Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Merci fetelor de primire! sarcina usoara tuturor, bebei la termen si sanatosi!

Cristina 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Otilia, n-are sens sa-ti mai spun, dar nu ma pot abtine, ai niste fete superbe si seamana atat de bine uitandu-ma la pozele unde aveau aceeasi varsta.

Pt arsuri stiu ca e permis Rennie, care isi face treaba, daca celelalte leacuri sunt depasite.

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Salutare delfinariu!

Ma bucur ca citesc numai vesti bune despre voi.

Rubia, felicitari pt grasunica! Sa va de-a DD multa sanatate in continuare!

Crispol, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!

Aelita, Otilia, Sheri, cat de mult am de invatat de la voi Multumuesc!

Fetelor, mi-am facut si eu o lista cu ce tb sa cumpar si ma gandeam sa ma duc in Europa (Dragonul rosu) sa cumpar hainutele... body-uri, pantalonasi scurti, costumase mai dragute (pt iesit la aer), 2 prosopele de baie, o paturica....si cam atat!,....cred
Voi ce ma sfatuiti? Se merita sa merg prin asa aglomeratie pt aceste lucruri?
La carrefour, am vazut un body 28 lei si mi s-a parut cam scumput
aaaaa.....si vreau sa ii iau numai din acelea care sa aiba capse si pe piept, nu care se baga pe cap, pt ca sunt sigura ca n-am sa ma descurc, am sa-l enervez
Voi ce spuneti?

De ieri am niste arsuri groaznice, zici ca am inghitit jar. Am baut lapte dulce si rece si s-au mai calmat.
Dar stiti cumva daca exista vreun medicament permis in sarcina pt arsuri?

Vineri merg la Bucuresti, la dr si la botezul nepotului. Abia astept! Si vreau sa ajung si la Ikea sa cumparam patutul si salteaua. Voi de unde le-ati luat sau de unde urmeaza sa le achizitionati? Imi puteti "vinde" un pont?

Va pup si va doresc o zi placuta!

tina 24+ cu Stefan

Salutare,

Eu una am mai intrat la magazine cu 12 lei orice produs..ideea e ca aia au de la Europa cumparata marfa.Am luat la weekend un set de baietel (pantalonasi + tricou + camasutza) cu 30lei. ( de la Constanta - nico stil parca ii zice la firma - nu vreau sa fie considerata reclama).o sa pun poze cu ce am laut la bebe.prea multe nu pot sa iau, fiindca o sa vina din america si bebe creste repede si cu siguranta mai primim hainutze.
Eu una m-am gandit la nume (si sotul - mai ales el ) si ne gandeam la Cristian Alexandru (vrem sa fie nume romanesc si de sfant).sotul imi tot zice ca se mai gandeste, ca mai vedem, dar el a ales numele..mai negociem..
Voi cum stiti: cand tre sa mai fac analize la sange si la pipi? Am inteles ca mai se face o eco importanta la 32 saptamani?mai ia sange dupa?
Si mai am o intrebare: am o colega aci gravidutza si ea (12 saptamani) si am inteles ca medicul a trimis-o la institutul de imunologie - ceva cu grupe de sange care nu se potrivesc...voi stiti ceva de asa ceva (grupe de sange imcopatibile) - ca noi nu am facut asa ceva.

M-am intins ca o pleasca .

Pupici

Laura 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Otilia, ai niste fete superbe!Au niste ochi de te baga in boala. sa le dai pup si de la mine ca-s tare dulci.
Denisa, vorbeste cu bebeii tai sa nu te mai sperie..noi te vrem aci cat mai mult ..sa vina pe lume cand trebuie..
Sheri: imi dai idei cu bebe care inoata.eu ziceam ca e barbatul nebun cand zicea ca vrea sa-l bage pe bebe la inotat in cada...cred ca le face bine sa se balaceasca asa.

Laura 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Laura, dr meu mi-a zis sa mai fac analize la 28 de sapt si sa ma duc la el la 30 de sapt.
Cat despre grupele de sange care nu se potrivesc, nu e vb de RH?
Si noi am ales un nume : Andrei, la al doilea nu ne intelegem deloc

Paula, 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tina, se merita daca ai timp si te poti trezi dimineata, ca parca se inchide devreme Dragonul.Si daca stai relativ aproape, desi stiu mamici si din Drumul Taberei veneau. Eu am mers acolo cand am facut cumparaturi pentru Ana, am mai scris ca am vazut seturi dragute la Obor si acelasi seturi le-am luat din Dragon la jumatate de pret. Atunci erau vreo 3 magazinase cu marfa de calitate, bumbac grosut, ca de chinezarii e plin. 28 RON pe un body obisnuit mi se pare mult, am impresia ca se dau foarte repede cele de la 10 RON, o firma romaneasca care aduc si in Cora si in Carrefour, un nume cu b, imi scapa acum. Anul trecut tin minte ca un set cu 2 body, costumas, salopeta, caciula, baveta si paturica mare se ducea inspre 100 RON in Obor, n-ar trebui sa fie mare diferenta acum.
Laurika, exista incompatibilitate Rh care are clar indicatie sa fie verificata in sarcina si incompatibilitate de grup sanguin. Incompatibilitatea de grup sanguin apare de exemplu daca mama are grupa O si copilul A (ca si tatal de exemplu ). Mama cu grupa O poate produce anticorpi impotriva copilului cu grupa A, B, AB pentru ca nu-i recunoaste prietenia grupei sa zicem (acelasi principiu ca in transfuzii). Acesti anticorpi insa nu apar decat in cazuri rare si nu-s asa puternici ca cei anti RH-.
Eu am A si sotul O atunci nu exista incompatibilitate de grup sanguin ca eu pot primi sange de la cineva cu grupa O, nu-l resping.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

dragele mele suntreti mortale cu felul in care va agitati cu cumparaturile!

pt fetele din buc va anunt ca iulie august sun luni fff calde, iar bb-ii in casa o sa ii tineti intr-un body fara maneci iar pt invelit veti avea nevoie de cel mult un cearceaf sau nimic!

asa ca nu va aruncati la cumparaturi ff multe 2-3 body-uri, 2-3 costumase din acelea care se incheie intre picioruse, o bluzita doua cu maneca lunga pt iesirile de seara, restul le veti cumpara pe parcurs in timpul plimbarilor de dimineata!

cat despre plimbari or sa fie dimineata devreme undeva incepand cu ora 7.30 si seara dupa 7.00, imi amintesc ca ieseam cu vlad afara de multeori pe la 20.30 si intram undeva dupa 22.30!

Eu ma gandesc ca imi va fi utila o umbrela suplimentara care sa se ataeze la carucior!

Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

O prietena de-a mea a cumparat in iarna un urson pt fetita ei, din piata din Bacau (de la un magazin de bbi, of course) si a dat 40 de lei, mi-a spus ca a vazut acelasi costum in Bucuresti, in nu stiu ce mall la un pret de mi-am facut cruce, aproape 200 RON..., aceeasi firma, eticheta, marime, la fel, asa ca, si eu sunt vanatoare de chilipiruri si nu ma dau pe spate numele magazinelor, calitatea primeaza.

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Noroc cu voi, ca daca r fi dupa mine si experienta cu vlad, magazinele de cumparaturi pot da faliment linistite!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

otilia, ai niste fetite superbe sa iti traiasca si sa fie sanatoase!

POZE VLADUT

Mergi la inceput