Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Carmen legat de detergentul de bebei: mie mi-au zis prietenele mele ca nu spala f bine si nu au cumparat cel mai ieftin detergent.Pana la urma au spalat hainutele cu detergent normal,limpezit ffff bine.Si pielea bebeilor e super ok.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria siMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

eu de cand era eric mic folosesc detergent pt bebe la el (sano maxima sensitivve)...si n-am avut pb... acum am luat Persil sensitive plus, care e bun si pt hainele noastre si ale copiilor..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ce ma bucur sa citesc si alte pareri despre patut, landou etc., ca sunt cam in ceata. Eu stiu ca scoica si scaunul auto sunt amandoua pt transport cu auto, doar ca scoica poate fi folosita cam pana la 6 luni (si poate fi achizitionata odata cu caruciorul), iar scaunul auto e de la 6 luni la 3 ani. Iar cu patutul, si eu imi iau unul cu plasa, pentru a nu se lovi copilul. Aud tot felul de povesti cu lovituri la patuturile de lemn...

daca ai acele aparatori laterale pt patut, nu e nici un risc de lovire...oricum cat e mic e linsitit,nu se invarte in pat... pana cand incepe sa se ridice si sa se loveasca, mai e...iar atunci aparatorile sunt bune...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata si de la noi dragele mele.

Fetelor ieri am avut o zi miscacioasa rau de tot, au dansat toata ziua, la acupunctura abia am stat pe masa aia, zici ca dansau samba la mine in burta.
La culcare la fel nu am putut adormi, ce m-a speriat cel mai tare e ca simteam niste lovituri sincronice, ca si cum se zbatea puternic un muchi, apoi nimic dintr-o data.
Va dati seama cate ganduri, daca se zbate, daca are cordonul in jurul gatului pana la urma am adormit, acum abia m-am trezit si nu am simtit miscari, astept sa vad daca misca, maine dimineata la ora 8 sunt la doctor pentru ecografia morfofetala.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si Mara Beatrix

Dragaica, o fii ceva de la luna ca si al meu guguloi s-a dat dea rostogolul, a impartit lovituri de karate si asta ore in sir de m-a speriat bine de tot . Asta dupa ce pina acuma de abia il simteam din cind in cind....

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ce ma bucur sa citesc si alte pareri despre patut, landou etc., ca sunt cam in ceata. Eu stiu ca scoica si scaunul auto sunt amandoua pt transport cu auto, doar ca scoica poate fi folosita cam pana la 6 luni (si poate fi achizitionata odata cu caruciorul), iar scaunul auto e de la 6 luni la 3 ani. Iar cu patutul, si eu imi iau unul cu plasa, pentru a nu se lovi copilul. Aud tot felul de povesti cu lovituri la patuturile de lemn...

vlad a stat in cos pana la 2,6 ani!

Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Noi planificam patut de lemn care se transforma mai apoi in patut obisnuit si cindva si un patut pliant pt concedii si excurisii.

Planuieste cineva sa ia "tarc"? Pe mine m-ar tenta pt acele minute cind ma duc la baie / bucatarie / usa / telefon...

------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata si de la noi dragele mele.

Fetelor ieri am avut o zi miscacioasa rau de tot, au dansat toata ziua, la acupunctura abia am stat pe masa aia, zici ca dansau samba la mine in burta.
La culcare la fel nu am putut adormi, ce m-a speriat cel mai tare e ca simteam niste lovituri sincronice, ca si cum se zbatea puternic un muchi, apoi nimic dintr-o data.
Va dati seama cate ganduri, daca se zbate, daca are cordonul in jurul gatului pana la urma am adormit, acum abia m-am trezit si nu am simtit miscari, astept sa vad daca misca, maine dimineata la ora 8 sunt la doctor pentru ecografia morfofetala.

Dragaica, o fii ceva de la luna ca si al meu guguloi s-a dat dea rostogolul, a impartit lovituri de karate si asta ore in sir de m-a speriat bine de tot . Asta dupa ce pina acuma de abia il simteam din cind in cind....

------------------

Nu stiu ce-o fi da m-am stresat rau de tot, dupa o runda de boceala si 3-4 telefoane la sot m-am mai calmat.
I-am simtit pe amandoi da nu ca ieri, asa firav......macar stiu ca sunt acolo, simt ca nu trece mai repede ziua.

Pe 16 am programare la clinica privata pentru a 2a ecografie morfologica, partea mai nasoala e ca tre sa cer medicului meu trimitere si mi-e rusine , mi-e teama ca o sa se supere, o sa zica ca n-am incredere in el etc.
Am sa vad maine pe unde-mi scot camasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Ce patuturi luati? Din lemn sau pliante? Mamicilor, ce recomandati? Ma pun pe cumparaturi, ma gandeam zilele astea, daca nasc prematur, ce fac, ca eu nu am cumparat chiar nimic...

Paula, 24+ cu

noua nasii ne-au spus ca cel mai bine e sa fie din lemn, cu 3 pozitii de reglare a saltelutei, in functie de varsta la bebe, si preferabil cu o fata detasabila...ca mai incolo sa se poata folosi si ca patut

[/quote]

Sunt de acord ci Victo ca vei avea nevoie si de tarc, pt deplasari, vizite (somnicul de pranz) etc. E un rai sa-ti inveti copilul sa doarma singur, multa libertate si relaxare la cap. Aalesia nici nu poate dormi cu noi, nici noi cu ea, noi suntem la al treilea pat deja, praf le-am tefacut pe celelalte in vizite.

Shery 24 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Asa, cu durerile de picioare, va spuneam ca ma dureau de muream, zici ca mi le taia cu cutitul.
De cateva zile iau ceai de codite cirese (vorbea cineva pe aici de el) si chiar e bestial, n-am luat nik in greutate zilele astea, si nu ma mai dor icioarele chiar daca merg 15 min pe jos! Atata ca te pisi intr-o veselie, sa va luati stocuri de hartie igienica, si faci frate nu te incurci, asa ca-s tare happy !
Acum astept sa-mi aduca sotul din ce;l special de gravide, poate-i si mai bun!

de unde ai luat ceai de codite de cirese? de la plafar sau ai avut to codite acasa? si ce fel de ceai de gravide este? ti l-a recomadat doctorul?

De la plafar, codite intregi nu pliculete.
Cel de la gravide e de la FARES, are o gravida pe el, se numeste ceai diuretic pt gravide.
Am citit tot pe forum despre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Noi planificam patut de lemn care se transforma mai apoi in patut obisnuit si cindva si un patut pliant pt concedii si excurisii.

Planuieste cineva sa ia "tarc"? Pe mine m-ar tenta pt acele minute cind ma duc la baie / bucatarie / usa / telefon...

------------------

Eu planuiesc dar de la 4-6 luni incolo!
Tarc unde sa se si joace!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele care stati la case, cum se numesc aparatoarele alea care se pun la capatul scarilor si de unde se cumpara? Ca trebuie si eu sa iau dar nu am nici cea mai vaga idee cum se numesc sau de unde se cumpara, stiti ca niste portite la inceputul scarilor si la sfarsitul lor !

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu

Mergi la inceput