Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Mi-am facut lista care arata cam asa: 1. patut lemn - cca 600 lei patut pliabil - cca 500 lei 2. Carucior +scaun masina - cca 1200 lei 3. balansoar - cca 520 lei 4. cosulet nou nascut - cca 150 lei 5. cadita baie - cca 150 ron. Preturile le-am luat de pe net.Astea sunt lucrurile care imi tb neaparat, apoi urmeaza cele mai marunte...Am uitat ceva din astea ? Paula, 24+ cu ![]() |
Paula, dar de ce ai nevoie de cosulet nou nascut? e diferit de landoul de la carut?
cred ca patutul pliabil poti sa il iei mai incolo, cand planuiesti prima iesire cu bebe....
Bulina
26+ cu
poznas
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo andreea, mama..welcome to the club! :) las, ca in iulie scapam. 1 IUNIE e si la mine finishul la job, in speranta ca ultimele 2 sapt din mai vor fi asa, mai lejere..sa speram, dc nu, CM. hai ca iaca 7 zile din aprilie au si trecut :):) vin imediat Rusaliile mai avem o zi libera.. ioi..nu credeam ca o sa ajung sa numar asa zilele si saptamanile.. Paula cu Mihai 26+ si Stefan (30 oct. 2007) |
paula, eu cred ca in iunie scap..si sper sa fie asa...
e ciudat ca doar daca stau in pat si apoi ma ridic in picioare, atunci ma iau durerile...
musai tre sa-mi cumpar perna aia de gravi..paula, poti sa-l legeni pe bebe si in scoica de masina, cum zicea Anca...si chiar daca mai tarziu vrei sa-i iei balansoar, o poti face dupa cateva luni, nu musai acum...
eu l-am culcat pe Eric cat era mic in landoul de la carucior...o vreme..era super ok asa...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
27+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca_vlad spune:
din experienta pt mine prioritatiele sunt asa:
carucior
patut
cosulet pt masina, stat in cas, etc!
trebuie sa mai cumpere si nasii cate ceva, matusi, unchi, bunici, o sa le fac lista ca tot vor cumpara cate ceva pt bb sa cumpere ce am nevoie.
Hainute voi primi oricum!
Anca +21s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
crispro spune:
Salutare, burtici! Va citesc de ceva vreme, sunt si eu o viitoare mamica de iulie. Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
racusor2010 spune:
Andreea si eu am durerile astea de gambe...si la risc de tromboza ma gandeam si eu...
mai ales ca pe net scrie ca daca ai dureri de gambe si simti picioarele grele sa suni doctorul 
eu nu l-am sunat, ca parca nu sunt asa mari durerile si nici nu am edeme (cum descriau pe net tromboza)...retin apa, dar nu am picioarele exagerat de umflate...asa ca sper sa fie ok....
am zis doar ca urmaresc cum evolueaza si doar daca ma dor in continuare mai rau, il sun pe doctor...
Bulina
26+ cu
poznas
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad din experienta pt mine prioritatiele sunt asa: carucior patut cosulet pt masina, stat in cas, etc! trebuie sa mai cumpere si nasii cate ceva, matusi, unchi, bunici, o sa le fac lista ca tot vor cumpara cate ceva pt bb sa cumpere ce am nevoie. Hainute voi primi oricum! Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |

Anca imi place cum gandesti, foarte practic!
Eu ma simt cam aiurea ca nu am in plan sa cumpar mai nimic, fiind al treilea copil si tot fata.
Dar asta nu ma impiedica sa va admir achizitiile. Mi-au placut foarte mult lucrusoarele luate de Carmen, culori pastelate, imi inchipui deja o domnisoara delicata intr-o camera amenajata cu mult bun gust.
Asa daca vreau pot bineinteles sa mai schimb decorul, de exemplu in loc sa folosesc pentru patut aparatoarele roz cu inimioare ramase de la Elisa sa iau altele cu un imprimeu diferit dar astea-s deja mofturi.
Hai ca mi-am adus aminte ca am de luat ceva, un biberon Avent, atat unul cumpar
Si ca sa urmam traditia, un set cu 10 piese de nou-nascut, sa aibe garderoba noua cand o scot din spital. Ca dupa aceea trecem la sacii de haine ramasi de la sagetele.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+
Iulia Alexandra
paula_m spune:
Racusor,Otilia nu mai iau landou, si de aceea m-am gandit ca imi tb cosulet pt nou nascut, sa-l transport cu masina. Tb sa vad scaunelul de masina daca se poate folosi de la nastere...
Anca, nu ma supar, de aceea am si pus lista pe forum, sa mai imi spuneti si voi ce credeti ca eu habar nu am. Cat despre balansor am gasit un model pe net, care se transforma apoi in scaun pt masa...mi s-a parut f interesant.
Si eu mai impart lista cu ce tb sa achizitionez , pe la bunici, neamuri, etc...decat sa-mi cumpere ceva de ce nu am nevoie, prefer sa ma asigur ca nu sunt bani aruncati.
Paula,
24+ cu 
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Racusor,Otilia nu mai iau landou, si de aceea m-am gandit ca imi tb cosulet pt nou nascut, sa-l transport cu masina. Tb sa vad scaunelul de masina daca se poate folosi de la nastere... Anca, nu ma supar, de aceea am si pus lista pe forum, sa mai imi spuneti si voi ce credeti ca eu habar nu am. Cat despre balansor am gasit un model pe net, care se transforma apoi in scaun pt masa...mi s-a parut f interesant. Si eu mai impart lista cu ce tb sa achizitionez , pe la bunici, neamuri, etc...decat sa-mi cumpere ceva de ce nu am nevoie, prefer sa ma asigur ca nu sunt bani aruncati. Paula, 24+ cu ![]() |
Paula, asa cum iti scriam mai sus, sunt scaunele/scoica de masina grupa 0+...acelea se folosesc incepand de la nastere...si e bine sa iei cu baza, sunt mai sigure si mai stabile in masina...
27+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Otiliav spune:
Paula, atunci cosulet este ceea ce numesc eu scoica sau scaun auto pentru nou nascuti, 0+.
Daca nu iei carut cu scoica 0+ ai varianta sa iei de la inceput un scaun de masina bun pana la 18 kg, scapi de grija transportului pana pe la 3 ani.
Landourile sunt foarte putine care sunt certificate pentru transport rutier si in caz ca se pot pune in masina au nevoie de centuri si parca am cititi ca si de o plasa care se pune deasupra landoului. Landoul e pentru plimbari lungi in parcuri si malluri sa doarma bb bine mersi si noi sa chletuim banii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+
Iulia Alexandra
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Andreea si eu am durerile astea de gambe...si la risc de tromboza ma gandeam si eu... mai ales ca pe net scrie ca daca ai dureri de gambe si simti picioarele grele sa suni doctorul ![]() eu nu l-am sunat, ca parca nu sunt asa mari durerile si nici nu am edeme (cum descriau pe net tromboza)...retin apa, dar nu am picioarele exagerat de umflate...asa ca sper sa fie ok.... am zis doar ca urmaresc cum evolueaza si doar daca ma dor in continuare mai rau, il sun pe doctor... Bulina 26+ cu poznas |
pt linsitea mea, eu o sa intreb la urmatorul control despre ce e vorba... paote imi da iar Aspenter...sa vedem...chestia e ca nu e neaparat durere, e ca o blocare de mushci, ceva de genu...asa ca musai tre sa misc piciorul sa-mi dispara...si dispare in cateva secunde...si ciudat e ca doar noaptea patesc asta...
oare eco doppler se paote face in sarcina? eu cred ca da...sa vedem...
27+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...