBianca spune:
Am fost azi la gradi de pe monetariei, inscrierile sunt intre 21 si 25, din care 2 zile sunt week-end :). Directoarea nu venea azi, n-am inteles exact daca din cauza mitingului sau nu.
Ai dreptate iubu, au un stil unele gradinite, "s-au terminat inscrierile" si de fapt nici n-au inceput.
monicabo spune:
Am reusit la inscrierea la gradinita!
(mama cum suna!)
Asa ca din toamna suntem si noi gradinari la gupa mica
Sa vedem ce va fi, cum se va adapta copilul... pana atunci, cum zicea si teodora, continuam procesul de acomodare cu zona gradinitei (care e pe langa casa, la 5 min)
Multa bafta tuturor, numai dosare admise!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
roli25 spune:
Iubu, nici mie nu mi-a spus nimic de "rezultate". M-a chemat direct in august sa vad la ce educatoare au fost repartizati.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
monicabo spune:
Iubu, la gradinita nr 42, de pe Gala Galaction (perpendiculara pe str turda)
Inscrierile s-au facut in intervalul 10-14 mai, deci mai devreme decat povestiti voi de alte gradinite. Astazi au pus listele cu toate grupele de copii pt anul scolar.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mykymario spune:
sunt deja inscrisi cei care au fost recomandati de cineva,au fost prin cunostinte si relatii....sau cu mici atenti...si le-au dat raspunsul pe loc.......eu am fost la 5 gradinite si la nici una nu mi-a spus ca suntem deja inscrisi si nici fisa medicala nu mi-a dat nimeni.Au zis ca in cazul in care vom fi acceptati va trebui sa venim in august sa ne dea fisa ptr pediatru.