Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

din experienta pt mine prioritatiele sunt asa:

carucior
patut
cosulet pt masina, stat in cas, etc!

trebuie sa mai cumpere si nasii cate ceva, matusi, unchi, bunici, o sa le fac lista ca tot vor cumpara cate ceva pt bb sa cumpere ce am nevoie.

Hainute voi primi oricum!

Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Anca imi place cum gandesti, foarte practic!
Eu ma simt cam aiurea ca nu am in plan sa cumpar mai nimic, fiind al treilea copil si tot fata.
Dar asta nu ma impiedica sa va admir achizitiile. Mi-au placut foarte mult lucrusoarele luate de Carmen, culori pastelate, imi inchipui deja o domnisoara delicata intr-o camera amenajata cu mult bun gust.
Asa daca vreau pot bineinteles sa mai schimb decorul, de exemplu in loc sa folosesc pentru patut aparatoarele roz cu inimioare ramase de la Elisa sa iau altele cu un imprimeu diferit dar astea-s deja mofturi.
Hai ca mi-am adus aminte ca am de luat ceva, un biberon Avent, atat unul cumpar sa fie in casa ca nu stiu daca il voi folosi. La Elisa am avut unul si il tot caram in parc in speranta ca o voi face sa bea apa din el, ea se juca cu tetina cu limba si radea. Pana intr-o zi cand l-am pierdut si fata mea s-a gandit ca prefera sa bea apa din canuta, bine si asa.
Si ca sa urmam traditia, un set cu 10 piese de nou-nascut, sa aibe garderoba noua cand o scot din spital. Ca dupa aceea trecem la sacii de haine ramasi de la sagetele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

otilia, si eu sunt in aceeasi situatie... n-am de cumparat decat niste hainute...ca totusi, nu se potrivesc cu ale lui Eric de cand era mic...si noi, ca si voi, ne-am nascut iarna, iar asta micu vine vara...cel putin o vreme vor trebui niste hainute la cel mic...

in plus vreau o pompa de san manuala de la Avent (asta vine cu tot cu biberon)... si niste chestii strict indispensabile..pampers, scutece absorbante pt schimbat copilu, maruntisuri... eu nu mai schimb nici un decor...e f bine cum e asa...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Acum la al treilea copil imi surade ideea sa pun bb in leagan, cam www.barnashus.no/nettbutikk/detaljer/barnerom/vugge/heltre-vugge.html" target="_blank">asa, ar fi varianta care ocupa cel mai putin spatiu in camera, plus ca bb sta inghesuit asa cum e obisnuit in burta si cand incepe plansul doar intind mana si imping putin.

Foarte dragut balansoarul, chiar vorbesti serios ca te gandesti sa-l iei pe post de pat? Cand se va misca ea, nu e va misca si balansoarul?
Iar de tummy tubs, ce sa mai zic, cate lucruri exista, si toate sunt dragute. Dar in lighenutul ala ingust, cum mai ai loc sa-l si speli? Sau il bagi acolo si gata, se simte bine si asta e tot ce conteaza?

Vroiam sa te mai intreb daca aplici si tu obiceiurile scandinave in ceea ce priveste lasatul bebelusilor la dormit in aer liber, chiar si atunci cand nu este foarte cald.
Eu ma tot gandesc la obiceiurile astea, si sper sa am puterea sa-l las pe bebe sa se caleasca, sa poarte caciula doar cand e foarte frig, asa, ca puii de scandinavi.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

eladea, racusor am avut si eu dureri ca cele descrise de voi, greu de suportat, si numai noaptea.Ma trezeam noaptea de durere surda, ma durea muschiul, si trebuia sa inventez tot felul de miscari ca sa mai treaca.
La mine s-au diminuat mult prin miscare in piscina si stat la soare in vacanta, nu m-au durut deloc. Acum au revenit, dar sunt mult mai rare, iar doctorul meu nu si-a facut nicio grija, asa ca stau si eu linistita, astept sa-mi fac abonament la piscina.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

MICHELLE LA MULTI ANI!!!!!!!!!SCUZE de intarziere!!!!!!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria siMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eladea, eu nu cumpar separat scaunelul asta pt masina, e inclus in pretul caruciorului, ca eu as lua incepand cu baza, dar nu cred ca pot alege...
Buuuun, deci mai tb sa ma interesez daca scaunul de masina se poate folosi si pt nou nascuti, tb sa sun la Chicco, pt ca pe net nu am gasit informatia asta...si atunci nu mai cumpar cosuletul pt nou nascut. Cosuletul asta e ceva in care sta culcat copilul, e ceva ce seamana cu un landou...nu stiu sa pun link-uri sa iti dai seama la ce ma refer, Otilia
Si mai intai cred ca voi lua patutul pliant, si apoi cand creste ii voi lua din lemn, ca m-a speriat Otilia , cand a zis ca isi poate prinde piciorusele intre gratii sau sa se loveasca...Devin paranoica
Ce m-as face fara voi!!!!!!!!
Bine ai venit CrisPro sarcina usoara in continuare

Paula, 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Vaaai cate pagini in cateva ore, ce vrenicute!!!
Legat de cadite puteti sa luati suportul acela galben care se lipeste in cadita, sau direct in cada , pemine cadita si suportul m-au costat 20 euro, mai ales ca se folosesc cateva luni nu este necesar sa platiti mult!
Otilia
Eu azi am fost la cumparaturi produse de curatat casa si am luat si detergent pt bebelusi si balsam , bag de seama ca mai mult de 3 ore nu pot sa ma plimb pe jos, sunt literalmente epuizata, trebuie sa-mi fac timp de viena si sa termin cumparaturile inainte de 1 iunie ca sa ma odihnesc pt ca sunt sigura ca atunci nu voi avea vointa/energie pt nimic!

Eu am luat patut din lemn care se transforma in birou ulterior si am luat pat de fetita pt mai tarziu le-am inclus in mobilier daca soacra a fost asa de draguta!
Ce vad eu necesar la patuturile din lemn sunt aparatoarele de interior mai ales la mamele de baieti , si asta e sfat de la soacra-mea ca sotul cica facea tumbe pe acolo si dupa vreo 2 cucuie i-a cumparat, iar cine are baiat ar fi mai indicat sa aiba patut din lemn sunt mai solide iar neastamparatii nu cad cu ele (a cazut unul al prietenei pe la 7 luni deja nu mai avea stare), acum si daca o fi vreo fetita nazdravana, mai tine si de buget!
Otilia imi place mult leaganul, am comandat si eu unul de panza cu baza de lemn, usor pe care il voi duce peste tot prin casa si il voi folosi si pe post de portabil pt calatorii sunt mega incantata de el!!!!! Al tau e mai solid cred ca si mai rezistent!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu

Mergi la inceput

ce misto e Tummy Tub !!!dar cum speli bebelu pe fund??

Mergi la inceput

Carmen legat de detergentul de bebei: mie mi-au zis prietenele mele ca nu spala f bine si nu au cumparat cel mai ieftin detergent.Pana la urma au spalat hainutele cu detergent normal,limpezit ffff bine.Si pielea bebeilor e super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

ce misto e Tummy Tub !!!dar cum speli bebelu pe fund??

Eu cred ca e si mai utila decat cea clasica pt ca il sapunesti si il bagi in apa si nu ii mai e frica chiar ii poti pune si dusu'n cap cu temperatura potrivita cu o mana il tii si cu alta dus
Pe urma se poate folosi la scosul hainelor din masina de spalat ! Eu ii fac promo si am luat deailalta
Cu detergentul doar hainutele astea primele le spal asa , nu era mai scump e ariel de copii asa ca au acewlasi pret, am luat o cutie sa vad cum o fi si va spun!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ce ma bucur sa citesc si alte pareri despre patut, landou etc., ca sunt cam in ceata. Eu stiu ca scoica si scaunul auto sunt amandoua pt transport cu auto, doar ca scoica poate fi folosita cam pana la 6 luni (si poate fi achizitionata odata cu caruciorul), iar scaunul auto e de la 6 luni la 3 ani. Iar cu patutul, si eu imi iau unul cu plasa, pentru a nu se lovi copilul. Aud tot felul de povesti cu lovituri la patuturile de lemn...

Mergi la inceput