America (198)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sanzi super pozele! frumos la cabana!

La multi ani Amalia!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Amaliasa fii iubita si fericita!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, f misto si sunt de acord cu pumba, david s-a mai rotunjit. se vede ca v-ati simtit bine.
la multi ani amalia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Amalia!
Fetelor, ma bucur ca toata lumea s-a simtit bine de Pasti. Pana si familia Ramonei e ceva mai bine. Imi pare rau de pisica, Miere, dar pe de alta parte, bine ca ati gasit pe cineva care sa o adopte. De cutremur eu nu m-am ingrijorat ca am citit ca n-au fost prea multe probleme din cauza lui, sau pierderi de vieti omenesti.

Pumba, eu facui doar drob (de pui), vopsii oua si facui si niste sarmalute in foi de vitza. Nu am facut miel, ca nu prea are cine il prefera, dar mi-a zis Carmenbr la telefon o reteta care suna bine si o voi incerca altadata.Imi pare rau ca n-am facut si eu cozonac, dar am facut mai putine pregatiri anul acesta pt ca luni plecai catre San Francisco si n-avea rost sa ticsesc frigiderul de pomana. Si asa restul de drob si sarmalute le-am dat cuiva, bine ca am gasit si eu pe cineva care sa le adopte:) Dar imi fac eu cozonac de Inaltare poate. Noi am fost la niste prieteni, copiii au facut egg hunt si s-au jucat, noi am vorbit de-ale noastre. Pritenii nu erau romani si se si mirau de ouale mele vopsite lol Nu le-am zis ce e in drob, le-am zis ca e "meatloaf" si ma rog, am vazut ca l-au mancat. De le-o fi placut sau nu, habar n-am.

Acu' is la San Francisco. Ma duc sa ma dushez, aranjez sa fiu gata de conferinta. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Anamaria suna fain. As lua si eu mandra. Ma uit la orar. Daca-i mai tarliu vin eu sa va vaz.

Yay...mi-ar pare tare bine!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ramona, ANdreea, mersi de sfaturi pentru a mea pasca falsa. insa n-am facut-o.

Conchita, noi stam in Mexico D.F. si nu s-a simtit absolut nimic.
Pup you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mik, eu am facut pasca cu farmer cheese. Nu se gaseste asa ceva in Mexic? Ca eu o iau de la un magazin mexican.
Tu ai fost departe de epicentru, de aia nu ai simtit cutremurul. Mai bine. Noi suntem chiar pe falie. Nu mai zic ca mai ia durerea de cap.

Conchita, eu povestii ca am simtit cutremurul. Si mie mi-e tare frica, dar nu am ce face. Sa ne apere Dumnezeu pe noi si copii. Dar ieri dupa amiaza nu fu niciunul. M-am uitat pe lista de cutremure si nu am vazut niciunul. Cat despre faptul ca asta e cel mare pe care il asteapta ametitii astia, ei zic ca nu e. Ca ala va sa vina. Brrrrr…

Miere, imi pare rau de pisica, dar imi pare bine ca Aidan va fi mai bine. Stiu ca e greu, dar asta e, toate panzele sus pt Aidan. Pup mult.

Acusor, pune-ma pe lista pt data viitoare. Sa fiu prima pe lista. Pupa mandruta si lasa sa manance ea sa se faca mare. Liliac vreau si eu, mi-e dor sa ma imbat cu mirosul lui. Abia astept sa imi aduc din Ro. Noi abia asteptam vacanta de saptamana viitoare. Numara Eric in fiecare dimineata de cate ori mai trebuie sa se scoale.
Si La Multi Ani , sa fii sanatoasa si fericita alaturi de pruncii tai si jumatatea ta sforaicioasa!

Sanzi, faina excursie de Pasti ati avut voi. Ce mare a crescut Spike, e deja bun de calarit. Sa stapanesti sanatoasa Mac-ul. Cutremurul fu de 7,2F, cel mai mare din ultimii 28 ani. La Conchita s-a simtit mult mai bine, o inteleg ca e speriata, ea sta la cca 2-3 ore de epicentru, eu sunt mai departe cu vreo 1,5 ore. Si nu, nu vreau la uragane, chiar daca sunt anuntate. Ma duc sus in Orlando, acolo nu sunt nici uragane si cutremure. Astept pensia.

Ruxij, cat de cald e in SF? Scoti limba?

Eric a avut 3 egg-hunt-uri, unul la scoala, altul la vecini sambata si la noi acasa duminica. Am mai multe dulciuri decat la Halloween.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Carmenbr, faci misto de mine huh? Normal ca e mai cald in Indiana decat in SF Asta imi aduce aminte de o patanie de acum X+1 ani, a unor prieteni de atunci, din zona Sacramento. 100F in Davis, CA, 60 mile de SF, si se duc ei in SF pt. prima data in viata, in maieu si pantaloni scurti. Moama sa vezi dardaiala la 50-60F cat e mereu la SF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Tocmai m-a sunat perosoana careia i-am dat pisica, se pare ca e alergica la Tzitzi!!! a stranutat toata noaptea, vrea sa ne-o dea inapoi, fir-ar...ce ghinion!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miere,...I have been there...dar cu catelul.L-am adus din Romania ...de la sora-mea,cand avea doar 5 saptamani...si 5 kile,german-shepard....la care am visat de multi ani....si s-a facut...cat un vitel in 8 luni...si a trebuit sa o dau si eu cuiva.Si acum...la mai bine de un an....dupa ce o daduram...ma intreaba Rudy unde este Lola,cand o luam inapoi acasa,de ce am dat-o...plus ca de fiecara data cand trec pe langa cabinetul veterinarului unde o duceam la vaccinari...Rudy imi spune "look mom,Lola's doctor is there"...si....nu vreau sa over-dramatizez...dar sincer....ma doare inima dupa ea.Si la mine...a trebuit sa aleg intre siguranta copilului...si caine.OFFF,...asta e.

Eu tot pe la scoli....imi alesei azi cursurile pentru vara....doar 4....sper sa nu albesc de tot.Ceva de genu...ore luni marti miercuri si joi...dimineata de la 8 la 12...si apoi seara de la 6 la 9.45pm.N-am avut de ales...si trebui sa-mi iau si vreo doua laboratoare.....asta e....uite asa nu o sa am timp....sa ma innegreasca prea tare soarele,...o sa imi ramana tenul....deschis,...frumos....tanar...

Mergi la inceput