Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici dragi, bine v/am regasit!
Va de noapte buna!
Sunt 'franta' si incerc sa ma 'pun la reancarcat' adica ... dupa cum vedeti am emoticonuri, am reusit sa le aduc acasa pe bagabele (sa nu abuzez de ele prea mult ca pe urma ma acuza de 'abuz in serviciu'...ups)

Dragaicoooo, mi/era dor de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Burtici dragi, bine v/am regasit!
Va de noapte buna!
Sunt 'franta' si incerc sa ma 'pun la reancarcat' adica ... dupa cum vedeti am emoticonuri, am reusit sa le aduc acasa pe bagabele (sa nu abuzez de ele prea mult ca pe urma ma acuza de 'abuz in serviciu'...ups)

Dragaicoooo, mi/era dor de tine...

...scuze, reincarcat a vrut sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Sheri fetita ta inota in cada? sau nu am inteles bine

va de noapte buna megem la dus, pe maine.

saptamana 24 Ducu

Da, pana la 6 luni inoata singurei din instinct, n-au frica de apa si se ridica la suprafata, nu respira sub apa, trebuie doar sustinuta barbia deasupra apei, restul fac ei, se imping cu picioarele in marginea cazii pt viteza, e bestial! Inoata exact ca broscutele, cu picioarele din spate cracanate si caineste cu mainile, si cu fata super concentrata .
Veneau prietenii si vecinii la noi in vizita numai seara sa se uite la spectacol. Al meu in slipii de mare gala facea onorurile ! E instictul din burtica de inot in lichidul amniotic.

Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Sheri pozele cu fetita in cada sunt dementiale

ati pus-o in cada si inota pur si simplu?

Bulina 26+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Am vazut pozele sunt bestiale,
Acum chiar pa

saptamana 24 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Sherry, ce minunatie, si eu as vrea sa o pun asa, o sa ma sfatuiesc cu tine la momentul potrivit!
Nu am nici cea mai mica intentie sa gauresc peretii, o voi lasa sa stea in tarc jos ca am o spatiu!! sotul precaut ma pune sa cumpar deastea vrea si protectoare de prize!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele cele care nasteti natural vizionati videouri demonstrative despre perineal massage , s-a demonstrat ca practicat din sapt 36 nu ne mai rupem si deci nu mai e nevoie de taietura, este de fapt un masaj de largire!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, ne mai strangem dup-aia?

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna seara,mai ma tineti minte?eu nu v-am uitat si am intrat sa va urez HRISTOS A INVIAT!si LA MULTI ANI tuturor celor care s-au sarbatorit sau se vor sarbatorii
pupicei multi pe burtici si sarcina usoara in continuare
BELU,pupicei la cuculetz,superbe poze,de fapt la toate,niste burtici superbe si bebei pe masura

22+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Stiam de exercitiile Kegel ca ajuta, bune pt dilatatie, buni pt tot aparatul genital.

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput