Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
rubia spune:
Hello
Am intrat sa anunt rezultatele de le morfofolgie,la 21 sapt si 3 zile printesa noastra nu pare a fi o balerina are 560 g ,dr a zis ca e grasunica.In rest totul este bine ,bebita ese sanatoasa si asta e tot ce a contat pt noi.Dupa PAste raportez o crestere si in kg-am luat 5 kg de la inceputul sarcinii,asa in conditiile in care in ultimele 2 sapt am luat 1,5 kg ,pp ca de la Tardyferon si Ca pe care le-am luat in plus pe langa complexul de Vit deja luat(nu include Fe si Ca).Sper ca n-o sa mai iau kg asa galopant mai ales ca am renuntat sa le mai iau, o sa iau mai rar.(ma refer la Fe si Ca).
Pupici si de la noi.

matusa77 spune:
Neata
Otilia ce fete frumoase, au fetisoare de nordice
sunt super dragute.
Noi ne gandeam sa facem contract pentru celule cu Biogenis
saptamana 24
Ducu
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
haha...mortale dovlecicile tale... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Atat de mare ca isi disputa teritoriul asa ca acum intra pe rand la baie, de fapt incerc sa o conving pe Ana sa intre Elisa in cea mica si ea in cea mare dar inca imi racesc gura degeaba ca are impresia ca a sorasii e mai buna, nu se uita la gabaritul ei Ana.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+
Iulia Alexandra
Otiliav spune:
Matusa, au fetisoare dar n-au deloc sange scandinav
. De Ana cel puti ntoata lumea se mira ca nu e norvegianca, mereu trebuie sa le reamintesc ca si romanii au fete frumoase 
Rubia, felicitari pentru vestile bune, chiar este grasunica 
Crispol, bine ai venit!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+
Iulia Alexandra
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Stiam de exercitiile Kegel ca ajuta, bune pt dilatatie, buni pt tot aparatul genital. Alina 23+ cu ![]() gargarita |
exercitiile Kegel sutn foarte bune, dar tipa la care merg eu la sport zice ca trebuie facute cam 100/zi
michelle1981 spune:
Otilia, de fiecare data ma topesc cand ma uit la fetitele tale
Ce simpatice sunt cand stau inghesuite in cadita aia 
Fetelor voi ati anuntat sefii cand intrati in prenatal?
Ca eu i-am spus azi ca voi intra de pe 1 iunie si parea cumva surprins si se gandea ca nu are timp sa gaseasca om nou

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu 
crispro spune:
| citat din mesajul lui matusa77 Neata Otilia ce fete frumoase, au fetisoare de nordice sunt super dragute.Noi ne gandeam sa facem contract pentru celule cu Biogenis saptamana 24 Ducu |
Cred ca nu e atat de importanta firma cu care faci contract pentru celule - toate ofera acelasi lucru, posibil doar pretul sa difere putin. Ce e foarte important e sa te asiguri ca medicul cu care vei naste a fost instruit in a lucra cu kitul de la firma respectiva. Am auzit de o mamica ce a nascut la Cluj, avea kitul de la o firma mai putin cunoscuta, iar medicii au refuzat sa ii recolteze celule, pentru ca nu au fost instruiti de firma respectiva. Iar firma respectiva nu a stipulat in contract ca se obliga sa instruiasca medicul... Graviduta nu a pierdut nimic financiar, pentru ca la majoritatea firmelor plata se face dupa confirmarea valabilitatii sangelui, insa a pierdut acea sansa unica de a-i recolta celule...
Cristina
25+ cu
Cris2010 spune:
Hristos a inviat! Adevarat a inviat!
Buna ziua, dragele mele! Am revenit si eu pe baricade. Mi-a fost dor de voi
.
Michelle, La multi ani! Multa sanatate si fericire. Sarcina usoara si bebe sanatos
.

Centura pt sustinerea burticii o poti gasi separat.
Am citit din urma printre randuri. Felicit fetele care au venit cu vesti bune. Am vazut si pozici de pozici.
Carla, ne dai emotii. Ma bucur ca esti bine.
Crispro, bine ai venit printre noi
.
VA
. O zi buna in continuare!
Cris
24+ cu
tina_80 spune:
Salutare delfinariu!
Ma bucur ca citesc numai vesti bune despre voi.
Rubia, felicitari pt grasunica!
Sa va de-a DD multa sanatate in continuare!
Crispol, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Aelita, Otilia, Sheri, cat de mult am de invatat de la voi
Multumuesc!
Fetelor, mi-am facut si eu o lista cu ce tb sa cumpar si ma gandeam sa ma duc in Europa (Dragonul rosu) sa cumpar hainutele... body-uri, pantalonasi scurti, costumase mai dragute (pt iesit la aer), 2 prosopele de baie, o paturica....si cam atat!,....cred
Voi ce ma sfatuiti? Se merita sa merg prin asa aglomeratie pt aceste lucruri?
La carrefour, am vazut un body 28 lei si mi s-a parut cam scumput
aaaaa.....si vreau sa ii iau numai din acelea care sa aiba capse si pe piept, nu care se baga pe cap, pt ca sunt sigura ca n-am sa ma descurc, am sa-l enervez![]()
Voi ce spuneti?
De ieri am niste arsuri groaznice, zici ca am inghitit jar. Am baut lapte dulce si rece si s-au mai calmat.
Dar stiti cumva daca exista vreun medicament permis in sarcina pt arsuri?
Vineri merg la Bucuresti, la dr si la botezul nepotului. Abia astept!
Si vreau sa ajung si la Ikea sa cumparam patutul si salteaua. Voi de unde le-ati luat sau de unde urmeaza sa le achizitionati? Imi puteti "vinde" un pont?
Va pup si va doresc o zi placuta!
tina
24+ cu
Stefan
crispro spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Salutare delfinariu! Ma bucur ca citesc numai vesti bune despre voi. ![]() Rubia, felicitari pt grasunica! Sa va de-a DD multa sanatate in continuare!Crispol, bine ai venit si sarcina usoara in continuare! ![]() Aelita, Otilia, Sheri, cat de mult am de invatat de la voi Multumuesc!Fetelor, mi-am facut si eu o lista cu ce tb sa cumpar si ma gandeam sa ma duc in Europa (Dragonul rosu) sa cumpar hainutele... body-uri, pantalonasi scurti, costumase mai dragute (pt iesit la aer), 2 prosopele de baie, o paturica....si cam atat!,....cred Voi ce ma sfatuiti? Se merita sa merg prin asa aglomeratie pt aceste lucruri? La carrefour, am vazut un body 28 lei si mi s-a parut cam scumput aaaaa.....si vreau sa ii iau numai din acelea care sa aiba capse si pe piept, nu care se baga pe cap, pt ca sunt sigura ca n-am sa ma descurc, am sa-l enervez Voi ce spuneti? De ieri am niste arsuri groaznice, zici ca am inghitit jar. Am baut lapte dulce si rece si s-au mai calmat. Dar stiti cumva daca exista vreun medicament permis in sarcina pt arsuri? Vineri merg la Bucuresti, la dr si la botezul nepotului. Abia astept! Va pup si va doresc o zi placuta! tina 24+ cu Stefan |
Sa stii ca la Carrefour gasesti lucrusoare, dar depinde de perioada. Eu am gasit body-uri 2 la 20 de lei, foarte dragute, exact cum zici tu - cu capse pe piept, sa nu stresez bebelu
Cu arsurile am avut si eu probleme de vreo 2 zile- di cauza maionezei si a sarmalelor pe care le-am papat cu o pofta
Am luat Rennie - recomandat de ginecolog. M-au lasat un pic, dar cel mai bine a functionat laptele...Cristina
25+ cu