Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello

de unde a-ti cumparat cearsafuri impermeabile?

Paula si eu am o lista, acum cand merg la Bucuresti vreau sa incepem sa cumparam cate ceva...ca pana acum nu am luat absolut nimic

Citat:
citat din mesajul lui Victo

salteaua, paula..:):) dc vrei de calitate, e vreo 2 mil lei.
patutul pliabil cred ca gasesti si mai ieftin, dc il vrei doar pt voiaj, n-are rost sa dai bani multi pe el.
lenjerii de pat, inclusiv 2 cearsafuri impermeabile.(au o fata cauciucata si nu intra pisu in saltea) eu pun intai acest cearsaf- pe care il schimb mai rar si apoi cearsaful normal, din bumbac.
la capitolul vanita de baie..eu nu am investit in ea, am folosit o vanita absolut normala.acuma fiecare va vedea cum se va descurca, noi i-am facut mereu baie impreuna, asa ca unul il tinea, celalalt il spala, deci copilul nu ramanea nesustinut in vanita.

Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007)

Oana 26+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, ti-am scis un PM, referitor la Nova Vita...

Paula, 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetelor, ce recomandati ca lenjerie pentru gravide care au dureri de spate? Am inteles ca sunt niste chiloti cu centura, insa costa 2 mil
Ce recomandati, ati mai auzit si de altceva? Am o prietena care se chinuie cu durerile.. are si burta mare..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Crispro, bine ai venit!

Eu am carutul sport cu landou si scoica, patutul il primesc, mai iau lucrusoare indispensabile... sterilizator este, pompa manuala este, pleduri, paturici sunt... Cateva bodi-uri si un costumas de smecher trebuiesc cumparate, bagajul de spital la gata si restul dupa ce vine pe lume strumful. Sunt conditionata de bugetul de criza.

Intreba cineva de CordBlood Center, noi vrem sa contactam de-acuma firma, avem nr. de tel, cred ca saptamana asta ii sunam.

Alina 23+ cu
gargarita

Alina, esti foarte harnica. Vad ca esti pregatita cu de toate. Am noroc si eu ca primesc un patut, o scoica, una alta de la cumnata mea (mamica de 1 an si 4 luni).
Am semnat deja contractul cu Cord Blood Center, ramane sa imi trimita acasa kitul pentru recoltare - undeva cu 6 saptamani inainte de DPN.

Cristina 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bine ai venit crispro! Sarcina usoara si nastere la termen!

Fetelor, ati gasit si alta firma de recoltare a celulelor stem?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata delfinariu.

Sheri ma bucur ca ai pus poze din baie, sa prinda si fetele curaj. Vad ca voi ati avut de la primul copil, noi de abia la al doilea ne-am desteptat ca asa e cel mai comod. Bine, in Ro cam toate apartamentele au cada, in Norvegia dusuri si iar dusuri de aceea am folosit cadita cu suport in primele 2 luni pana am plecat la Bucuresti. La intoarcere in Norvegia nu mai incapea in cadita de la masuta de infasat asa ca am pus in dus o piscinuta in care sta cu jucariile.
Am si e cateva poze cu Elisa in cada la Bucuresti, la 3 luni cand mi-am rupt spatele ca n-am intrat in cada cu ea la sedinta foto , si la 5 luni cand deja intra cu sora mai mare care avea grija sa o intoarca pe toate partile .

Crissy, deveghe, cum mai sunteti?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata delfinariu.

Sheri ma bucur ca ai pus poze din baie, sa prinda si fetele curaj. Vad ca voi ati avut de la primul copil, noi de abia la al doilea ne-am desteptat ca asa e cel mai comod. Bine, in Ro cam toate apartamentele au cada, in Norvegia dusuri si iar dusuri de aceea am folosit cadita cu suport in primele 2 luni pana am plecat la Bucuresti. La intoarcere in Norvegia nu mai incapea in cadita de la masuta de infasat asa ca am pus in dus o piscinuta in care sta cu jucariile.
Am si e cateva poze cu Elisa in cada la Bucuresti, la 3 luni cand mi-am rupt spatele ca n-am intrat in cada cu ea la sedinta foto , si la 5 luni cand deja intra cu sora mai mare care avea grija sa o intoarca pe toate partile .

Crissy, deveghe, cum mai sunteti?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

haha...mortale dovlecicile tale... da nu era prea mare piscinuta pt ele?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele care stati la case, cum se numesc aparatoarele alea care se pun la capatul scarilor si de unde se cumpara? Ca trebuie si eu sa iau dar nu am nici cea mai vaga idee cum se numesc sau de unde se cumpara, stiti ca niste portite la inceputul scarilor si la sfarsitul lor !

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu

Nu stiu cum se cheama dar poti gasi la IKEA. Eu acolo am cumparat. Se cheama poarta de siguranta.
uite aici http://www.ikea.ro/ro/Produse/112/1158/Produse_pentru_protectia_copiilor/PATRULL_SMIDIG.htm

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si24+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Hello

de unde a-ti cumparat cearsafuri impermeabile?

Paula si eu am o lista, acum cand merg la Bucuresti vreau sa incepem sa cumparam cate ceva...ca pana acum nu am luat absolut nimic

Citat:
citat din mesajul lui Victo

salteaua, paula..:):) dc vrei de calitate, e vreo 2 mil lei.
patutul pliabil cred ca gasesti si mai ieftin, dc il vrei doar pt voiaj, n-are rost sa dai bani multi pe el.
lenjerii de pat, inclusiv 2 cearsafuri impermeabile.(au o fata cauciucata si nu intra pisu in saltea) eu pun intai acest cearsaf- pe care il schimb mai rar si apoi cearsaful normal, din bumbac.
la capitolul vanita de baie..eu nu am investit in ea, am folosit o vanita absolut normala.acuma fiecare va vedea cum se va descurca, noi i-am facut mereu baie impreuna, asa ca unul il tinea, celalalt il spala, deci copilul nu ramanea nesustinut in vanita.

Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007)

Oana 26+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

sunt cele de la Happy, in orice hypermarket...sunt 12 bucati parca...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri ai gasit nume la fete?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput