*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*
Raspunsuri - Pagina 7
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirtha Daniela spuneai ceva despre preferinte ???!!! Mdaa....Acum am ridicat-o din scaunul de masa. A refuzat orice leguma , orice desert - ma gandeam pe asta nu are cum sa il refuze. Primul cuvint pe care l-a racnit cand am pus-o in scaun si ultimul pina am ridicat-o din scaun a fost : pesheee (peste) ! Pai cum sa ii fac peste acum ca e congelat ??? Pina il decongelez , pina il mai si prepar.... L-am sunat pe sot sa ia si necongelat si dar gata preparat de la Real. Sper sa ajunga pina ii trece ora de masa. Am ridicat-o din scaun cu lacrimi de crocodil dupa pesheee! |
Si eu ma gandeam sa-ti zic sa fii fericita ca papa fructe si legume. Oricum Eva sta foarte bine la capitolul alimente diverse acceptate, iar preferinta pentru peste e salutara. Sa-ti zic ca Teodora a mancat numai piept pe teflon asta seara? Ah ... si paine cu unt ... ce sa zic ... mancare sanatoasa ... asta dupa ce la Bucuresti a scapat in tot soiul de alimente interzise gen muschi file, salam de sibiu si ciorba acrita cu bors knor , iar eu aveam pretentia sa manance iaurt, fructe sau lapte cu cereale .
Eva se apropie de 18 luni si, asa cum ai observat au loc schimbari masive, eu astept cu groaza momentul, stiu cum a fost la Bogdan, iar ea a fost rea la mancare si pana acum.
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui mav Noi suntem foarte bine, sanatosi, fericiti ca suntem impreuna si nu exista zi de la Dzeu fara sa-I multumim (de zeci de ori) pt tot ceea ce avem azi in viata noastra! |
Ma bucur ca sunteti sanatosi si te asteptam din cand in cand sa ne mai dai vesti despre voi.
mariana28 spune:
Salutare
Azi am facut tarta cu mere, nuci si miere, e bestialaaa, foarte, foarte buna si usor de facut.
Am intrat sa multumesc fetelor care au postat reteta,Anca, Miki multam mult, e pe gustul nostru
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!
elsels spune:
Salutare, mamici!
Ma primiti si pe mine pe aici?
Sunt mamica a doi baieti de 1 anisor si aproape 5 luni.
Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)
criss703 spune:
Elsels bine ai venit la noi cu gemenasii tai .Da-ne mai multe detalii despre voi (eventual poze ) sa va cunoastem , or sa te treaca fetele si in listuta cand au timp .
Oceanborn daaaa e cam aceiasi trici doar ca albastra evident
ca si ochii gagiului nostru italian .Azi am fost cu trici in oras/parc si cand am ajuns acasa a fost tristete mare sa o dam jos din ea ..a plans cu suspine , chiar ii place in ea !..poate pun si poze
Olivia burtica deocamdata plata , sper sa fie totul ok de acum in colo (fara neplacerile de la inceput )
Babyzapi l-ai ascuns pe Rapha de noi ? nu l-am mai vazut demult
ps.am pus si poze de astazi din parcul din cartier de astazi(Ocean e nou nu cred ca-l sti :) ) si de la plimbarea cu trici http://family.webshots.com/photo/2734577630104281140MhInMV
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
monicabo spune:
Nu am mai prea apucat sa scriu pe aici zilele astea. Asa ca
Hristos a inviat!
Elsels, bine ai venit!
Hera, bafta saptamana viitoare cu sarcina! Trebuie sa fie bine! Tot la Tutunaru mergi?
Mirtha, nu te pui cu personalitatea Evei! Sa stii ca ai dreptate, in jurul varstei de 1 an si jumatate au loc multe schimbari la copii. De perceptie, relatiile/interactiunea cu exteriorul (oameni, animale), experimenteaza anumite preferinte, temeri, oarece crize de personalitate..parca devin mai constienti de ceea ce se petrece in jurul los. Am experimentat asta la Andreea, oarece schimbari au aparut si la cea mica..mai astept si altele...om vedea. Oricum la Ana Maria a aparut un element nou, si anume modelul surorii mai mari...
Fetele sunt bine, fac multe prostii impreuna, colaboreaza, vorbesc intre ele (mai mult cea mare, cea mica doar asculta si raspunde si da sau nu)...
Nu mai scriu acum despre ele, ci pun ceva poze, dupa cum am promis demult:
http://www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=39
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Otiliav spune:
Neata!
Ocean, am impresia ca Thomas este osos de aici si impresia ca este slab dar nu este la 11kg.
Cris, ce bine va sta la plimbare, si tie in rosu
Monica, ai dus fetele la palat ? Ce dragute cum fac ele totul impreuna, inclusiv statul pe olita sau sarituri in tarc. A ce frumos le-ai prins www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=39&pos=43" target="_blank">aicisi www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=39&pos=44" target="_blank">aici, sunt
Elsels, bine ai venit!
Hera, bravo, e de bine, ne bucuram!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra
monicabo spune:
Otilia , merci pt aprecieri. Asa este, fetele fac multe lucruri impreuna, se iau una dupa alta (inclusiv la prostioare)
Le-am dus la Palatul Cotroceni, in octombrie, cand a fost ziua portilor deschise, s-a nimerit sa fie si o vreme placuta afara, asa ca ne-am plimbat mult prin curte.
Tu ce mai faci, cum te mai simti? Te-am tot citit pe aici, ma bucur ca ai reusit sa o intarci pe Elisa.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicus spune:
Am vazut o dragalasa de cozanacica, care ma da pe spate cu zambetul ei frumos. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
citat din mesajul lui criss703 ps.am pus si poze de astazi din parcul din cartier de astazi(Ocean e nou nu cred ca-l sti :) ) si de la plimbarea cu trici http://family.webshots.com/photo/2734577630104281140MhInMV |
monicabomai doua printese are ammi si tati. Adevarate domnsioare. Cum sparg ele oualele. Feliciatri pentru ambele printese frumoase. Ce bine ca se inteleg. Super.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
Pozele mele
miki01 spune:
Criss, tare dragalasa Sofiuca! Frumoase poze, cea cu zambiluta m-a topit! Tricicleta ati luat-o din Bucuresti?
Mariana, ma bucur ca v-a placut tarta! Acum sunt la regim dar mi-ai facut o pofta...
Elsels, bine ai venit! Frumoase nume au gemenasii mai ales ca au venit pe lume la o zi dupa Sf Mihail si Gavril.
Monicabo, ce jucause ai tu acolo? Asta este marele avantaj al fratilor apropiati de varsta, se joaca impreuna si pentru cel mic putere a exemplului mai mare nici ca exista. Tare bine trebuie sa le fie.
Si Andrei a inceput sa faca figuri la masa, laptele cu cereale abia-l mai accepta, cred ca de la 18 luni renuntam la el si trecem pe lapte de vaca.