America (198)
Raspunsuri - Pagina 13
buflea spune:
Clara si cine mai urmareste ...am deschis un subiect separat despre Project Runway aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150885&SearchTerms=project,runway
alintaroma spune:
Adriana am auzit azi dimineata la GMA (ca fu invitat JO) ca vorbeau de ceva petitie de semnat daca vrem sa se schimbe alimentatia in scolile din us ... voi intra pe site-ul abc si daca gasesc link il pun ca eu de semnat o voi semna clar! Chiar daca Bianca nu maninca si nu a mincat la scoala decit accidental mi se pare tare nedrept fara de copii ca ei sunt doar niste victime
Eu m-am ambalat tare la premiera emisiunii si m-am descarcat la fetele de pe spark ... Chiar asta seara e din nou emisiunea, nu?
Edit ca am gasit linkul
So cine vrea sa semneze petitia :
http://abc.go.com/shows/jamie-olivers-food-revolution/take-action
blackpanterro spune:
Sa pui linkul ca semnez si eu...e tare nedrept firar, si eu m-am suparat tare de atitudinea de "du-te naibii cu lettuce-ul tau cu tot" fata de Jamie Oliver pt ca (re)introduce ceva ce ar trebui sa fie de bun simt. Si nu inteleg de ce exista lista aia cu ce trebuie sa contina lunch-ul ca eu inafara de maro nu am vazut pe tava la copii, cica 7 legume...unde?? in nuggets, pizza? dezgustator...si pruncutii aia care nu stiau sa denumeasca legumele...dupa ce am vazut show-ul direct la Aidan m-am dus si l-am pus sa denumeasca toate legumele si fructele din casa :))
Noi descarcam tot de pe bit torrent cum apar, daca sunt episoade noi o sa le descarcam si pe alea.
Adriana 18+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
alintaroma spune:
Adriana am editat mesajul precedent si am pus linkul. Eu episoadele pierdute le vad la abc.com dar nu stiu daca merge si din europa ...
Oricum tare dezamagita am fost de atitudinea tuturor (mai putin a preotului/pastorului ce era el) din primele 2 episoade ... the lunch ladies suck!! si ca portiile de graines sunt in pizza crust si l-au obligat sa serveasca la orez piine! Mai bine tac ca iar ma ambalez. Si uite ca Buflea doar ce a curatat topicul de showurile de moda si vin eu cu ale lui JO
Ramona J spune:
Am semnat, multumesc pentru link. Ma bucur ca lumea din TX e activa si semneaza acolo, sper sa se schimbe cite ceva.
blackpanterro spune:
Am semnat si eu tot din TX ca nu accepta AE ca si stat.Sunt foarte impresionata de Jamie ca a reusit sa schimbe situatia in UK, sper sa ii iasa si in State desi cred ca rezistenta e mult mai mare.
Ah da, ce m-au enervat si pe mine bucataresele! Dar si tipul ala de la radio, cice "who made you king?" lol, vb asa in clasa a doua.
Mi-a parut tare rau de el cand plangea si spunea ca lumea nu il intelege...
Io zic ca emisiunea asta poate sa fie discutata aici ca vorba aia, e despre mancarea din scolile copiilor...
mihutza11 spune:
hai ca am sters ce am scris despre Pr Runway.. am scris dincolo..
Vio ce ma bucur ca ai pus linkul! semnat, postat pe FB!!! GO JAMIE!!!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Oana C spune:
Vio, multumesc pt link. Am semnat si eu si l-am postat pe pagina mea de Facebook, plus pe paginile cluburilor/mother's group din care fac parte.
Am salvat pagina cu recipes for lunch, ma mai inspir si eu de acolo sa-i dau Evei la scoala.
Oana 36+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
balerrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Adriana am editat mesajul precedent si am pus linkul. Eu episoadele pierdute le vad la abc.com dar nu stiu daca merge si din europa ... Oricum tare dezamagita am fost de atitudinea tuturor (mai putin a preotului/pastorului ce era el) din primele 2 episoade ... the lunch ladies suck!! si ca portiile de graines sunt in pizza crust si l-au obligat sa serveasca la orez piine! Mai bine tac ca iar ma ambalez. Si uite ca Buflea doar ce a curatat topicul de showurile de moda si vin eu cu ale lui JO There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!! |
Show-ul poate fi vazut si la www.hulu.com
S-ar putea sa nu mearga din Europa.
-- C.
blackpanterro spune:
Multu de link, stiu de hulu dar nu merge din EU. Nu e problema ca descarcam absolut tot de pe bit torrent, asa vad toate filmele noi, serialele preferate, show-uri, documentare, tot :)