America (198)
Raspunsuri - Pagina 11
mihutza11 spune:
multumim de aprecieri!
Adriana si eu m-am crucit cand am vazut experimentul cu nuggets-urile.. chiar nu stiam cum se fac.. si ma gandesc cu groaza la momentul inceperii gradinitei numai din acest motiv..
Buflea ce fain ca va plimbati!!
apropo, Emilio asta din Project Runway e bun al naibii, ca designer i mean.. si Seth Aaron imi place.. cred ca unul din ei o sa castige..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
ocebine spune:
Buflea, parintii mei vor sa mearga in Adirondacks cu baietii dupa ce ne intoracem din Cape Cod (ar veni pe la jumatatea lui iulie). Sa-mi zici si mie pe unde te duci, poate ii bag si pe ei acolo daca va place. Am facut o rezervare tentativa la Lake Placid dar daca gasesc ceva mai bun, pot schimba!
Clara, foarte dulce baietelul tau!
OanaC, nu te invidiez...nu-mi aduc aminte cu mare placere de ultimile saptamini de "balenizare esuata"...cel putin la mine dupa stat in pat 5 luni, nu mai simteam nimic de dureri si sufocare
Ruxij, sa-ti fie de bine SF! Si noua ne place...si da, e scump dar tare frumos...v-ati dat pe Lombard Street?
Am fost aseara la un restaurant tare in seafood (http://www.mccormickandschmicks.com/)...m-am batut cu Alex pe oysters (au avut happy hour cu $1/oyster)...cum intorceam capul, cum imi fura din farfurie. Ramineam doar cu scoica goala Si am baut un vin senzational din New Zealand (Kim Crawford Sauvignon Blanc Marlborough 2009)
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
philip spune:
adriana, eu am "noroc" cu philip ca e picky si asa ii mai dau eu de acasa, el insa prefera hamburger, nuggets si alte prostii de-astea. asa sunt meniurile peste tot in scolile americane. miere, la gradi stau inca bine, Philip cand a mers la gradi in baza militara, am ramas uimita de ce sanatos ii hraneau, mai ceva ca la mine acasa, zau.
ocebine spune:
Si noi trimitem pachet de acasa (de fapt sufertas cu mincare calda).
Au snack time pe la 10:30 si lunch la 12:00.
Anamaria
balerrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Am fost aseara la un restaurant tare in seafood (http://www.mccormickandschmicks.com/)...m-am batut cu Alex pe oysters (au avut happy hour cu $1/oyster)...cum intorceam capul, cum imi fura din farfurie. Ramineam doar cu scoica goala Si am baut un vin senzational din New Zealand (Kim Crawford Sauvignon Blanc Marlborough 2009) "With sufficient thrust, pigs fly." |
Si mieeee imi place McCormick and Schmick's .... Eu am fost de cateva ori la cel din Baltimore in Inner Harbor ...
--C
ruxij spune:
Anul asta nu ne-am dat pe Lombard Street, am fost data trecuta si desigur ca eu am fost de mai multe ori pe Lombard Street, pe vremea cand locuiam in California. De data asta am stat mai putin, am luat un cruise din ala, care ne-a dus pe sub Golden Gate, pe langa Alcatraz si Bay Bridge. Si am vazut din nou leii de mare. Si cam atat am putut face. Fi-miu impresionat de un restaurant din zona Union Square, unde am avut hotelul si de unde mi-a facut surpriza sa comande din meniul de adulti si sa fie f. impresionat cica e f. bun. Da' a fost pork chop din ala cu sos dulce:)) Oysters nu's preferatele mele, mananc melci, scoici si ce mai vrei, mananc si oysters, da' nu le prefer.
ocebine spune:
Tocmai ca am vorbit cu un coleg si mi-a bagat in cap Avon, NC (Outer Banks)...m-am uitat pe citeva siteuri si m-au naucit ce ieftine sint casele la ocean de inchiriat. A fost cineva pe acolo?
Am uitat sa spun: as sta ore in sir sa ma uit la leii de mare la Fisherman's Pier
Anamaria
buflea spune:
citat din mesajul lui mihutza11 apropo, Emilio asta din Project Runway e bun al naibii, ca designer i mean.. si Seth Aaron imi place.. cred ca unul din ei o sa castige.. |
Ce chestie, am intrat special aici sa intreb ceva de Project Runway asa ca mi-a picat extrem de bine mingea ta ridicata la fileu.
Eu nu am vazut episodul trecut, deci nu stiu ce s-a intamplat cu Maya ... de ce a plecat ? Ca mi se parea mai talentata decat Anthony.
Acum despre cei ramasi ...
Mie de la inceput mi-a placut de Mila, mi s-a parut ca chiar se detasase clar de ceilalti si dezamagita ma gandeam ca n-o sa mai fie nimic interesant, ea castiga sigur. Apoi spre final am inceput sa ezit. Dupa mine creativitatea ei este foarte previzibila si limitata la 2 culori (alb si negru) si la joaca cu dungile sau liniile drepte, orizontale sau verticale. Totusi juriul o lauda mereu ca tinutele ei sutn foarte bine executate, chestie pe care eu personal nu o inteleg de la distanta, asa ca ii cred. Dar acum cred ca Mila merita sa castige in fata lui Jay dar sa ramana pe locul 3 .
Seth Aaron este categoric cel mai inventiv dintre toti dar este prea "edgy" pentru gustul meu. Parca este prea abraziv, arata femeia mascul, puternica si razboinica, lipseste feminitatea si delicatetea din tinutele lui. Pe scurt mi se pare foarte creativ dar ne-purtabil, hainele lui se adreseza unui segment foarte limitat de consumatori - rockeri, bikeri, flower power ...
Emilio imi doresc sa castige. Anonim la inceputul sezonului, a inceput sa straluceasca spre final ... am citit pe net ca specialitatea lui este "costume designing" - ceea ce m-a mirat. Ii place sa se joace cu culorile, nu ii e frica de pattern si tinutele lui sunt sofisticate, naturale, feminine si elegante. Rochia aia de aseara, inspirata din circ, a fost absolut fantastica. A combinat atat de bine dungile cu bulinele, cu dantela si cu culoarile circului ... superb. De altfel parca si M. Kors a zis ca i se pare cea mai buna creatie a sezonului.
Si totusi, de ce a abandonat Maya ?
buflea spune:
citat din mesajul lui ocebine Buflea, parintii mei vor sa mearga in Adirondacks cu baietii dupa ce ne intoracem din Cape Cod (ar veni pe la jumatatea lui iulie). Sa-mi zici si mie pe unde te duci, poate ii bag si pe ei acolo daca va place. Am facut o rezervare tentativa la Lake Placid dar daca gasesc ceva mai bun, pot schimba! |
Am auzit de Lake Placid ... are ceva mai special ca George ? Eu l-am ales pe George ca are plaja, bazin, calarie, plimbari cu barca si parc de distractii - exact ce imi trebuie pentru pitici. Noi nu am ajuns inca la plimbari din astea prin natura si relaxare linistita cu o carte in fata ...
Hotelul pe care l-am ales este renovat in 2009 si are apartamente ... dar este la 1 mila de oras - ca sa intre in buget. Cica este un troleu (trolley) care are statia exact in fata hotelului deci sper sa ne descurcam, plus ca 1 mila batem usor alergand doar dupa Alex ...problema este ca am citit un review care spunea ca nu exista trotuar, asa ca nu stiu daca vreau sa alerg dupa Alex, spre centrul orasului, pe mijlocul strazii.
Apropo, ce inseamna exact trolley ? L-am intrebat pe ala la telefon cat de des vine shuttle-ul si m-a corectat si a zis ca nu e shuttle, este trolley
ocebine spune:
N-are nimic mai special Lake Placid...acolo m-am nimerit. Acu' parca Lake George suna mai bine
Ma duc sa ma uit.
Sint inca bulversata de Avon si Rodanthe, NC...ma holbez la toate pozele si imi vine sa plac acuma, pe loc.
Anamaria