America (198)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Tocmai ca am vorbit cu un coleg si mi-a bagat in cap Avon, NC (Outer Banks)...m-am uitat pe citeva siteuri si m-au naucit ce ieftine sint casele la ocean de inchiriat. A fost cineva pe acolo?

Eu am fost in NC, pe o insula care se numea Oak Island ... superb dar mai nimic de facut ... adica natura goala, plaja goala frumoasa si mare, un singur mini golf pe insula si o sala de jocuri. Merge pt o vacanta in care toata lumea zace la plaja cu o carte in fata si seara se plimba pe malul marii mirosind aerosoli. Si da, ieftin, ieftin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

BUFLEA - hai, ca m-ai atins la corazon cu subiectul "Project Runway". :) In mare parte sunt de acord cu tine, insa, eu cred ca Jay e mult mai creativ si versatil decit Mila. Daca te uiti la creatiile lui de-a lungul sezonului, ale lui imi par mult mai interesante si imprevizibile decit ale Milei care sunt "kinda of boring".
Da, stii cum e cu moda, subiectiv e totul.
Mie imi place Seth Aron la nebunie si as purta creatiile lui fara nici o ezitare, da' eu sunt genu' mai rockerita asa, adica port cizme oranj cu jeans accesorizati etc.
Maya a plecat pe motiv ca nu se simtea completa ca designer, ca e prea tinara, ca nu are suficienta experienta, bla, bla. Si mie imi placea de ea tare mult si cred ca avea o sansa buna sa ajunga in primii 3. Da', cred ca s-a speriat un pic de amploarea situatiei.
Cam asta e opinia mea,

Pupici,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui balerrina

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
Am fost aseara la un restaurant tare in seafood (http://www.mccormickandschmicks.com/)...m-am batut cu Alex pe oysters (au avut happy hour cu $1/oyster)...cum intorceam capul, cum imi fura din farfurie. Ramineam doar cu scoica goala Si am baut un vin senzational din New Zealand (Kim Crawford Sauvignon Blanc Marlborough 2009)

"With sufficient thrust, pigs fly."

Si mieeee imi place McCormick and Schmick's .... Eu am fost de cateva ori la cel din Baltimore in Inner Harbor ...

--C

Incercati-l si pe cel din San Francisco (care e McCormick&Kuleto's de fapt), mie mi-a placut foarte mult, si are vederi foarte faine. Cel din Denver nu-l recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mei...va ganditi deja la vacante??? Eu cred ca am cam terminat-o cu vacantele curand!! hihi...

Nu stiu daca v-am mai spus (cred ca de cateva ori deja)...dar David va pleca singur in Romania cu avionul, si va schimba in Frankfurt (cel mai probabil, inca aranjam datele de pe bilet)...am o mie si una de emotii...si il bat la cap cu tot felul de sfaturi....

Anamaria, eu desi imi place orice tip de seafood, nu pot manaca oysters...hihi...dar noua ne place un rest in Savannah (GA) cu cei mai buni crabi...ah...
Am vazut pozele cu voi...ce baieti mari ai!!!!!! De abia astept sa merg si eu asa la brat cu David!!!

Adriana, la David la scoala este o companie privata de catering care le aduce de mancare...si e mai scump decat la alte scoli...adica 3.75$ pe meniu (plus 1$ lapte, inghetata...sau desert)...Este ok, nu junk-ul obisnuit, dar nici foarte sanatos. Eu il las sa manance pizza vineri la scoala, si incerc sa ii fac pachet in fiacare zi....Dar are si card...in caz ca uit de pachet, isi poate cumpara de mancare...Ah..si au si salad bar, dar ma indoiesc ca fi-miu ar manca asa ceva cand ar avea alte optiuni

Ah...DAvid imi spune ieri in masina:
-Mama, ma bucur tare ca nu mai esti sclava!!! Eu raman interzisa...."cum adica sclava??"...el "pai nu mai stii cand lucrai pentru batranul ala cu barba si imi spuneai ca muncesti din greu?? " eu "si???..."....la care DAvid ..."pai exact asta fac si sclavii...muncesc la stapani din greu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sinzi, acum clipesti si s-a facut David mare.

V-am zis ca aseara am fost la dinner si am fost cu un coleg de-al meu din Atlanta care a venit cu sotia si cele doua fete care sint EXACT de aceleasi virste cu baietii mei (a fost prima oara cind "spouse-urile) si "offspring"-urile au dat ochi unii cu altii).
A fost super-interesant sa-i privesti (noi parintii intre discutii spionam discret progeniturile) cum s-au urnit in conversatie. La inceput vorbeau dar prin noi. Adica raspundeau la intrebari (puse de ei, nu de noi) dar se uitau in ochii nostri, nicidecum unii la altii.
Apoi, noi ne-am detasat nitel (am dat-o in servici), ei si ele au stat cu ochii in tavan vreo 10 minute si apoi au inceput TOTI sa vorbeasca ODATA! Circ...dar s-au inteles! La sfirsitul serii nu-i mai desparteam.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

buflea, da, au trolley, uite asa arata:
http://images.google.com/images?hl=en&rlz=1I7GWYE_en&resnum=0&q=trolley%20%3Blake%20george&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, la multi ani cu intirziere pentru sot.

Miere, esti OK? Noi sintem cu polenul la cote maxime de mai bine de o luna, simt ca explodez! Cum mai e Aidan?

Vazut Shutter Island, a avut dreptate Clara. E OK, dar te astepti la mai mult.

Nu mai stiu ce vorbirati, sorry... Ah, da! Draguta Andra .

Noi asteptam vacanta din FL (si marea intilnire, nu?) dar vaz ca se anunta hurricane season bogat. Sper sa n-avem ghinion. Ne-am mai incercat norocul o data vara in FL si a fost OK. Niste ploi scary dar scurte. In rest cald, cum imi place mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, Ramona vom face tot posibilul sa venim sa va vedem.
La polen avem indice 10 parca, a plouat un pic azi noapte si parca era mai bine dimineata.
Aidan are ochii rosii, lacrimeaza si tuseste de numa, saracul, atata urla cand ii fac tratamentele ca seara plangem si noi cu el cateodata, de neputinta, ce o fi in capusorul lui?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

E bine ca totusi se poate sa aduci mancare de acasa...iubesc America dar unele lucruri ma dezgusta, ca si iubirea pt junk food :( .Vazurati asta http://eatthis.womenshealthmag.com/blog/new-low-kfc , atac de cord la pachet, ce o fi in capul lor?? branza, bacon si sosuri intre felii de pui...

Miere, imi pare rau ca trageti asa de rau cu alergiile astea...

Adriana 18+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, tot pe la 10 a scazut polenul si la noi. Ca ne-a tinut tot pe la 11.8 si sintem sus-sus de mai bine de o luna. Inca nu se arata nici o imbunatatire si eu ma simt tare nasol. In viata mea n-am avut alergii pina acum!
Bietul Aidan, probabil ca-l afecteaza si pe el, cica anul asta e record de polen.

Mergi la inceput