America (198)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
Ramona, da' si cand or venit ganganiile din pamant si halesc radacinile intr-o noapte...sa vezi ce ma mai plang!!!! Macar o gogonea sa apuc sa culeg!!!
Sanatate multa!!!!
Eu am mancat cozonac facut de Mirela...ah...ce bunatate..!! Bine ca nu mi-a adus decat 2 felii
AB_AC spune:
Ramona cheer up, girl
Sanzi iti dau pe PM ca sa nu mai editez apoi.
Wow ce gradinareala. Eu din recolta proprie am mancat o capsuna si busuoic. Atat :)
M-am pus pe aranjatul frontyardului. Deja era amarat, dar dupa ultima furtuna mi s-a dezradacinat un maple galbior, un altul s-a rupt. Tot plange saracul si desi am incercat sa-l sigilez nimic nu-l opreste. Il curat cu furtunul pe coaja ca-l vor manca ganganiile. Si ciresul meu japonez vechi cocarjat a fost jumulit. In schimb brusc am soare.
Fetelor nu-i ziua mea please:)) mai adaug un anisor in primavara asta, dar nu chiar acus. Mi-am pacalit 'otul sa-mi dea cadourile inainte ca sa le pot planta. Doua magnolii in fata geamului. Ramona e de vina, vrea repede,repede sa ma faca babuta.
Oana C spune:
AB, si noi vrem cires japonez; imi place f mult cind infloreste.
Oana 35+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
Oana C spune:
AB, superbe floricelele din cires! De-asta vreau sa am citiva in curte; pe linga meri, peri, piersici, ciresi ... Abia ne-am mutat si avem ditamai curtoiul, e gol-golut, asa ca-l fac dupa cum am eu chef.
Cautam sa cumparam copacei fructiferi mai maturi, chiar daca o sa coste mai mult, pt ca n-am chef sa astept citiva ani pina imi iese o cireasa sau un mar
Da' casuta asta cit costa?
http://picasaweb.google.com/107260368489579885553/OspitalitateaGaiei#5244528693046328466
Oana 35+sapt si Eva (29 iunie 2005)
AB_AC spune:
Asta-i un palat de pe Long Island de la Arboretum Planting Fields, nu foarte departe de Cold Spring si IKEA. Daca aveti timp vei vedea o pajiste enorma cu magnolii de jur in prejur. Acolo-mi incep primavara. De Earth Day (aviz new-yorkezelor) dadeau si copiilor cate-un bradut sau cate un pin.
Ramona J spune:
Cum numai Oana vede poze? Unde-i ciresul?
Explica-mi si mie tehnica aia, vreau si eu sa-l lamuresc pe sot sa-mi dea cadou de citeva ori pe an (si totusi eu sa ramin vesnic tinara).
Carmenbr spune:
Acusorule, iute de picior mai iesti mama. Nici eu nu apucai sa vad nimic. Te induri de mine si de Ramona please?!
AB_AC spune:
Pai nu era nimic special, dar l-am redeschis. Erau pe acolo niste poze din mutatul tonelor de pamant care zice husbandul ca-s prea hilare. Ca n-aveam nici roaba s-am mutat cu cutia numa sa putem scoate masina Ce fain e sa fii tanar.
Ramona pai numai un cadou imi face, dar e in avans. Asa ma bucur de cadou fara toiag:))
Oana C spune:
AB, pozele alea cu pamintul nici eu nu le-am vazut
Oana 36+sapt si Eva (29 iunie 2005)
NewMami spune:
Gata au trecut si Sfintele Sarbatori de Paste, acum back in business ... si astept cu nerabdare vacanta din Florida ca mi-s obosita dupa 4 zile libere
Noi am avut parte de niste zile superbe de primavara, vreme foarte frumoasa, neobisnuit pentur Michigan ...asa ca am stat pe afara cat s-a putut de mult. Am fost la Zoo vineri, sambata am gatit putintel si am facut operatiunea oua rosii ... adica Patrick le-a vopsit, eu am fiert ouale si pus apa in containare . Duminica dupa biserica le-am facut copiilor egg hunting, doar ca am ascuns surprizele inainte de biserica prin iarba si fiind f. cald, pana ne-am intors dulciurile s-au cam inmoiat
Dar copii au avut fun, am luat masa cu prietenii, iar dupa-masa ne-am schimbat si iesit cu bikes.
Ieri dimineata Patrick a avut play date cu doua fetite (surioare) colege de la daycare, iar dupamasa soccer.
A fost un weekend tare frumos si relaxant din toate punctele de vedere.
Am pus si catvea poze :http://www.dropshots.com/newmami2005
Sinziana , wow ce poze frumoase, ce peisaje unde ati fost? Tare frumos totul , cabana, locatie ... ca sa nu mai vorbesc de protagonisti.
Mi-au placut mult pozele, David a crescut si s-a maturizat, asa mi se pare ... si parca e si mai frumos Sunteti asa de tineriiiiii si frumosi.
Miereamara, imi pare tare rau caci nu i-ati dat inca de capat alergiile si nu aveti un diagnostic sigur. pui micut si scump.
Imi pare rau de pisica, sper sa-i gasiti un proprietar pe masura.
Carmenbr, nasol cu cutremurul, bine ca s-a terminat cu bine, sper sa nu mai aveti parte de nimic mai puternic si sa se aseze placile alea odata.
Saracii de voi, ati tras-o si voi cu micutul vostru. Of, of numai mama sa nu fi si copilul bolnav.
Si eu mi-s tare siropoasa , asa ca ma duc pe mana ta si imi inchiriez cele doua filme .
Ramona, a mai scazut nivelul de polen, puteti sta pe afara acum?
Anuta e deja in kindergarden, sau numai din toamna? Patrick face 5 anisori in June si incepe in septembrie.
Pentru cine e interesat am gasit un magazin cu tot felul de materiale didactice (de unde se aprovizioneaza profesorii):
http://www.lakeshorelearning.com/home/home.jsp
jocuri (de exemplu am lut Bingo cu cuvinte, alte jocuri de math) mult mai pe varste si f. interesante si captivante.
Delia 21, spor la invatat.
Oana C, la tine tot two in one? ... poate iti gasetsi timp sa mai pui niste poze sa vedem graviduta si mai ales pe Eva.
Va doresc o saptamana cat mai frumoasa.