ATENTIE! Incep inscrierile la gradi pt. 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexionut spune:

Am si eu o intrebare azi mi-am inscries piticul la 2 gradinite dar nu mi-au cerut nici un act numai cerere de inscriere si mi s-a spus ca dosarul il voi depune cand se vor afisa listele daca a fost primit copilul. Mai este cineva in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Azi am depus si eu dosarul la gradinita nr.199 - Strop de roua. Mi s-au cerut doar actele afisate pe usa, fara dosar si am primit nr. de inregistrare. "Rezultatele" se vor afisa pe 2 iunie. Nu ni s-a comunicat nr. copiilor reinscrisi sau nr. de locuri prognozate pt grupa mica. N-am dat nicio atentie, asa ca asteptam ... si vedem dupa 2 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Am depus si eu dosarele fetitelor azi dimineata la prima ora. La gradi nr 56 de pe Popa Tatu. Nu era nimeni la inscriere pe la ora 10, directoarea era jos cu toate dosarele la vedere pe o masuta in holul dintre clase. Dansa are grupa mare anul acesta si era cu copiii la grupa. A fost f amabila, a spus ca au doar 20 de locuri dar ca nici anul trecut nu a fost mare bataie pe locuri si ca este o impresie gresita ca nu ar fi suficiente locuri, cel putin in sect 1, creata de faptul ca se depun dosarele la mai multe gradinite astfel aparand artificial mai multe solicitari.
I-am spus si eu ca cunosc cazuri in care in prima zi de inscriere "nu mai erau locuri" pt ca se ocupase directoarea de ele din iarna.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna,
am inscris si noi copilul azi la 2 gradinite-la 227 ni s-a comunicat ,,din start'' ca suntem respinsi pe motiv de varsta si ca putem lasa totusi dosarul.Eram al 27-lea copil inscris pe 20 de locuri.Directoarea parea mituibila,noi n-am dat nici flori macar.Ne-a spus ca ne va contacta ea dupa 15 septembrie,cand,cu siguranta se vor retrage copiii si il va inscrie atunci,ca va avea si varsta conforma.Pam-pam!

La 207,am intalnit o atmosfera f relaxata.Ne-a primit actele si ne-a sfatuit sa incepem sa facem drumul acesta mai des,sa se obisnuiasca copilul cu locatia si pe 28 mai sa venim sa o cunoastem pe d-na educatoare care ne va prelua copilul .Ne-a trimis acasa sa aducem juniorul sa-l cunoasca si dumneaei.Super cool!Am plecat de-acolo plutind pe-un nor!!!!!Si n-am dat decat un ,,buna ziua'' frumos si respectuos insotit de-un zambet laaarrggg!!!!!!Asa DA!!!!!!!!

Edit:-noi am optat in ambele cazuri pentru program scurt-pina la pranz.
Nr.de dosar ni s-a dat la ambele gradinite fara sa cerem.Am avut nr. 27 in ambele cazuri!Aveau bonuletele pt. nr de ordine pregatite!
Asa ca,imi permit sa sper si sa spun ca am copilul gradinar din toamna!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am depus dosarele pentru ambii copii (cerere de inscriere, adeverinte de salariat, copii dupa certificatele de nastere, copii dupa buletinele noastre). Ne-a dat fisele medicale sa le completam la pediatru.
Ni s-a spus sa venim in august sa vedem la ce educatoare au fost repartizati si sa aducem fisele medicale.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A, si ne-a dat si numere de dosare.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Sunt obligate sa preia toate dosarele...daca locuiti in zona gradinitei nici nu trebuie sa aveti emotii..va vor accepta dosarul fie ca vor fie ca nu vor.sunt obligati daca locuiti pe langa gradinita..eu am depus la 2 gradinite am cerut numere de inregistrare..cred ca 90% la una suntem admisi..am fost tare pe pozitie si nu m-am lasat..ne-a dat o fisa medicala sa o completam pentru toamna, un regulament de ordine interioara..
Nu am dat nimik niciunde..daca anul trecut ma duceam cu parfum sau altceva anul asta am decis sa nu dau nimik..e dreptul meu si asta le-am si zis clar directoarelor..
deci se poate fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Sunt obligate sa preia toate dosarele...daca locuiti in zona gradinitei nici nu trebuie sa aveti emotii..va vor accepta dosarul fie ca vor fie ca nu vor.sunt obligati daca locuiti pe langa gradinita..eu am depus la 2 gradinite am cerut numere de inregistrare..cred ca 90% la una suntem admisi..am fost tare pe pozitie si nu m-am lasat..ne-a dat o fisa medicala sa o completam pentru toamna, un regulament de ordine interioara..
Nu am dat nimik niciunde..daca anul trecut ma duceam cu parfum sau altceva anul asta am decis sa nu dau nimik..e dreptul meu si asta le-am si zis clar directoarelor..
deci se poate fetelor!!!

Da... dar sunt obligati sa le primeasca in limita locurilor disponibile .
La noi e imposibil sa ii admita pe toti 90-100 cand fizic exista doar 20 de locuri libere
Primesc toate dosarele iar dupa examinarea lor fac selectie pentru 20 de copii chiar daca majoritatea indeplinesc conditiile....
Asa ca e si o chestie de noroc. Au spus ca e foarte probabil sa ii admita in ordine alfabetica pe primi 20 ce indeplinesc criteriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

lala nu cred ca sunt 100 de inscrisi..asta zice ea..chiar asa toti copii din zona gradinitei fac 3-4 ani anul asta si vin toti la gradi?
si chiar daca ar fi asa teoretic si corect ar fi sa ii accepte pe cei care au frati acolo 1 lucru si apoi cei care stau cel mai aproape..ca nu or sta toti lipiti de gradinita..asta sunt motive si motive..
de ex la gradinita din curtea bisericii mavrogheni sau gradi de langa scoala 11 nu cred ca se ocupa cele 25 de locuri..ca ce am vazut eu grupele lor nu depasesc ca inscrisi 20..dar unele gradi care-s mai aglomerate baga tot felul de motive..Io oricum daca nu ma acceptau..io le faceam reclamatie sa ii verifice..daca totul era corect ok..dar sunt sigura ca juma din ei nu locuiesc in zona..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

iubu gradi de langa scoala 11 e cu orar redus? Mi-a fost recomandata de pediatrul fetelor dar totusi le-am dus la cea de pe Popa Tatu.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput