America (198)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumesc fetelor!!
Sunt franta de oboseala. Zilele astea m-am pus mai devreme la somn, dar piciul s-a trezit si mai des, sa nu-mi tihneasca si mie niste somn.
Am zis ca o sa-l mut cu Amalia ca ea am obsrvat ca nu e deranjata de el cand e treaz. POate o se fie o schimbare in bine.
tuturor

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, voi aveti vacanta saptamana viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetele,

Si Hristos a inviat!!!!

Carmen - eu nu am vazut DEAR JOHN iar despre NOTEBOOK nu pot spune ca am fost foarte incintata, despre PS I LOVE YOU, cu atit mai putin. Insa, asta nu inseamna ca e un film neaparat prost, dar pentru ca eu lucrez in domeniu' cinematografiei, am altfel de asteptari atunci cind vizionez un film. La fel mi s-a intimplat cu "Shutter Island" de la care pur si simplu am iesit plina de nervi ca Scorsese a scos un astfel de film. Da' astea sunt parerile mele, nu vreau sa supar pe nimeni.:)

Miere - si noi am patit la fel cind a trebuit sa-l dam pe cutu' Clifford spre adoptie. Plingeam si eu si barbate-miu ca doi copii, tare mult mai iubeam pe catelusul acesta. Da' noi am gasit o familie super pentru el si tinem legatura cu ei si ne mai dau vesti despre el. Da' e greu, ca te atasezi foarte mult de ei.

Bai, fetelor, ce gopsodine ati fost de Paste. Noi, mai lenesi, am fost si singuri ce-i drept ca tati e in Bulgaria la filmari si am petrecut cu bunicii in Long Beach da' fara nici un iz traditional. Imi iau eu insa revansa cind vine mami meu peste vreo 2 saptamini. :)

Mai jos, citeva pozici de la Paste,

Va pupam,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

http://family.webshots.com/photo/2295692560104756238HtPVLZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Clara, eu sunt genul mai romantic, mai lacrimogen asa si de aia mi-au placut filmele astea. Frumos rau Bryce cu sapca cea smechera.
Deci vine mama ta, ai convins-o sa zboare pana aici?!

Andreea-Philip, da, noi avem saptamana viitoare vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Clara,

ce fel de filme iti plac?

Mie dintre filmele de anul trecut mi-a placut de exemplu foarte mult District 9. L-ai vazut?

Si mi-a placut si Notebook. Are cateva scene foarte frumoase.

Carrmen, ai fost mortala pe "Ati emigra ..." azi la faza cu autostrada. Am ras cu lacrimi, nu ma puteam opri.

-- C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

La Multi Ani cu intarziere Amaliei.

Carmen te pun prima. Daca vrei de Inaltare chiar fac, dar numai cu mac . Sa va distrati in vacanta. Azi m-am amuzat ca venind sa iau fata mai devreme am vazut condica de intrati-iesiti din scoala. N-spe copii late, n-spe cu early dismissal .. e clar cel mai bine-i in vacanta

Ramona sunteti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ab La multi ani!
Clara tare comic Bryce cu fatzuca aia!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Amalia, La multi ani!!!!
ABurel, La multi ani!!!

Cenia, groaznica intamplare cu scorpionul...nu stiu daca am apucat sa spun ce infiorata am fost...mie imi e groaza de serpi, paianejeni si scorpioni

NewMami, Patrick e dulce foc!!! Si chiar ca e vanjos la inot!!!!

Irina, daca nu te grabesti, vineri trimit pozele

Noi avem ocupatii intelectuale...David imi canta la pian de o ora...si nu stiu cum sa il opresc sa il trimit la culcare!!! Oricum nu repeta ce trebuie ...ci propriile lui creati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Clara, am vazut si poze de Bryce haios cu privirea la hummer

Aburel...vreau sa vad si eu poze cu pruncii tai.

Ramona, nu stiu daca am apucat sa iti spun ce rosii frumoase am anu asta...cu semintele din Romania!!!! Sper sa le tina sanatoase!!! Si urzicile s-au inmultit!!! hihi....Una din zmeura mi-a murit...am taiat-o ...sper sa isi revina....cealalta...deja am mancat 2 zmeurici...hahaa...si ceva morcovi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sint in viata, dar tot cam amarita.

Sinzi, sint verde de invidie. Stiam eu ca ar fi trebuit sa ma mut in FL!

Daca-i vorba de cozonac cu mac sint prima la coada si iau bucata cea mai mare. My favorite!

Eu tocmai vroiam sa vad Shutter Island, imi taiarati din elan. Pe celelalte nu le-am vazut, probabil pentru ca nu ma dau in vint dupa siropele. De fapt tot un soi de siropel am vazut, Bright Star. Love story a lui Keats, cred ca filmul a fost conceput mai romantic ca sa fie in ton cu poeziile lui. Sint acolo niste imagini fantastice, macar pentru asta si tot merita vazut.

Vazut pozici faine cu Bryce si familiile Sinzi plus Mirela. E o poza cu amindoi copiii, tare draguti sint!

Scuze daca mai uitai una-alta, sinusurile took over my brain.

Mergi la inceput