Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
bumblebee spune:
Crispro, bine ai venit! 

Eu am carutul sport cu landou si scoica, patutul il primesc, mai iau lucrusoare indispensabile... sterilizator este, pompa manuala este, pleduri, paturici sunt... Cateva bodi-uri si un costumas de smecher trebuiesc cumparate, bagajul de spital la gata si restul dupa ce vine pe lume strumful. Sunt conditionata de bugetul de criza.
Intreba cineva de CordBlood Center, noi vrem sa contactam de-acuma firma, avem nr. de tel, cred ca saptamana asta ii sunam.
Alina
23+ cu 
gargarita
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad cat despre concediu pre natal cica se poate lua de la 28s! |
Corect! Eu inreu din 27 sapt ca nasc mai devreme! Dr de familie a fost de acord. M-am dus cu teancul de legi la mine dar nu le-a frunzarit ca era coada mare
Shery
24
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetele care stati la case, cum se numesc aparatoarele alea care se pun la capatul scarilor si de unde se cumpara? Ca trebuie si eu sa iau dar nu am nici cea mai vaga idee cum se numesc sau de unde se cumpara, stiti ca niste portite la inceputul scarilor si la sfarsitul lor ! Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 22+ cu ![]() |
gasesti la articole pt siguranta bebe...daca te referi la asa ceva:
RECLAMA
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
27+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
Carmen
, nu stiu cum se numeste sistemul ala de aparare... dar la capitolul asta, sunt multe lucruri pe care eu una tre' sa le iau, dar asta mai in timp, pe masura ce umblam in premergator, ehhh, multe lucruri cu siguranta nici nu am luat in calcul
, in timp le-oi invata si m-oi adapta...
Acum cat am fost la Tulca, mama cumatrului nostru m-a luat saraca de-oparte si saracuta m-a intrebat cum o sa fac fata cu bb singurica, ca par asa de calma si moale
, n-am luat-o in nume de rau pt ca stiu sigur ca nu a fost cu nicio intentie ascunsa, dar eu zic ca totusi o sa ma descurc, ca pana la urma bble meu e facut special pt mine... nu?!
Alina
23+ cu 
gargarita
matusa77 spune:
eu sunt sigura ca te vei descurca cu bebe stai linistita, eu abia astept sa treaca timpul si sa-l am in casa pe bebe, unii spun sa te bucuri de perioada sarcinii ca e partea cea mai linistita eu vreau partea nelinistita cu hainute murdare, plansete si biberoane, trezit noaptea etc
saptamana 24
Ducu
Sheritra spune:
Noi n-am folosit nici un fel de cadita, facut baita sotul pana la 7 luni cu Alesia zi de zi, apoi a stat singurica in fund in cada cu pres special de cada anti-derapare, sau cu mine, etc.
Ideea e ca baia ei a fost mereu in jur de juma de ora.
Iar pana la 6 luni a inotat pur si simplu, se nasc cu acest instinct. Era demential, adica nici nu-si tinea gatul drept, de mers nici vorba, si s-o vezi inotand! Nu am avut nici un stres cu apa in urechi, ca se mai scufunda dar iesea singura, n-a facut nici o otita!
Era distractia serii. Acum se pregateste pt doua ratuste!
Cam asa ceva:
http://good-times.webshots.com/photo/2163826900102353487AafjSV
Shery
24
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
CarmenAlbu spune:
Hahaha Bumblee, mie asa imi zicde toata lumea ca sunt prea artistica, ba primesc sfaturi chiar de baza unii imi spun ca va trebui sa si iasa si o sa doara putin
, dar eu cred ca o sa fac fata mai mult decat bine, am sot, fac mancare, ma ocup de decorari, mai am si 2 servicii si sunt si gravida pe deasupra , fac si piata si imi ramane suficient timp liber
Eladea mersi frumos!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu 
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetele care stati la case, cum se numesc aparatoarele alea care se pun la capatul scarilor si de unde se cumpara? Ca trebuie si eu sa iau dar nu am nici cea mai vaga idee cum se numesc sau de unde se cumpara, stiti ca niste portite la inceputul scarilor si la sfarsitul lor ! Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 22+ cu ![]() |
Eu n-am mai gaurit peretii, am pus plasa de tantari paravan proptita de un ghiveci imens de flori la parter si gata, ca sus n-am lasat-o pana la 2 ani nesupravegheata, si nu ca n-aveam usita, ci pt ca mergea la bare si baga capul prin ele ca sa vada jos, putea cadea f usor (n-a fost un copil dolofan) cand am vazut-o mi-a inghetat inima.
Vecina mea are dar tot cu grija sta si la panda, intr-o sapt a invatat sa desfaca zavorul si pleca lelea pe scari. Le-a luat de la Ikea, sunt cam inestetice.
Shery
24
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
matusa77 spune:
Sheri fetita ta inota in cada? sau nu am inteles bine
va
de noapte buna megem la dus, pe maine.
saptamana 24
Ducu