Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
tina_80 spune:
Anca, dar cum sa am 2-3 bodyuri?
Eu am vazut la sora mea ca atunci cand bb mai face caca
, cateodata ii iese si din pampers si automat murdareste si body-ul. .....Cei drept nu se intimpla zilnic.
Pt inceput am spus sa am un total de 8-10 bady-uri, 3-4 perechi de pantaloni scurti si vreo 3 costumase mai dragute de iesit la plimbareala.
Sunt constienta ca ei cresc f repede si nu vreau nici sa arunc banii pe fereastra.
Voi ce spuneti? E ok?
tina
24+ cu
Stefan
bumblebee spune:
Tina, si eu cred ca trebuiesc cateva bodiuri pt casa, 8-10, ca oricum trebuiesc spalata, uscate, calcate... cred ca si mai multe, dar pt inceput imi par suficiente... la haine de plimbare nu iau decat 1 costumas, restul vad ce aduce maica-mea si ce mai primesc![]()
Alina
23+ cu 
gargarita
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Anca, dar cum sa am 2-3 bodyuri? tina 24+ cu Stefan |
o sa mai si primesti, eu ma refer pt primele zile-eu imi amintesc de la vlad ca ii puneam un maieut pe el vara pe caldurile acelea.
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
CarmenAlbu spune:
Eu am 10 body-uri foarte subtiri pentru 0-3 luni , 2 prosoape cu cap, o invelitoare subtire, o pereche de sandalute, una de pantofei ambele din bumbac,bodyuri gasiti la gap online foarte ieftine si toate din bumbacel 100%, mai gasiti la petitbateau cand au reducere tot cu preturi bune, in rest eu nu prea stiu de unde se mai pot lua, am fost la brandon si nu mi-au placut deloc pe langa faptul ca multe erau sintetice in proportie de aproape 50%,mai ales ca aici e aerul foarte uscat sunt calduri mari uscate desi distanta nu este mare, se incinge body pe ea!
Otilia sunt indragostita de nordicele tale!
La fel si cu Alexia!
Aelita ce mai faci?
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu 
CarmenAlbu spune:
Anca eu spre exemplu nu stau langa nici un magazin sa merg la cumparaturi cand scot pe bebe la plimbare, asa ca intre alaptatul cu program, cateva lucruri pentru mine , odihna alimentatie si sport nu vreau sa incep sa plang dupa una alta in nursery
,eu sunt cu lista![]()
, o duc in parculet, o las pe terasa acasa sa ia aer sub umbrela ca avem si o mini padurice in gradina si dorm langa ea!![]()
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu 
maya71 spune:
Burtici, am intrat sa va salut!
Traiesc deci exist?!... hmmmm, sunt cu creieri in pioneze.
Shery, Otilia... vreau sa dau timpul inapoi si sa ma puna si pe mine mama... va dau exeplu si are material didactic... sunt dementiale...

bumblebee spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Anca eu spre exemplu nu stau langa nici un magazin sa merg la cumparaturi cand scot pe bebe la plimbare, asa ca intre alaptatul cu program, cateva lucruri pentru mine , odihna alimentatie si sport nu vreau sa incep sa plang dupa una alta in nursery Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 23+ cu ![]() |
Ce fain o sa fie

Alina
23+ cu 
gargarita
ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Oana, ti-am scis un PM, referitor la Nova Vita... Paula, 24+ cu ![]() |
ti-am raspuns